חברה אני חסר מילים .....

MAR1234

New member
זה עת שבתי מתערוכת יינות ישראל../images/Emo48.gif

חוויה בלתי רגילה. קודם כל - היין. אח,כ - המקום. ןאח"כ - האנשים. ראשי סחרחר עלי ואיני בטוח שהדברים שאני כותב כאן - מבטאים רעיונות הגיוננים, סבירים של אדם מן הישוב; אולי - כן, אולי - לא; אבל - מה אומר ומה אדבר -חחחחגגגגגייייגגגגההההה כל כך הרבה יין, מכל כך הרבה יקבים - מהם מוכרים ומהם לא כל-כך מוכרים -זה עידן ועידנים שלא זכיתי לכך. ולו רק בשל כך - דיינו - הביקור שווה ושווה הרבה - חוויה!!!!!!!!!! קשה לי, במצבי הנוכחי - לבוא עם המלצות ספציפיות. ראשי סחרחר עלי וכל השיטות שנסיתי עד כה, כדי להפיג את הביסום - עדין לא העלו פֵּרְי. חהל על המלים - צריך ללכת - חגיגה לעולם היין והאלכוהול הישראלי!!!!!!!! אולי מחר אצליח להפיק מעצמי משהו יותר ספציפי. כרגע - אוכל רק לומר: מי שלא הולך - מ פ ס י ד.

MAR1234

New member
אה , כן, בני זו........היתה הגרלה|ח

של דקאנטר תוצרת רידל (המצגת של רידל - מעתיקה נשימה - אךךךךךךךךךך........אם היה לי מספיק כסף.......................................... ארבעה מספרים זכו. ביניהם מספר 39. לי היה 38. נו מה אפשר לומר אחרי דבר כזה?????????????

Chewbacca

New member
רשמים מהתערוכה

תערוכה מצויינת שעושה הרבה מאוד כבוד לתעשיית היין הישראלית המתפתחת. אווירה נעימה שמתאימה גם למקצוענים וגם לחובבים כמוני. לצערי הרבה אי אפשר לעבור את כל היקבים בביקור אחד. מומלץ למארגני התערוכה להעמיד קצת יותר מקומות שבהם ניתן לשטוף את הכוסות.

סניפטר

New member
חברה אני חסר מילים .....

היה מהמם היה מקסים ללכת ללכת ללכת אני אישית הייתי הולך שוב . עברתי בין כל הביתנים יינות אדומים מעולים יינות לבנים ארומטיים פרוטיים מהממים אני עדיין לא מאמין שינני ישראל הגיעו לרמה הזו וזה לא שאני מומחה אבל נהנתי . מוש בוא בצ'רטר היום לארץ אתה מפסיד ! דיברתי עם ששון היינן של יקבי בניימינה דיברנו והוא הזמין אותנו אליו לביקור והביא לי כרטיס אישי שלו . כך שיאללה להתארגן חברה לביקור פרטי . כמו כן הוא הבטיח לי לבוא להתארח באופן פעיל בפורומינו ולתת לנו טיפים ולידע אותנו לגבי סדרות חדשות וכו' אדם נחמד וחם . כמו כן דיברתי כמה רגעים עם נילי ססלוב והיא הבטיחה לחזור מדי פעם עם בעלה לשורות הפורום כמו פעם וכמו כן הזמינה אותנו לביקור ביקב . כמו כן דבר שהטריף אותי היה הפתעה יין מתובלן של יקבי אפרת (ישראלי) שהיה בו : יין מתוק + פיסטוק + זעתר הטעם הוא מדהים לא יאומן שילוב מנצח אני הופתעתי לטובה . עוד יין טוב של יקב דלתון - מוסקט מעולה לא יאומן פירותי . עדיין המום ואולי יותר מאוחר יתבהרו לי המחשבות . טל שעדיין המום .

marsala

New member
יופי יופי יופי../images/Emo45.gif

אני מאושר בשביל כל מי שהלך לתערוכה וחווה את החווייה! סניפטר, לא אמרת אם פגשת את זאב מיקב סוסון ים ..בטח בשעה כזאת אתה כבר נוחר כמו קטר
אז תכתוב מחר . בשנה הבאה אני מבטיח לבוא.. מוש

MEIMIS

New member
כל יום יש את אותם ביתנים...?

