חבר'ה, אני מעוצבן!

yoavs86

New member
חבר'ה, אני מעוצבן!

הגעתי לצלסי בעונתי הראשונה אחרי אין ספור אליפויות במנגר'ים הקודמים והוצאתי הון תועפות מעל למאה עשרים מיליון דולר כדי לבנות קבוצה בלי ניתנת לעצירה. מה שקיבלתי זה קבוצה טובה, ממוצעת שלא דורסת שום דבר. אני אומנם במקום הראשון בליגה (עפתי ברבע גמר באלופות בגלל מכת פציעות קשה) אבל יש לי בעיה רצינית עם הטקטיקה , ניסתי לעשות דיאבלו בקבוהצ שלי , הוא כנראה לא עובד ואני סתם מעייף את השחקנים שלי (אפיול ביטלתי את האימון אחרי משחקים). אחרי המחזור האחרון מול מנצסט'ר שנתתי לשחקנים מנוחה של שבוע לפני המשחק והפסדתי 2-1 ממש התעצבנתי! הקבוצה פשוט לא מתפקדת. אני מבקש עזרה ממכם, ממי שמבין שיראה את השחקנים שיש לי (אין לי בעיה למכור כוכבים מיותרים). ויציע לי טקטיקה הכי מתאימה לקבוצה. רק בקשה אחת אם מישהו יודע מה לעשות אני אשמח אם הוא יעשה את זה רציני ויעשה בפאיינט איזה ציור או משהו שאני אוכל להבין.... תודהההההההה רבהההההההה

yoavs86

New member
הערה

אני לא באמת משחק עם הפצועים רק שמתי אותם כדי להראות את ההרכב החזק ביותר שנאי מעמיד. לפעמים בקישור בשמאל אני שם את רובן בצד שמאל שהוא באמת טובבבבבבבבב ומעביר את דאף לאמציע ולאפרד בימין שעוד איכשהו מסתדר עם זה במיוחד שז'ונינו נפצע לי כל הזמן.

dlml

New member
משום מה..

אי אפשר להגדיל את התמונה.. בכל מקרה, אני מציע לך ככה, אני לא יודע מי השחקנים שלך (אם יהיה אפשר להגדיל את התמונה יותר מאוחר, אני יעדכן) אבל תנסה לשחק אחרת, תעלה את הקשר ההגנתי שלך לקו של הקישור, ותן לו הוראות של קשר הגנתי (בפליר אינשטרקשין), אחרי זה, תן לשני הקשרים הקיצונים שלך חץ למעלה, ותן להם הוראות של ווינגרים, אבל שים לב שלא יגביהו כל הזמן, כי אני ממליץ לך יותר ללכת על משחק של מסירות קצרות. תעלה את הקשר ששמת לו חץ עד למעלה, ושים אותו כקשר התקפי, טוב עכשיו התמונה עלתה, אז אני יסביר שוב... טוב, תעלה את רובן במקום ג'וניניו, תן לו ולדאף חץ למעלה, ותתפקד אותם כמו שאמרתי לך, תעלה את ויארה ותתפקד אותו כמו שאמרתי לך, תנסה להעלות את לאמפרד כקשר התקפי ותן לו ליהיות פרי רול (אני לא בטוח שזה יעבוד.), וותנסה לשנות את ההגשרות של הקבוצה.. בכל מקרה, אם לא היית מוכר את ג'ו קול, הייתי ממליץ לך על דבר כזה: פויול, טרי וקארבליו כ3 בלמים, ג'ו קול וווין בריג' או אפילו ואנדן בורא כקשרים אחוריים כל אחד בצד שלו (אחד ימין ואחד בשמאל) ולשניהם לתת הגדרות התקפיות וחץ למעלה, את ויאירה היית שם באמצע כקשר אחורי, היית מנסה אולי להוריד את דרוגבה קצת למטה ולתת לו פרי רול, ועם לאמפרד דאף ורובן, הייתי מסדר במקום שהם הכי יתאימו.. זה נראה בערך ככה - - - - - - - - - - ואם החלק הקידמי, אפשר לעשות הרבה קומבינציות.

