חבר'ה אני פורש

kfirkl

New member
חבר'ה אני פורש ../images/Emo7.gif

לאור התבטאויות מכוערות בפורום נגדי וצרות עין של אנשים, לא מכבודי לגלוש בפורום שבו אני לא רצוי וצריך בכלל להוכיח את קיומי לאי אילו גולשים. אף אחד לא מכיר אותי ולא יודע באמת מהו סיפור חיי, כמה הספקתי וכמה לא, כמה שפות אני דובר והאם באמת היה אתמול חמסין בריגה 26 מעלות- כן, כן ארטמיזיה המורה שיננת יפה קו רוחב 26 או משהו כזה. ול- MEZA כנאה שאף פסיכיאטר כבר לא יעזור לך וכל מה שנותר לי הוא להשתתף בצערך. מה אתה מכיר בדיוק בפולין כ"כ טוב? את הנשיא? אז למה אתה חי פה ולא שם? מה בדיוק אמרתי שלא הניח את רוחך? מה בדיוק עשיתי ובמי פגעתי? "מכיר כ"כ טוב את פולין", אז סלח לי על מילותי אך אתה בטח מאלה אותם פולנים גאים שחושים שעליהם עומדת מדינה. כנראה מקור התגובות בצרות עין וקינאה- לאור כך החלטתי לפרוש. תהיו לי בריאים, תמשיכו לחייך כי תמיד יש מחר. כל טוב לכם וחיים טובים, כפיר

באיה

New member
כפיר אם שמת לב............

אז רק שני אנשים הביעו אי אימון בדבריך. זו לא סיבה לפרוש. הפורום מורכב מעוד אי אלו אנשים שלא פגעו בך גם אם לא הביעו דעה כל שהיא. לדעתי היפחת קצת חיים בפורום שנרדם לאחרונה. תעשה שוב חושבים ואל תתן לאנשים מחרחרי ריב להשפיע עליך. מקומך כאן בגלל שורשיך הפולנים בדיוק כמו של כולנו. מקוה לראותך כאן בהמשך.

כפיר,בתור אמא לצעירים בגילך -

תשן על זה.לא אוכלים חם כמו שמבשלים ומחר תקום והשמש תזרח - ער ורענן אני מקווה שתחליט להשאר איתנו. לפולני הראשון-על מה קבלת טונות של קיטונות?על שאתה נותן לכפיר להתחמק מחברתנו?או על שלא עצרת את הויכוח בעודו בעיבו?לילה טוב

kfirkl

New member
דלצ'גו קרסה...

ברור שלא, מאז שגיליתי את הפורום כ"כ שמח לי להיכנס אליו ולתרום. לפעמים חוזרים הביתה כ"כ ממורמרים ל- 4 קירות ללבד, ומאוד כייף לי לגלוש לפורום אז היה קשה לא לכתוב בו שנייה. שלכם, כפיר

נו באמת מה אתה לוקח את זה כל כך קשה

אז יש קצת ספקות, במקום לברוח תוכיח ותגרום לנו להתנצל.

ה דרומי

New member
מהומות בפולין מתוך וואלה חדשות

כפיר לאן אתה "חולכת" האם אתה "משאיר"
"חותי" לבד.

למעלה