חבר'ה,אל תעלו עלי..

n u r z a a

New member
חבר'ה,אל תעלו עלי..

אבל אני כאן רק פעם בשבועיים וגם זה בקושי.ואין לי זמן להתעדכן בכל מה שקורה פה. אבל כשאני חוזרת אני קונה פנאי פלוס ברכבת,ומיד מחפשת טלי טלי טלי בכל העיתון. ולמרות כללל השטויות על המסך הזהב,כלום כלום על טלי פתאום,בראיה חוזרת,אני רואה בצד ימין בקטן איך רשום על המסיבת יומולדת של רון ושטלי היתה..פתאום אורו עיני וקראתי ב'צמיאה' איך היא נתנה למישהו את המספר שלה..ש"לא דומה בכלל לאקס שכטר" :) חחח כמה שזה אופייני לצורת חשיבה שלי עליה אחרי הכתבה שהיתה עליה ב7 לילות.אחרי הכתבה ההיא יצאתי עם רושם מסויים עליה..לא רע ולא טוב..כאילו,על האופי שלה.והדברים האלה ממש מתחברים לי.[אתם בטח מבינים למה אני מתכוונת..] בכולופן,בטח לא חידשתי לכם על הכתבה הקטנטנה הזו.ואולי ההוא בתמונה שאמרתם שדומה לצביקה דוייטס,הוא אותו אחד לו מסרה תמספר.אין לי מושג. שבוע טובבב לכם..שבוע מלא בטלי:)

מתנה לי

New member
נצל"ש

בואו לצאטלי! ומרי ונעה.. אם אתן מחוברות לצאט... מחובתכן לענות לי! =( משעמם!!

גם אני לא ממש הבנתי...../images/Emo6.gif

עם איזה רושם עליה יצאת? ואיך זה התקשר לך למה שהיה ביום הולדת של רון?

איזה רושם יש לך עליה מזה שהיא

נתנה את הטלפון שלה?
לא הבנתי מה לא טוב ולא רע בזה... זה לא משהו שצריך לציין... עזבי את זה שעיתוני הרכילות ינפחו כל דבר אבל מה רע בזה? ומה זה קשור לכתבה.? ומה זה קשור לעפר? הם לא ביחד זה לא שהיא בגדה בו? בקיצור לא הצלחתי להגיע למקור דברייך ואת גם בטח לא תעני לי כי את לא פה אז אני פשוט ירד מזה...

למעלה