יכול להיות שרק יום חמישי יזדמן לי ללכת ואני רוצה לעבור בכולם או שיש תחלופה כל יום בין הביתנים..? מקום גדול המקום? מימיס המבואס... שלא הלך היום בגלל צינון וכאב גרון....

סניפטר

New member
מקום יחסית גדול ...

הם חילקו את התערוכה לשני מיבנים המבנה הראשון זה כל היקבים הגדולים ובשני כל יקבי הבוטיק . באמצע לחם ארז שמכר פוקצ'ות צ'וריסוס שימורי דגים ולחם . לא הביתנים לא ישתנו אבל שווה ביותר ללכת .

סניפטר

New member
פגשתי פגשתי אבל ...

עד שמצאתי אותו הייתי מושרה מנחת היין . אדם נחמד יש לי קטלוג שלו היין שלו להיום לא הכי. יכול להיות שהוא צריך איזה כמה שנים טובות להשתבח ולהתפתח . מה שכן עדיין היין המתובל הזה לא יוצא לי מהראש (יקב אפרת) מה עוד דיברתי עם גברת בן חיים והתחלנו לדבר מעבר ליין משמע על התנור שבחצר ביתה (הם משפחה מאושרת ) אני אומר לכם יבוא היום שיקראו לישראל טוסקנה הקטנה (מצד היין). טל שעדיין המום מהחוויה ושואל את עצמו איפה הוא היה בשנה שעברה.

MEIMIS

New member
שאלה שמעניינת אותי....

איפה משיגים את כל ינות הבוטיק????? אין את זה בחנויות

סניפטר

New member
למה בדרך היין יש הכל

ובכל חנות המתמחה ביין וכמו כן בחנות הייקב

MEIMIS

New member
אופס...! זה היה אמור להיות בשרשור

הקודם... בכל אופן יום חמישי אני כנראה ילך בתקווה שיפסק הגשם... ויפסיק לכאוב לי הגרון... ואז אני יביא תמונות אקסלוסיביות לפורום..

gagman

New member
איך בדיוק אני מגיע ?

עזרו לחיפאי שמגע היום לתערוכה... איפה לחנות ? ... איפה זה בדיוק ? - הבית הסקוטי ? כמה עולה ? וכאלה... תודה מראש :)

סניפטר

New member
בחניון הדולפינריום

אחרי תחנת דלק פז יש שם חניון 15 שח' חנייה כניסה עולה 45 שח' ולי עלה דרך האינטרנט 35 שח'

MEIMIS

New member
איך אני מגיע לחניון הדולפינריום

מהרכבת??? מישהו תל אביבי???

MEIMIS

New member
איך אני מגיע לדולפינריום....

מאחת הרכבות...?? וסניפטר... יש הסעה חזרה אל הדולפינריום?

MEIMIS

New member
פסטיבל יינות ישראל....

מי שהיה שיכתוב... אני הייתי היום היה פשוט מהמממממממם!!!! חבל על הזמן... היקבים הגדולים ליכלכו לדעתי ויקבי הבוטיק.. חבל על הזמן... טעמתי משהו מעולה של תבור לא זוכר מה זה היה... היין המתובל - פקאן וזעתר - של יקבי אפרת... שחשבתי שהוא צוחק עליי ההבחורצ'יק שמה שאמר שזה טוב... טעמתי.... ואחרי זה לקחתי עוד 6 כוסות.... ממש טעים מישהו יודע איפה ניתן להשיג אותו? תמונה מהערב בצירוף...

למעלה