חבר'ה, אולי כל אחד

Law Ho

New member
חבר'ה, אולי כל אחד

ירשום מאיפה הוא - ואיפה הוא לומד שנכיר ככה אחד את השני?? אז אני אתחיל כמובן: אני גיל, בן 17 וחצי (מחר יש לי יום הולדת חצי) מגבעתיים. לומד בהנדסאים (רמת אביב מי שמכיר).

emissary

New member
טוב פעם ראשונה שלי פה

בן 17 כיתה יב(כמובן) בבית ספר אורט גוטמן נתניה אה כן וקוראים לי אלון...:)

*superstar*

New member
רעיון טוב!!../images/Emo140.gif

עדי. בת 17 (עוד יומיים אנשים...!!) מכפר סירקין. לומדת בעמי אסף שבבית ברל (כפר סבא כזה..) *דיד*

לא משו

New member
מזל טוב

קודם כל מזל טוב שמי מיכל בת 18 (בעוד פחות מחודש) מה שאומר שאני לא יוכל לשרוף את בית הספר (שיט) אה, כמעט שככתי אני מ..סתם עוד חור בארץ

טוף.... ../images/Emo163.gif

אני מיכל, 17 וחצי, ואני גרה בחור ליד החור שלא משו (מיכל...) גרה בו...

sababa17m

New member
../images/Emo3.gifאז ככה - גם שלי פעם ראשונה

אני ערן.. מתל-אביב בן 17 וחצי ואני לומד בתלמה-ילין בגבעתיים... יש לי אסיקייו 179227356 אם למישהי בא לדבר.

painapple

New member
מחר לאבא שלי יש יומולדת..

חצי יומולדת שמחה לך! אני ענבר.. 17 וחודש.. צור יגאל, חור ליד כפ"ס.. יושבת ליד דיד (סופרסטאר) מלמעלה, ואני גם אחראית על הכינוי הזה.. .)

Ez sLeeP

New member
הממ...

נדבו'ש. בן 16 ו-9 חודשים פחות שבוע (אבל מי סופר?) לומד בריאלי - בית-בירם. חיפה. שמיניסט (מן הסתם).

ואני...

שמי רזיה (מי שרוצה להתלונן שיחפש עם נירוונה את ההורים שלי
). אני בת 17 וחצי. לומדת בחור שנקרא באר טוביה.

Law Ho

New member
תפסיקי!!!!!!!! ../images/Emo46.gif

להתנצל על השם שלך!!!!! מה הבעיה עם רזיה??? שם נחמד (פעם ראשונה האמת שאני שומע עליו אז הוא גם מקורי) מאוד!!!

טוב, אני אפסיק...

מבטיחה לא להתנצל שוב על השם שלי... טוב, לפחות לא בפורום הזה.
אבל כשאנשים שואלים אותך פעם ראשונה איך קוראים לך ושואלים 100 פעמים "מה?????" עד שהם קולטים, אתה כבר לומד להכין אנשים מראש לקראת השם המוזר שלך... אפילו פעם מישהו שמע את השם שלי והתפוצץ מצחוק מול הפרצוף שלי!
עזוב, פשוט יהיו לי הרבה דברים לדבר עליהם עם הפסיכולוג עוד 10 שנים...

פייצקלה

New member
אוקיי אז....

אני איילין ואני מכרמיאל אני בת 17 עכשיו בי"ב אין לי כוח ללמוד אוהבת מוזיקה וגם כותבת הפורום יהיה יותר אחלה אם תכתבו יותר..:) בכל אופן האייסיקיו שלי 155764846 אשמח אם תכתבו לי אנשים!! שיהיה לכם יום נהדר!

DANAM00

New member
היי =)

פעם ראשונה שלי כאן אבל בגלל שעכשיו אני שמיניסטית (לא להאמין ממש...) אני מצטרפת (קבלו אותי?) אני דנה מתל אביב מאורט

yellow cheese

New member
אהה איי לייק איט ../images/Emo9.gif

אני שירלי, בת 18 בעוד שלושה חודשים
גרה בבאר שבע ולומדת בכלא ע"ש יצחק רגר ז"ל.

למעלה