חברה אמרה לי שרייסטלין אישה

Nuitari Girl

New member
חברה אמרה לי שרייסטלין אישה

שתניס הומו (או דו מיני) שסוט הוא צמח בעציץ ושמי נהר בכלל מאומץ. מישהו יודע מאין היא יכלה להקריץ את הדברים האלה ועד כמה הם נכונים???

strahd

New member
יש אמת (באופן מפתיע)

היו מספר שמועות שרייסטלין הוא אישה, אבל האשמה היא לא בסופרים עצמם אלא בציורים של לארי אלמור שרייסטלין ממש נראה כמו אישה, ועלו שמועות שבעצם רייסטלין היה אישה וקאראמון היה מאוהב בה, וכשהוא התאהב בטיקה, רייסטלין עבר (עברה) לגלימות השחורות, אך כמובן זו שמועה. תניס וסות´ שניהם גם קשורים לתמונות שכך ציירו אותם. סות´ נראה קצת כמו בגוניה בעציץ (בגלל הקסדה), ותניס נראה קצת הומו כזה, למרות שהוא ממש לא כזה (משיג את שתי הבחורות הכי יפות בסדרה). בנוגע למי-נהר התשובה היא נכונה. מי-נהר הוא באמת מאומץ. הוריו של מי-נהר נהרגו וגידלו אותו נמרים (קצת מזכיר את ספר הג´ונגל,לא?). לאחר מכן הוא חזר אל השבט והתאהב בסהר-פז. מכיוון שהוא היה קצת זר הטילו עליו את המשימה של ההוכחה לאלים הישנים.

ערפד1

New member
תכניס לפורום תמונה אחת שטניס נראה

בה קצת הומו! ראיתי תמונות של הסידרה ולא מעט אילו 50 תמונות והוא ממש לא נראה ככה ראית את התמונה שלארי צייר שקיטיארה מפילה אותו בחרב בפעם הראשונה שהם נפגשים? הומו? ממש לא ולגבי סות´ הוא נראה טוב מאוד ! ואין זכר בכלל לצמח למען האמת הגלימה שלו נראת כמו שהיא צריכה להראות כמו בתמונה שהכנסתי כבר ואני יכניס שוב

strahd

New member
ערפדי יקר

לקרוא שוב את הספרים!!! התמונה הזאת היא ממודול אחד מהראשונים המבוסס על רומח הדרקון. מי שרואים פה בתמונה הוא בעתם קטב מרירי (ורמינאארד) ולידו שר המעט טודי המטומטם אך האמביציוני.

Nuitari Girl

New member
מה הקשר בין השמות של שר הדרקונים?

באנגלית קוראים לו "ורמינאארד", איך המתרגם הגיע משם ל"קטב מרירי"? יש כאן משהו שאני לא יודעת? ובכלל, איפה כתוב שמי נהר מאומץ? הוא בכלל יודע מזה?

Drow elF

New member
ofcourse that strhad is right!

vampire you are an idiot and i think that you havent read the books. you are asking stupid questions and you are wrong with your answers!!

strahd

New member
יש שתיים

תמונה אחת של שישיית המפגשים, חלק חמישי "פלדה ואבן", הוא נראה קצת פייגלה כזה. ותמונת הכריכה של "שנות הצל של תאניס". הוא אמנם עם בחורה מדהימה שם,הוא אבל הוא נראה שיצא ממועדון הומואים במיאמי ביץ´. תבדוק גם את תמונת הכריכה הישנה של "מבחן התאומים", רייסטלין נראה שם כמו בחורה.

ערפד1

New member
אולי זה היה נכון או קרוב

אבל אם שגיאות כתיב של השמות עצמם זה אפשרי? לא נראה לי לורד סות´! ככה זה שמו תניס לא הומו (אחרי הכל הוא שכב אם לאורנה וקיטיארה) רייסטלין אישה בנתה את הדמות הזאת ואולי לזה היא התכוונה תשאלי אותה אם היא התכוונה שמי שבנה את הדמויות הוא כזה ולא הדמויות עצמם רייסט הוא גבר לכל דבר מיוחד ושונה והוא בפירוש רכרוכי כזה מי נהר מאומץ? מדברים על אבא שלו איפשהו חפי מיטב זכרוני

Drow elF

New member
vampire you are DEAD

dont ever call raistlin majer a woosi!!! i will kill you!!! he is physicli weak... so?!?!!? you want to see how i kick your fucking ass in a battle?!?! fuck you you idiot!!!

La Gamba

New member
אני מוצא כאן צורך להתנצל

על ידידי מלא החימה... הוא לפעמים קצת מגזים, א אינו מודע לשם מה יש מנהל פורום, מנהל הפורום כאן כדי לסדר את הענינים ולשמור על סדר וחוקים, אבל גם כדי למחוק הודעות פוגעות, וגם כדי, אממ... לצנזר... אממ... אנשים, משתמשים כמו חברי האלפי. ראה זאת כאזהרה בלתי פורמלית. יש לך מה להוסיף לפורום, אך היזהר בלשונך...

La Gamba

New member
אה ודרך אגב,

צר לי לאיים עליך, אך אני יודע שסגנון דיבור זה "אהוב" עליך, ואתה עלול לקבל רעיונות. watch it sonny jim, you can´t imagin what mistake you might do...

חמורמור

New member
מה שבטוח, גבר הוא לא

לא מזיין, מסתובב בשמלה, כל היום בוכה שהוא יראה לכולם שהוא יותר טוב מהם. נשמע כמו חנון מוכה ועלוב אפילו יותר מהמעריצים שלו.

למעלה