חברה אני בחוץ !

man15

New member
חברה אני בחוץ !

טוב אז אתם מבין האנשים הראשונים שיודעים ... אפילו הקומונרים לא יודעים, אפילו המד"צית לא יודעת ... אבל אתם כן ... אז ככה אני חושב לצאת מהנוע"ל ... די נמאס מזה ... ולהלן הסיבות/גורמים/מניעים (קראו לזה איך שאתם רוצים) לעזיבתי: 1.) נמאס מזה !!! 2.) הנוע"ל תופס לי הרבה זמן !!! 3.) אני לא חושב שאני כל כך מועיל. אלה שמכירים אותי יעידו. 4.) הקומונרים כבר עולים על העצבים ! 5.) אני נותן יותר מדי ומקבל פחות מדי !! 6.) אני פשוט לא רוצה יותר ללכת 7.) זה לא מה שהיה בהתחלה ... 8.) אני כבר מזמן לא מאמין באידולגיה/ראיה התנועתית 9.) הפעולות נהיות חסרות טעם ! 10.) הסיבה היחידה שנשארתי זה בגלל החניכים שלי והצוחקים שאנחנו מעבירים! צוחקים זה לא סיבה להשאר !!! אז רק נשארתי בגלל החניכים. והיום גם זה לא נראת לי סיבה להשאר !!! אז שלום לכם ידידי מהנוע"ל החביבים היה נעים היה נחמד, והנה זה נגמר !!

kedeman

New member
אמנם אנחנו לא הנוע"ל

אבל... הדבר הכי קל שאפשר לעשות בחיים זה לוותר ולעזוב אמנם אין לי אף אינטרס אישי שתהיה בנוע"ל או בשום תנועה אחרת כי אני לא קושר אליהן אלא אם אתה בא לבני המושבים ואז אני בטוח שאנחנו יכולים רק להרוויח השאלה היא אם אתה בטוח? לפי מה שכתבת נשמע לי שלא ממש טוב לך שם ואם באמת לא טוב לך.. אז אתה צודק אין לך סיבה להשאר ולתרום אם רע לך אבל תבדוק אם זה פשוט התקופה הזאת או שזה תמידי ואם אתה פורש מה אתה עושה עם עצמך? לאן אתה מתנתב? בכל אופן בהצלחה לך

man15

New member
שתידע לך שזה מאוד קשה בשבילי ...

לעזוב אותם ... אבל כבר דיברתי עם ההורים ... והשלב הבא זה לדבר עם הקומונרים והקבוצה והחניכים ...

למעלה