חבר'ה - אני בכושר שיא

חבר'ה - אני בכושר שיא

גם היום ביקרתי במשחקי וידאו, והיום הוצאתי 2 בובות(הפעם תאומים!!) בנוסף ל-5 שכבר הוצאתי השבוע. מישהו רוצה לאמץ אותם?

עומר...

גם לי וגם לך אין חיים, אבל לפחות שאני מנסה להוציא בובה- אני מצליח!

אסתר וערבה - כבר נפסלתן לאימוץ.

אסתר- עם המצפון שלך כבר הוצאת 2 בובות, וערבה לא התחנפה אליי מספיק.

dragonfly017

New member
חזי?!!?!

אני רוצה בובה אני מבטיחה לשמור עליה ולטפל בה כאילו הייתה בת שלי אני מבטיחה להאכיל אותה ולהוציא אותה לטיול שלוש פעמיים ביום.. בבקשה חזי בבקשה אני אכך אותה למרעה איתי ביחד!

כושר השיא נמשך!!

היום הייתי בהפסקה מהעבודה והלכתי לאכול. ראיתי מכונה של בובות והוספתי עוד בובה לאוסף. השבוע יש באמתחתי 8 בובות שהוצאתי מהמכונות. לצערם של רבים- הבובה שהוצאתי ניתנה כבר לחברה של המשפחה שהייתה בסביבה, אבל המרוץ אחר יהודה ושומרון נמשך.

mean girl 16

New member
מיהם יהודה ושומרון?

איך הם נראים? אני צריכה לדעת לפני שאני נופלת שוב כמו במקרה של דל פיירו..

המקרה שלך אבוד...

היות וכבר קיבלת בובה, והיות וניסית להוציא בובה מעומר ללא קבלת אישור ממני, אני ארגיש "ברירת מחדל" אם אני אביא לך את יהודה או/ו שומרון. יהודה ושומרון הם כלבלבים תאומים ממש יפים וקטנים. חבל שהמצלמה שלי לא עובדת- הייתי מצלם אותם. ובמקרה שלך ציפי - את יכולה לקנות כלב אמיתי או דובי פרוותי. תני לאחרים גם.

עזבו אותכם מכוח רב לאומי ומציפי...

שיבואו אלי... יהיה לכם כיף, אני מבטיחה. אני אטפל בהם במסירות רבה ובאהבה.

שאני חושב על זה -ציפי צודקת

עזבו אתכם מכוח רב לאומי איטלקי. מקומם של יהודה ושומרון ביהודה ושומרון- האמנם ?

תביא אותם אלי!!!

שמרתי להם מקום על הספה בחדר שלי עם שאר הבובות והכריות פרווה
וגם הילד הראשון שם.. מחכה לאחים הקטנים שלו. ציפי רק מתעללת בבובות.. היא תלתה את הבובה שלה באוטו!! תלתה!! אני לא רוצה לדעת איזה כאבים עוברת הבובה בכל נסיעה. אני שומרת עליהם במקום מבטחים. הם אפילו מתחת למזגן בחדרי ככה שאם יהיה חם ואני ידליק ת'מזגן אז ישר יהיה להם קר ונעים. בקיצור חזי.. תביא אותם אלי.

למעלה