חברה אני צריך את עזרתכם

aviz81

New member
חברה אני צריך את עזרתכם

יש לי בעיה של חוסר נוכחות שמקורה בישנות , חוסר ביטחון עצמי , חוסר תעוזה .... חשבתי לעצמי שפשוט אני לא יודע איך להציג את עצמי איך להיות יותר דרמטי , להרשים , להביע רגשות בחופשיות להפגין נוכחות טקטית [ ותאמינו לי שיש לי במה ] . לעבוד על זה לבד , ניסיתי ,זה קשה לי , אני גם צריך חיזוקים והדרכה איפה אני משיג את זה? יש בית ספר לזה? איך קוראים לדבר כזה בכלל? דרמה? משחק? או שזה לא הכויון בכלל? אשמח מאוד אם תעזרו לי בנידון

שבילים

New member
מהנסיון האישי שלי

גם לי היתה ועדיין יש בעיה דומה. ואני יכולה להגיד לך שמאז שאני משתתפת בסדנת תאטרון המצב השתפר פלאים. לי באופן אישי זה עזר מאוד להפתח, להגביר את הבטחון העצמי ובכלל... כך למשל אתמול, בסדנת התאטרון, היה לנו מונולוג שכל אחד היה צריך להמחיז אותו בדרך שלו, כלומר בדרך שהוא רואה לנכון (הרי יש הרבה דרכים להמחיז מונולוג או כל קטע אחר). אני בחרתי בדמות מאוד סמכותית וכריזמתית. וממש נדהמתי מעצמי, איך הצלחתי ממש להיות... לא אני! אלא בדיוק ההפך מאיך שאני במציאות. והבטחון שהפגנתי והכריזמתיות שנבעה מהדמות שלי, השאירו אצלי הרגשה נפלאה.
ובכלל התאטרון עזר לי בתחום הזה יותר מכל דבר אחר שניסיתי.

aviz81

New member
מעניין

תוכלי לתת לי יותר מידע ? מקומות צפציפים ,טלפונים, זה נקרא תאטרון. כמה זה עולה לך? כמה זמן את בתאטרון ? ואחרי כמה זמן הרגשת שינוי ? אני היום למשל לא מסוגל להתחיל עם בחורה לא יודע איך להתחיל, מתבייש, חושש , ניראה לך שזה יעזור לי?

שבילים

New member
מאיפה אתה בארץ?

אני נמצאת בסדנת תאטרון בראשון. אם האזור מתאים לך, אכתוב לך הודעה באימייל או במסרים של תפוז לגבי הפרטים של המקום. ולשאלתך - אני עוסקת בתחביב הזה בערך 3 שנים, אבל רק לפני קצת יותר משנה זה התחיל להיות יותר רציני. (עד אז היו בעיות עם החוג, הקבוצות התפרקו כל הזמן וכו´). והתחלתי להרגיש את השינוי תוך זמן קצר יחסית. אני חושבת משהו כמו שלושה-ארבעה חודשים אחרי שהתחלתי עם זה.

aviz81

New member
מרכז הארץ

ראש העין יותר מדויק הדבר שאני הכי נרתע ממנו זה בעצם הצגות תאטרון אני אפי´ נגעל מזה וזה בעצם הבעיה כי זה מונע את הסתגלותי לסביבה אני מקווה שיהיה לי אומץ לזה

שבילים

New member
סדנאות והצגות

לא בכל סדנת תאטרון עושים הצגות. יש סדנאות שמסתפקות רק בתרגילי אימפרוביזציה ומשחקי תאטרון למינהם. ככל שזה נוגע לי, אני דווקא מאוד בעד לעשות הצגה במסגרת סדנת התאטרון שאני נמצאת בה. אני רואה בזה מעין קידום שיעזור גם לי להתגבר על חוסר הבטחון שלי ובכלל ייתן לי המון. לכן, בשיעור האחרון, כשהיתה הצבעה של בעד ונגד להעלות הפקה בסוף השנה בסדנת התאטרון אני כמובן הצבעתי בעד. ולשמחתי ככה הצביעו הרוב.

למעלה