וואיי יש לך קבוצה מתאימה לטקטיקה

שלי: שוער:צ'ך הגנה שלושה בלמים:טרי,פויול,ריקרדו קראבליו(או כל בלם אחר שתרצה) קשר אחורי:פטריק וויירה שני קשרים בצדדים:רובן(או דמיאן דאף),וג'וניניו קשר מאחורי חלוץ:לאמפרד חלוצים:דורגבה,אדריאנו,וקאזמן(או רובניו) תעשה לקשרים בצדדים חץ למעלה,ותן לקשר האחורי שלך להיות פליימקר,הצלחה מובטחת!

yoavs86

New member
אחי יש מצב שאתה עושה לי טובה

ואתה משקיע ומצייר את זה? בבקשה

אני אנסה בערך להסביר את זה:

------------שוער---------------------- ---------בלם-בלם-בלם-------------- ----------קשר אחורי-------------- קשר שמאלי----------------------קשר ימני ---------קשר מאחורי חלוץ-------------- ---------חלוץ-חלוץ-חלוץ----------------- הבנת?

yoavs86

New member
אני חייב לציין שלא הבנית כלום

אבל תדוה בכל מקרה הבנתי יותר מההסבר מאשר מהציור

dlml

New member
חח גם אני לא

בכל מקרה, תראה אתה מה שפרנק בפרקר רשם לך, זה בערך מה שאני הצאתי, וזה מה שאתה צריך לעשות במשחק, 3 בלמים, בלי מגנים, שים קשרים או אחוריים או התקפיים יותר שיתפקדו כווינגרים, ואז תסדר את החלק ההתקפי איך שהכי הולך לך.

ofir91

New member
תרגום לכולם-

תעלה 4-4-2 ויליאם גאלאס יהיה מגן ימני במקום פויול אדריאן מוטו יהיה חלוץ במקום דרוגבה רובן יהיה קשר שמאלי במקום דאפ והוא יהיה עם חץ לכיוון למעלה אין לי מושג למה הוא הקיף בעיגול את רוביניו... והוא אמר שהקשר הימני שלך יהיה עם חץ למעלה... זה מה שאני הבנתי בכל מקרה :S

השיטה שלך באמת לא נראת משהו

עם כל הכבוד לג'וניניו, הוא שחקן ממש ממש איטי, והוא לא מתאים להיות כשחקן כנף בצד ימין, אדיף לשים אותו מאחורי החלוצים, או כשחקן מחליף. (בגלל הכושר שלו) תנסה 4-4-2 יהלום, ותכניס להרכב הראשון שחקנים עם מוראל גבוה וכאלה שמשחקים טוב. מי שלא פוגע, לספסל, גם אם הוא אדריאנו. תבדוק טוב את Player Instrucations, תן לשלושת ההתקפיים חופש יצירתיות, שהקשר האחרוי שלך יהיה הגנתי יותר, תן לדאף לרוץ הרבה, לג'וניניו פחות... תשתמש בדימיון שלך, עם קבוצה כזאת אתה חייב להצליח. המלצה שלי, תמכור חלוץ או שניים, ותביא את חואקין, אז יהיו לך יותר אפשרויות לטקטיקות. בהצלחה.

montella

New member
יש לי הצעה!

נסה את הטקטיקנ שלי אני משחק עם 4 בלמים 2 קשרים מרכזיים קשר התקפי ימני קשר התקפי מרכזי וקשר התקפי שמאלי 1 חלוץ בשיטה זו זה דומה ל 433 או ל424 תקרא את השרשור המצורף כי כבר הסברתי על השיטה הזאת שלי אני הייתי שם את מוטו מתחת לחלוץ לפי השיטה שלי וכפליי מייקר את אריאן רובן שם כקיצוני שמאלי במקום דמייאן דאפ אבל זה כבר משהו אחר ומביא קיצוני ימני התקפי ברמה גבוהה חשוב מאד שיהיה לקיצוניים דריבל טוב והגבהות טובות - קרוסינג. כי כל ההתקפות באות מהאגפים ישר ל3 שחקנים עם תמיכה של 2 הקשרים המרכזיים וכולם באמצע רבים מי יכבוש את השער הבא....

זאת הטקטיקה הכי

לא מתאימה לקבוצה שלו. יש לו 4 חלוצים ברמה עולמית, למה לעזאזל שהוא ישחק עם 1? צריך לנצל את המקסימום ממה שיש, אני לא אומר שחייב לשחק עם 3 חלוצים, אבל לפחות 2.

yoavs86

New member
מינימום ב40

וגם היה טרייד של כמה שחקנים בנוסף לכסף אני חושב שזו הייתה טעות במיוחד עם ווירה , שהוא פשוט מאכזב.

למעלה