חברה... אני ממוכר

TomerTheLeader

New member
חברה... אני ממוכר

חברה ידעתם שאפשר לראות עכשיו שוב פעם את משחק החיים בVOD נכון?? אז חברה אני ממוכר!! זה כבר נוראאא.. אני רואה איזה 4 שעות ביום את זה.. אפילו אני כבר חושב ללמוד משחק ממה שהתוכנית עשתה לי.. מה עושים?!?!?!?!?! ד"א מישהו מכיר בית ספר למשחק ברעננה?

שכטרון

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo59.gif

כן, זה ממש ממכר!! אני רואה את כל הפרקים ששמים ביום חמישי ביום אחד...

גם אני

התמכרתי לסדרה, ואני עדיין ממוכרת.. אני יכולה לראות כמה שעות ביום את כל הפרקים, ולפעמים לחזור על אותו פרק... כשהסדרה שודרה, הייתי ממש מכורה אליה, וחשבתי (אני עדיין חושבת), שמה שאני רוצה לעשות בעתיד זה ללמוד משחק...

TomerTheLeader

New member
זהו שלא..

אני הייתי ממוכר לזה מוותתתתת כשזה היה.. עכשיו אני שוב מתמכר... אבל בחיים לא רציתי לשחק... בחיים לא... תמיד רציתי אולי לעשות איזה פרסומת או סדרה אבל בחיים לא להחיל לשחק בתאטרון וזה.. והסדרה הזו ממכרת אותך לזה...... נ.ב אני מזה חולה על לירון ויסמן (ליה ברגר) כול פעם שהיא בוכה בא לך כזה לבכות גם.. חולה על השחקנית הזו... אין, חייבים לראות אותה מתחילה לשחק בכול מקום פשוט וקל, יש לה את זה. :)

שכטרון

New member
לירון ויסמן../images/Emo59.gif

היא מועמדת סופית לטלנובלה החדשה של הוט, לצד עפר

TomerTheLeader

New member
איך יקראו

איך יקראו לה? כלומר לטלנובלה.. אני חייב לראות את השחקנית יוצאת הדופן הזאת משחקת שוב.. אני מאוהב במשחק שלה חח

TomerTheLeader

New member
אממ סבבה

סבבה אחי.. אני יגלוש פה ושם.. נסה לזכור להגיד לי שזה כבר יהיה יותר אקטואלי חח :)

קראתי כתבה, אני לא זוכרת מאיזה אתר.

היה כתוב שם שלירז צ'רכי היתה מועמדת לתפקיד הראשי, אבל היא קיבלה באותו זמן הצעה לתפקיד בסרט, והיא לא תוכל לעשות את שני הדברים יחד... אאם היא תעשה את התפקיד בסרט כנראה שלירון תקבל את התפקיד הראשי, אבל בכל מקרה היא תקבל תפקיד בסדרה... ודרך אגב היה כתוב שגם אפרת בוימולד מועמדת... (נראה לי שגם לתפקיד הראשי לצד יהודה לוי, אני לא בטוחה)...

למעלה