חברהל'ך, על היבלות של מי אני עומדת לדרוך BAV.
L little 14 New member 24/5/06 #6 בסוף נקים מקדש ../images/Emo197.gif שוב זה לא שאין לי קרטיס זה רק שאני עוד לא החזקתי אותו תתיפללי שאני יחזיק אותו עד יום שישי
בסוף נקים מקדש ../images/Emo197.gif שוב זה לא שאין לי קרטיס זה רק שאני עוד לא החזקתי אותו תתיפללי שאני יחזיק אותו עד יום שישי
L Lady in red2 New member 24/5/06 #4 חשבתי עוד שמדובר בבקסטייג' ../images/Emo3.gif התבאסתי שפלאפון הודיעו על המבצע אחרי שכבר היה לי כרטיס. נו מילא...
חשבתי עוד שמדובר בבקסטייג' ../images/Emo3.gif התבאסתי שפלאפון הודיעו על המבצע אחרי שכבר היה לי כרטיס. נו מילא...
S super girl 15 New member 24/5/06 #8 חח טוב נו מה זה? ../images/Emo3.gif גמאני רוצה להיתגאות.. (לא בזה שלא היה לי מזל כמו שלך אני בכל אופן לא הצלחתי להשיג הנחה מפלאפון גם שהיה המצבע בגלל שיש לי כרטיס שיחות... וגם הגעתי באותו בוקר שהעלו את המחירים ל375.. אבל מה... יש לי פרצוף חמוד... זה שמכר נתן לי אותו במחיר "הישן"...) אם כבר מזל פחחח...
חח טוב נו מה זה? ../images/Emo3.gif גמאני רוצה להיתגאות.. (לא בזה שלא היה לי מזל כמו שלך אני בכל אופן לא הצלחתי להשיג הנחה מפלאפון גם שהיה המצבע בגלל שיש לי כרטיס שיחות... וגם הגעתי באותו בוקר שהעלו את המחירים ל375.. אבל מה... יש לי פרצוף חמוד... זה שמכר נתן לי אותו במחיר "הישן"...) אם כבר מזל פחחח...
T The HIStory Ghost New member 25/5/06 #11 שמתם-לב?!../images/Emo6.gifכל כרטיס... שנכנס בכניסה אחרת, מגיע בצבע אחר! (חכו חכו, אראה לכם את שלי...)
שמתם-לב?!../images/Emo6.gifכל כרטיס... שנכנס בכניסה אחרת, מגיע בצבע אחר! (חכו חכו, אראה לכם את שלי...)
S super girl 15 New member 25/5/06 #17 חח לא זה לא צבע של הכניסה... נראה לי לה יש כחול כי זה כרטיס הנחה של פלאפון.. שלי זה אדום כי זה כרטיס רגיל של 330... למה יש מישהו שנכנס משער 2 ויש לו כרטיס ירוק????@#$%
חח לא זה לא צבע של הכניסה... נראה לי לה יש כחול כי זה כרטיס הנחה של פלאפון.. שלי זה אדום כי זה כרטיס רגיל של 330... למה יש מישהו שנכנס משער 2 ויש לו כרטיס ירוק????@#$%
T The HIStory Ghost New member 26/5/06 #24 חחחחחחחח האמת?! ששלי שער 4, הכרטיס עצמו כחול, אך החלק הנטלש בצבע אדום
T The HIStory Ghost New member 25/5/06 #9 260?! זה יעני, הכרטיס מתקופת... ההנחה של פלאפון, לא?! ואגב, סופסוף, רואים עוד מישהי/ו באיזה שער...
B Bavmorda New member 25/5/06 #18 מ"תקופת" המבצע, ואספתי אותו רק ביום שישי האחרון מהביתן הקדוש שעל אבן גבירול. BAV.
T The HIStory Ghost New member 25/5/06 #13 מה באקסטייג' בדיוק?!../images/Emo8.gif זה כרטיס רגיל חלוטין...
T The HIStory Ghost New member 25/5/06 #15 לאאאאאאאא!../images/Emo10.gif הכיצד-צעקתא?! איך, HOW, הכיצד?! ולי לא מגיע, למרות ששילמתי מחיר מלא של 375?! אוקידוקי, אעצור כאן, זה עכשיו עולה לי בבריאות, המחשבות הנוספות...
לאאאאאאאא!../images/Emo10.gif הכיצד-צעקתא?! איך, HOW, הכיצד?! ולי לא מגיע, למרות ששילמתי מחיר מלא של 375?! אוקידוקי, אעצור כאן, זה עכשיו עולה לי בבריאות, המחשבות הנוספות...
A alpha80 New member 25/5/06 #16 יש כאלה שיש להן מזל, ויש כאלה שלא חוץ מזה שהיא בחורה, יש לה יתרונות....