חבר´ה!!

אבנר.

New member
חבר´ה!!

-אולי כדי שכל אחד פה יספר לנו על מצב מזג האויר אצלו?! אני מתחיל -אצלנו יש כבר כמעט 10 ס"מ של שלג!!! ומחר אני בע"ה יבנה
רק אושר!!!! אבנר - שאוהב שלג!!!

MiToOsH

New member
מזג אוויר...?

(אני גרה בקרית ביאליק... כן, החור הזה ליד חיפה..) יש הרבה הרבה גשם וקר נורא.. אתמול היה ברד והמון רעמים וברקים וכל הדברים שנספחים לעניין.. נגיד את זה ככה - כל עוד אתה לובש 2 זוגות מכנסיים ו-3 חולצות, יהיה לך נעים (מניסיון!!!) אבל בסה"כ - שמח בלב, ירוק בנשמה :) מיתו´ש :) !

אבנר.

New member
אצלנו עוד ב"ה יורד שלג די כבד!

האימרה הנכונה היא: קר בחוץ - חם בלב!

metal_slug

New member
ביום שני היה שלג שחבל על הזמן

בירושלים... מזכיר את אמא רוסיה...

שלתי

New member
אני מניח שמתפקידי כיחיד שגר "על שפת

הכנרת" לומר את מה שקורה פה. אז ככה...ה"סערה" התחילה כשטבריה והכנרת לא ממש זכו למנה המובטחת של גשמים...היה פה קריר ויבש... ביום יומיים האחרונים הקריר הפך לקרררררר, המזגן החל לעבוד over time, בתנור החימום הטמפרטורות עלו ועלו...ועדיין קר פה...אני כבר מצונן. גשם גשם גשם גשם...נפל עלינו אתמול ממממממש חזק. וגם היום. אז הכנרת בימים האחרונים כן עלתה משו כמו 10 סנטימטר...שתאמינו לי אולי זה כמות סבירה ליומיים אבל היא לא מספיקה! האי בכנרת שהופיע ליד חוף קיבוץ מעגן שבעמק הירדן עדיין רחוק מלהעלם ומשמש ממש אחלה מקום למסיבות. הדבר היחיד ששמתי ממש לב אליו היום היו נהרות המים בטבריה. ב-1994 בערך טבריה הוצפה במים(אני לא מדבר על עליית מפלס הכנרת בשנת 90 בערך). פתחי הניקוז בטבריה לא ממש עבדו...נהרות...ואני לא מגזים!- נהרות כיסו את טבריה...אני אפילו יכול לספר למי שמכיר את תחנת הדלק ליד משרד הפנים שהגשם יצר שם מפל!!!!...ניקוז המים בטבריה אחרי אותו החורף השתפר כי העירייה השקיעה כסף... היום בדרך מבצפר לבית שהתחלתי משום מה להקפיד לעשות ברגל המחזה חזר על עצמו. והפעם אני ממש לא חושב שזאת בעיה של ניקוז... פשוט נהרות... זה קצת גורם לחיוך להתפשט על הפרצוף אבל כשאתה גר ליד הכנרת ואתה מודע יותר מכל למצבה אתה יודע שזה לא מה שבאמת יעזור...זה נחמד...אבל זה לא באמת יעזור...אבך חשוב לחייך אז-

אמממ טוווב.........

אני נתנייתית, והיה אצלנו מה שהיה ברוב חלקי הארץ- גשם, גשם, גשם, ברד, ברד, גשם, קר, רוח, גשם, קר, קר, קר, גשם

למעלה