חבר'ה אני מיואש

haimw32

New member
חבר'ה אני מיואש

שלוש לכולם אני כבר שבועים בערך בלי עבודה (טיפה יותר) ואני כבר משתגע ,עבדתי עד אכשיו כנציג שירות וההיתי מעולה ובכל ראיון עבודה וימי מבחנים אני בטוח שפוסלים אותי על דברים שטויות,בקיצור הלכתי לכל חברות כח האדם ושאני אומר לכולם זאת אומרת גם לאותה חברת כח אדם בעיר אחרת ואין לי עבודה כבר חרשתי על כל העיתונים כולל ידיעות ,מעריב,מקומונים לוחות דרושים באינטרנט אך שום דבר ,כולם רוצים רק שתימכור מוצרים בשיחות יוצאות ולי זה לא מתאים כי אני לא איש מכירות ותאמינו לי שניסיתי ,הלכתי ללשכת העבודה וגם אין ,ניסיתי ושלכתי קורות חיים לכל החברות שנראים מתאימים למרות שלא פירסמו הודעות דרושים אך שוב ללא תגובה ,ניסיתי לחפש משרה במשהו אחר אך גם אין משהו ויש לציין שאני לא בררן ,בקיצור אין לי כח כבר למישהו יש רעיון שלא חשבתי עליו?

Raytlin

New member
שמע...

שבועיים מובטל זה לא הרבה. פשוט תתקשר לחברות כוח אדם כל 4 ימים בשביל לבדוק אם יש חדש,ובמקביל תחפש לבד.

haimw32

New member
אני יותר משבועים מחפש עבודה

פשוט אני שבועים מובטל אבל לראיונות אני הולך כבר לפני חודש ויותר

Raytlin

New member
ראיונות..

אז אם חודש לראיונות אז לא היית בהרבה ראיונות,כמה כבר יכול להיות 2 ראיונות. לא נורא אני בטוח שתמצא משהו,בכל מקרה באיזה תחום אתה מחפש עבודה?

haimw32

New member
תאמינו לי היתי יותר מ2 ראיונות

ובכולם משום מה לא התקבלתי, וזה לא שאין לי ניסיון כי עבדתי בחברה ידועה ואפילו התקדמתי והיתי אחראי משמרת שזה אומר 60 איש במשמרת וזה הרבה ובכל זאת תמיד איזה משהו, אך אומרים כמו נבחרת ישראל בכדורגל תמיד חסר רק ניצחון אחד שעושה את ההבדל

ritarita

New member
אתה בחברה טובה...

יש לך תואר, קורסים שסיימת? לפי הכרטיס אתה נשוי..יש ילדים? מה עוד חוץ משירות לקוחות אתה מחפש? איך נראים קורות החיים? האם יש נסיון בעוד משהו? מה שבטוח..אני מסכימה איתך..פוסלים על שטויות.. וזה בעיקר משום שיש כל כך הרבה מועמדים..והם הולכים לפי ספר חוקים קבוע מראש..נכון או לא..זה לא שיקול שלנו..

תראה

לצערי יש בעיה של אבטלה קשה בארץ אבל מה מצחיק שאם תיכנס ללשכת התעסוקה במקומות אחרים ותסתכל במחשב שלהם תראה שיש להם עבודה בתחום שלך או בכלל והכיח מצחיק שלא תוכל ללכת לעבודה הזאת כי לשכת התעסוקה שאתה רשום אצלה לא תוכל לשלוח אותך לעבוד כי זה הולך לפי אזורים תנסה ותראה ככה זה אחי מדינה דפוקה

זיווה100

New member
לפני הכל

תוציא את המילה "מיואש" מהלקסיכון שלך. להתייאש, להרים ידיים ולקטר זה הדבר הכי קל בעולם, הכי טפשי והכי מפסידני. אם המשרות שמציעים לך הם בטלמרקטינג, קח את זה כאתגר; תגיד לעצמך, אני הולך על זה, והולך ליהנות מזה. למצוא סיבות כמו "אני לא איש מכירות" זה פינוק ילדותי. גם אני בצעירותי התחלתי מטלמרקטינג, נשבעתי לעצמי שאני הולכת לעשות את זה הכי טוב שאפשר וליהנות מזה. בחרתי למכור משהו שאני מאמינה בו ואכן, הצלחתי ובענק! מטלמרקטינג אפשר להתקדם למשרות במכירות ושיווק ולמעשה זהו התחום היחיד שלעולם לא יחסרו בו משרות. אנשי מכירות טובים תמיד מבוקשים ותמיד מתוגמלים היטב. חבל על כל דקה, לך על זה ובהצלחה!

charming holly

New member
לא נורא תתעודד ../images/Emo8.gif

אני בת 24 מחפשת כבר הרבה הרבה זמן עבודה גם אני עבדתי בשירות לקוחות בחברה מסודרת ופיטרו אותי ואח"כ עבדתי בחנות תכשיטים וקיצצו אותי. נכון שזה מייאש ומעצבן אבל אתה חייב להמשיך להיות אם יד על הדופק : לחפש בעיתונים ולהתקשר לחברות כוח אדם . בסופו של דבר הכל יסתדר -אתה תראה

למעלה