חבר'ההה מי מכיר פה את מי מהפורום?
R Ron Da Chron New member 15/7/05 #5 אני! אני מכיר את LUNA MAJNUNA - היא משחקת איתי טניס את חייל של אהבה1 - הוא היה איתי בשכבה בתיכון, באותה כיתה בחטיבה.. את ליהי מהחטיבה. את אמיל הכבאי! מהטניס ומכל מיני מקומות אחרים וזהו אני חושב...
אני! אני מכיר את LUNA MAJNUNA - היא משחקת איתי טניס את חייל של אהבה1 - הוא היה איתי בשכבה בתיכון, באותה כיתה בחטיבה.. את ליהי מהחטיבה. את אמיל הכבאי! מהטניס ומכל מיני מקומות אחרים וזהו אני חושב...
R Ron Da Chron New member 15/7/05 #9 פעם לפני המון המון זמן חוץ מזה הוא גם הציל את החתול שלי מהעץ ...
M Mrs Brightside New member 17/7/05 #25 ../images/Emo109.gifומה איתי?!../images/Emo7.gif אז מה אם אני לא כותבת כאן כ"כ
L LuNa MaJnUnA New member 15/7/05 #7 אני אממ.. ענבר (גול'), יעל, רון, מורן, אמיל, נטע, ליאת (קצת אבל.. ממש קצת), שניר ו... אביב נחשב?
L LuNa MaJnUnA New member 16/7/05 #14 ומאי! מאי מאי מאי מאי מאי מאי מאי מאי! מאי נאי מצטערת. מאד. מאד
N NeTa MuFlEtA New member 16/7/05 #15 מי שאני מכירה מפה.. אממממ את עינבר יעל [שלא ממש ניראה לי היא פה אבל שיהיה.. ] את שירה אממממ את אמממממממ זהו ניראה לי אהה גם את טל וזהו .
מי שאני מכירה מפה.. אממממ את עינבר יעל [שלא ממש ניראה לי היא פה אבל שיהיה.. ] את שירה אממממ את אמממממממ זהו ניראה לי אהה גם את טל וזהו .