חברה אני צריך עזרה

tona3

New member
חברה אני צריך עזרה

יש לי ילדה בשכבה שאני ממש מתעב, והיא אהבה אותי פעם (כנראה..), היא מטומטמת ברמות מטורפות, סיפורים מדהימים.. -****-אבל-****- היא פרצה לי לאימייל (שאלה בדיקה מטומטמת =/..) אבל עכשיו יש לי יתרון עלייה (סידרתי את הקטע של האימייל), אני יודע שהיא פרצה לי אבל היא לא יודעת שאני יודע =].. אני מחפש את הנקמה הכי מתוקה ועסיסית ומרוב עצבים לא עולה לי כלום..

Fenix Girl

New member
קודם כל...

תפתח מייל בשם בחורה ותשלח לך לאימייל הודעה מאותה "בחורה" (מהמייל שפתחת..) ותכתוב לעצמך מכתבי אהבה מטורפים ותוסיף כמובן.. (איך קוראים לזו שפרצה לך למייל?? נגיד לצורך העניין איקס (חע)) ותכתוב לעצמך בתור בחורה שהיא אוהבת אותך והיא יודעת שאתה מאוהב באיקס אבל היא רוצה בכל זאת לנסות.. קיצור תשלה את "איקס" שאתה אוהב אותה משחק פה מישחק שם... ותזרוק אותה לעזה... לערבים :) היחיד שעלה לי לראש..... בהצלחה.

T r a v i s

New member
יש לי יש לי יש לי..

תשלחי לעצמך אימל מכתובת שדומה לשם של חבר שלך, ובו תכתוב משהו בסגנון: אז המתיחה על X (שם הילדה?) עדיין בתוקף? וואי וואי, איך שהיא תסבול.."

faland

New member
אנשים הוא שינה את השאלה....

היא כבר לא יכולה להיכנס... עכשיו נקמה מתוקה ועסיסית... היא עדיין אוהבת אותך? זה דיי מרשוע אבל ככה היא תרד ממך לעולם ועד... תרמוז לה בכל מיניי דרכים שיש לה סיכווי איתך ואז כשהיא תיסחף (אחריי שעה עד יומיים תלוי בבחורה) תשלח אותה לאינסטנבול... לטורקים :) בפומבי...

tona3

New member
קודם כל תודה לכולם על הרעיונות

הפנלאים אך רק האחרון הבין שלמעשה היא כבר לא יכולה להיכנס למייל שלי. היא שינתה לי את הסיסמה ואני נלחצתי ושלחתי מלא מכתבים לוואלה שנתנו לי את המייל ומייד שיניתי. הבעייה שלי שאני לא יודע אם היא עדיין אוהבת אותי, זה נראה כאילו אבל פעם זה נראה יותר. הבעיה שהיא פרחה מטומטמת אז ברעיון הגאוני של האחרון יש שני חסרונות (שכנראה לא הייתה מודע אליהם..=/): 1. אם מישהו עושה ממנה צחוק היא תהפוך את כל הבית ותספר לכולם דברים ממש תלך ילד ילד. 2.קצת פיספסתי את הרעיון שאני מ-ת-ע-ב אותה, ולא הייתי בחיים רוצה לרמוז לה משהו. הרעיון שלי הוא מים (היא באה עם חולצות ביה"ס שקופות..) אבל זה נדוש מידי ולא היא לא תחשוב שזה משהו רע והיא אפילו תודה. אז תודה לכולכם ואם עדיין יש לכם רעיונות מוזמנים להמשיך לשרשר.

tona3

New member
פשוט מידיי אני איש של צחוקים

אני לא אוהב דברים פשוטים למרות שזה די מסתמן כברירת מחדל, ואם אני אתן לה כאפה היא לא תדע למה.... תודה anyway.

Fenix Girl

New member
למה???

כאפה! רעיון גדול! ענק.. (לא מרביצים לבנות שלא תעז!!!!!!!!!!)

faland

New member
אוקיי

אז תלך עם משהו ממש ישן ומוכח... תדביק אותה לכיסא לשה עם דבק מגע... או תרעיל אותה עם ציאניד... אם אתה רוצה אני אגיד לך איך להכין ציאניד נוזלי (מעורבב במים) תוצרת בית...

tona3

New member
היא לא בכיתה שלי..=/..

אבל רעיון טוב.. אתה חושב שזה אפשרי בכל זאת? תודה=]..

faland

New member
בטח אפשר...

פשוט תחכה בכיתה שלה עד שהיא תתישב ואז תצא לכיתה שלך... אז תאחר זה שוה את זה...

למעלה