חבר´ה,

סיון b

New member
חבר´ה,

עצוב לי עכשיו. כבד לי על הלב והלב שלי דופק, מאיים לצאת מהמקום. תסלחו לי, אבל אין לי כוח לכתוב עכשיו. אני אקרא, אבל לא בא לי להגיב כרגע. סתם מרגישה קצת מועקה.

rubber duck

New member
תרגישי טוב לכי קחי קצת אויר

ואם את ממש עצובה מותר לבכות זה יעבור ואת חמודה
אוהב שרון וכשתתעשתי חיזרי אליינו

סיון b

New member
כתבתי לך במייל את הכתובת מייל שלי

אני אשמח אם תכתוב לי.....
סיון

sunrise of love

New member
סיווני......

בכל מקרה אני שולחת לך
וזה מה שדויד שלח לי הבוקר ואני שולחת לך

sunrise of love

New member
ראיתי יקרה שלי

יש כאן אנשים שחושבים שניהול עם אסורים זו הדרך הנכונה. אסור לדבר פלאפונים אבל ראיתי את שמך על המצג וזה עשה לי טוב.

סיון b

New member
אורלי, את אף פעם לא מנדנדת,

אני פשוט לא כותבת בפורום כי הגעתי למסקנה שזה מעיק. כל הזמן לקרוא על ההרגשות הרעות ועל הבעיות שלי. מעדיפה שתזכרו אותי כבחורה נחמדה וחייכנית, ולא בתור זו שבוכה....

אורלי_ל

New member
הרגת אותי עכשיו ../images/Emo6.gif

"תזכרו אותי" למה את מתכוונת ללכת לאן שהוא?
מתוקה, יודעים שאת שמחה, ולפעמים עצובה, ולפעמים בוכה (אני אגלה לך סוד אבל אל תספרי לאף אחד... את יושבת טוב? גם אני בוכה!) מחייכת הרבה, אוהבת, ואנושית מאוד, כמו כולנו. אם את רוצה תכתבי ואם לא אז אל תכתבי, הכל בסדר! אבל תרגישי חופשייה ממסכות. חופשי חופשי.

rubber duck

New member
סיווני את ממש ממש חמודה

מותר לבכות מותר להיות עצובים זה מותר וחצמזה היום יום הדכאון אז בכלל מותר ובלי קשר את רק בנאדם ולפעמים זה קשה אל תחשבי לשניה אחת שאת מעמיסה עלי או לע מישהו מהפורום גם לנו קשה לפעמים וזה יותא בפורום וזה מורגש
אוהב שרון

סיון b

New member
חמודים,

חזרתי אחרי בכי קצרצר.... אני פשוט היחדיה שכל הזמן מספרת על הצרות שלה.... לא רוצה להיות עלוקה. אז אני קצת מתחבאת. לא מתחפשת. יהיה טוב מתישהו, לא??? סיון <איפה שלמה ארצי שינגב לי ת´דמעות???>

rubber duck

New member
את לא מכבידה עליינו

בשביל זה אנחנו פה אם לא היינו מוכנים לרגעים הקשים לא היינו כאן רגעים מצחיקים י שאבל אנחנו כאן כדי להיות זה לצד זה ולהיות ביחד שרון

sunrise of love

New member
עד כמה שזכור לי

מזמן מזמן לא שמענו אותך בוכה. וזה ממש לא מעיק גם כשזה קורה. אנחנו פה כל הזמן סיון ועוד יותר כשזה קורה. נסי אותנו. ואל תעשי מה שמעיק עלייך. אוהבים אותך. ד"ש מזושקה

אורלי_ל

New member
גם ז´ניה היתה רוצה לדעת

למה בכית מה יש, מישהו דרך לך על הזנב?! ולמה את לא יודעת להעריך את כל מה שהיא עושה בשבילך? לפחות היית בוכה מעל העציצים, כדי שהיא לא תצטרך עם הגב שלה לעבור עם הדלי...
הילדים האלה... צצצ...

אורלי_ל

New member
ובמחשבה שניה...

לא חייבים תמיד להצחיק בכוח. אז אם ההודעה מעל פוגעת באיזשהיא צורה, מתנצלת, תתעלמי. אוהבת.

sunrise of love

New member
שוב פעם את נדחפת????

גם ג´ניה....... תגידי משהו הזמין אותך....?????? את מוכנה לא לדרוך לי על הזנבנז???? קניתי כובע חדש......

למעלה