חבר'ה אני הולכת לשאול פה משהו אבל

חבר'ה אני הולכת לשאול פה משהו אבל

אני לא רוצה שתהרגו אותי רק תענו.. אתם באמת מאמינים בו? בזה שקוראים לו אלוהים? הוא בשמיים.. אי אפשר לראות אותו אי אפשר לגעת בו.. איך אתם כ"כ בטוחים שאלוהים הוא לא סתם פרי דמיונו של מישהו שהיה משועמם וכתב את התנ"ך, שאתם מאמינים בו? "שאל את אלוהים" מי אמר שאלוהים יענה? אולי הוא סתם עוד דמות ספרותית? מיתולוגית?

yanyanlew

New member
אויש,תנוחי..לא נהרוג אותך-

רק נשרוף.. סתאאם. תראי, זה שונה אבל דומה! אויר? מכירה? את רואה אותו? את יכולה לגעת בו? אולי אין כזה דבר אויר? זו סתם המצאה של כמה מדענים.אין דבר כזה. ועכשיו לעומק.. מבלי להיכנס לניסים ולדברים פלאיים שקורים... פתאום נהיה יקום? פתאום יש אדם? גם אם האדם הגיע מהקוף או כתוצאה של אבולוציה מאיזו חייה זה עדיין היה חייב להיברא. קורה לכל אדם המון ניסים בחייו-זה לא מזל או גורל. זה בא ממנו.. הרי כל דבר שקורה זה נס.. תחשבי שמתוך זרע שיוצא מהגבר ונכנס אל האישה אחרי 9 חודשים יוצא תינוק,אין זה פלא? זה לא נראה לך מוזר שקורים לנו המון דברים מוזרים ומסתוריים בחיים? אדם עומד למות ומתפללים עליו וברוב המקרים אלוקים מחזיר אותו לחיים? זה פוקס-יש המון דברים פלאיים בהמון דברים-אם זה נס שקורה לנוסעים באוטובוס שמחבל רוצה להתפוצץ אבל פתאום זה לא מצליח? או קסאמים שיורדים בכמויות על עזה אבל ברוך ה' רק 1 נפגעה ומתה מתוך לפחות 500 קסאמים בשנה? או כשהיו קטיושות על הצפון-אף אדם לא מת מתוך מאות הקטיושות שירו במשך כל החיים.. מחבל שנכנס לבית וירה בכל בני הבית וכשרצה לוודא שכולם הרוגים אז הילד היחיד שנשאר חי שיחק אותה מת והמחבל לא שם לב-זה מזל? פוקס? עני שקונה לוטו ומתעשר בזמן שעוד מילונים אחרים מנחשים כמעט אותם מספרים..ודווקא אדם אחד זוכה? תעשי חישוב וסטטיסטיקה על כל דבר ותראי שיש המון פלאי עולם בכל מה שאמרתי לך-איך זה? אני גם לא חושב שצריך לשכנע אדם- אדם צריך להאמין מתוך הבנה ואמונה ולא מתוך שכנועים שונים.. כל יום שאנו חיים-זה נס. כל בוקר שאנו קמים זה נס. אינני חזק כלכך בהסברים אבל זה דבר של אמונה שגודלים איתה. אני נולדתי עם זה.אם תנסי להתקרב תראי שזה לא רע בכלל-לא הכל זה אסור ואסור ואסור. בכל מקרה הרי ברור שיש תכלית לעולם הזה.. לכל אדם יש ייעוד ומטרה.. והכל בזכותו!!. תחשבי על זה שיש מחשב,מטוס טלויזיה-פלא-פון אלה דברים שהיום הם מובנים מאליו אבל לפני 500 שנה הם לא היו- הם נחשבים כפלא.. ומי יצר אותם ? האדם. מאיפה? מהשכל-מהמחשבה לעשות וליצור דברים..אבל!!!!!!!!!!! איך זה שלפני 20-50-247 שנים זה לא היה. איך זה שהשכל של האדם הצליח רק בזמן האחרון ליצור את כל אלו ולא לפני מאות שנים? גם אז היה מוח-הכל זה פלא והכי ברור שמישהו אחראי לזה.. מישהו אחראי לפיתוח השכל-לא צריך לראות כדי להאמין.. אם תאמיני תגלי המון דברים-לא כל דבר חייב להיות מוחשי. אהבה היא מוחשית? דיבור הוא מוחשי? רעיה היא מוחשית? את נוגעת בהם? ראית אותם? הם פלא.. כמו שהדיבור קיים גם אלוהים קיים- איך נוצר האדם? איך פתאום נבראו עורקים וורידים? דם בתוך הגוף? מישהו מילא את הגוף באיזה מיץ אדום? מאיפה נוצר האדם? או מאיפה נוצרה החייה הראשונה? הים? החול? איך זה שאפשר לצלם בפלא-פון תמונה ולשלוח אותה מהפלסטיק הקטן הזה בחיפה למישהו אחר באילת? זה לא מוזר? הקול שאת מוציאה מהפה נשמע רק למי שנמצא לידך ולא למי שכרגע נמצא בפינלנד,אז איך לעזאזל הוא מצליח לקבל ולקלוט את גלי הקול שלך? זה מאוד מוזר!!!..אולי היום זה נראה ברור..אבל זה לא! תחשבי על זה בתור התחלה!

למעלה