חבר'ה אני מתגייס!!!

chaiel

New member
חבר'ה אני מתגייס!!!

חברים הזמן הגיע, מחר אני מיתגייס!!! בחודשים הקרובים לצערי אני לא יהיה פה יותר מדי אם בכלל, אז תנסו להסתדר בלעדי טוב?
מקווה שבהמשך השירות יתאפשר לי להיות פה ולהמשיך לעקוב אחרי ליגת הNBA האהובה עלי ולהיות משתתף פעיל בפורום. אני צריך מתנדב שיגן על קובי בשבילי (הולי שיט עכשיו ראיתי ת'טרייד, חבל שדווקא עכשיו אני מתגייס
) לירון, אני ממנה אותך לאחראי להגנת בוסטון, אם מישהיו "יורד" עליהם תודיע לי. (אל תדאגו, את האוויר לנשימה, עדכונים, אני יקבל אלי ישירות לפלאפון, אבל לצערי חוץ מתוצאות לא יהיה לי יותר מדי זמן ואיך בכלל להתעדכן) אני יתגעגע אליכם ואל הפורום!

lirandr

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif

הנה לך טיפ ראשון : אל תתנדב לכלום ! בהצלחה בשירות !

OrEl74

Well-known member
מנהל
שיהיה בהצלחה!!!

תעדכן אותנו מידי פעם במצבך. אגב, אם אתה תהיה ממש לחוץ אז אפשר להגיע לפרום גם מהפלאפון
שוב בהצלחה ותשמור על עצמך.

chaiel

New member
לא...

כי אין ליגה ואין דיונים וכו', הייתי שם (שין כמו בשמח) רק בשבילך אבל אתה כבר פה אז...

cache

New member
../images/Emo50.gif מההנהלה

לא חשבת באמת להתגייס בלי מילת פירדה (זמנית כמובן) מההנהלה. ההנהלה רוצה לאחל לך גיוס נעים. שהיה לך רק טוב, תהנה מהמסע שאליו אתה יוצא, אני מבטיח לך שאם תשמור על ראש פתוח, אתה תרוויח המון. שמור על ראש מורם, שמור על האנרגיות הטובות שאתה מקרין פה. מאחל לך את כל ההצלחה שבעולם, ההנהלה מבטיחה לשמור על כבודה של בוסטון והניקס. אתה משחורר! ההנהלה

סלים וארזה

New member
מנהל
אתה יכול לגלוש דרך הסלולארי רק לא לשכוח סימני פיסוק. שיעבור לך בקלות. תגיד שאתה אוהב בוסטון, יש סיכוי שתשתחרר על סעיף נפשי

chaiel

New member
תודה..

אני יודע שאני יכול אבל ישלי 3100, שנה לדף ולכן אני רק יקרא את התוצאות+ פירוט קטן... (במקרה ישלי אינטרנט חינם גם, אין לי סתם ככה כי אין לי דור 3 שאני חייב לשלם על האינטרנט) אוהב בוסטון בגלל גארנט, ימנו אותי לרמטכ"ל!!!
ותודה, ותודה לכולם ד"א!!!
יאללה הודעה אחרונה, זזתי לישון!!!

SHNIK

New member
בהצלחה!

והכי חשוב : קח הכל בקלות ובכיף. שניק.

למעלה