חברה‎!‎

לדעתי זה מצוין!

גם אצלנו המשפחה המורחבת אינם חרדים (חלקם דתיים לאומיים וחלקם מסורתים) וזה מדהים! אתה גדל בתוך ידיעה ומציאות ככ חזקה שאתה בדרך הנכונה ואתה איתן בה! לדעתי זה אחלה דבר.. ולא רואה שום רע בלצאת/להתחתן עם חוז``בשים

דlס

New member
ולא אכחש אני גדלתי הרבה אם חילונים

בגלל העובדה שאבי פעיל באחד מארגוני התשובה הגדולים אז יוצא שכמעט כל שבת יש אצלנו חילונים ואם לא אז אנחנו מגיעים איתו מידי פעם לסימינרים אז ת`אמת הנושא לא זר לי

נושא מורכב!

יש כאן הרבה צדדים מה שכן מאד תלוי אם רק היא בעלת תשובה או כל המשפחה? או איפה היא חזרה בתשובה לבד או בהכוונה? מבוקר או הכל ביום אחד? איזה סיגנון היא? יכול להיות שהסיגנון מאד רחוק ממה שאתה... בא נגיד שיש הרבה מה לבדוק בד`כ החרדים לא משתלבים עם חוזרים בתשובה טריים אורח חיים וסיגנון שונה. שזה גם שיקול כמה זמן היא בתשובה. איזה טיפוס היא... אני עובדת עם מדרשה לבנות חוזרות בתשובה ויש מגוון רחב יש את הטובות מאד ואת הפחות שהם בתחפושת `חצאית` כדי לברוח או לטשטש את העבר שלהם. בקיצור בהצלחה אם יהיה לך שאלה ספציפית אתה יכול לשאול אשתדל לענות.

דlס

New member
גברת ידותית (בסביבה או לא זה את

יודעת) זה נראה שאת חושבת שאני כבר הולך לקחת בעלת תשובה . סתם העלתי נושא לדיון לא חשבתי שזה יהפוך לאחד הנושאים המדוברים ביותר בימים האחרונים בפרום. בכל אופן נהנתי שלקחת את זה רציני

דlס

New member
סתם מסקרן לדעת מה הגבול

עד איזה גיל זה נקרא ילדות/tapuzforum/images/emo8.gif

אתפלא

New member
הבעל תשובה איז נישט פאר מיר

ובתרגום חופשי בעל תשובה זה לא בשבילי

בן הצבי

New member
וואס האט מען אייך געפרעגט?

אז ס'פאסט דיר נישט איז איין זאך, אבער דער מקשן האט געפרעגט פאר זיך, נישט פאר אייך..

דlס

New member
אהבתי אמנם לקח המון זמן

לפענח את הכתוב (קרדיט לאחותי) אבל בסוף הצלחתי. סי דאך מוירדיק (זה גדול)

להבה 24

New member
בעל תשובה וחרדי מבית כ``כ שונים בהכל

ואפילו בצורת החשיבה שזה לא לעניין...

אני58

New member
אוי, באמת!

שוני בצורה חשיבה זה לא גורם חזק מספיק בשביל לא להתחתן. חוץ מזה- מה בדיוק השוני בין צורת חשיבתו של בעל התשובה לבין החרדי?

באמת!!!

לתומי חשבתי שצורת חשיבה משפיעה על דרך קבלת ההחלטות. בעצם, את כנראה צודקת. מה זה כבר חשוב שתהיה הסכמה?! שיתווכחו! שייצא עשן!!! או לחילופין שלא יתווכחו. כל אחד יקבל החלטות לבד ויבצע לבד.

למעלה