חבר´ה

DiGiHiLa

New member
חבר´ה

אכפת לכם?..אני עוזבת ככה כולם רוצים בעיקר "אחי הגדול" והחברה שלו

star_female

New member
מה? למה? o_O

זה לא הפורום שלהם, אז הם לא יכולים להגיד לך לעזוב... אני לא יודעת מה קרה שם אז... אני לא מאשימה אף אחד! אבל אל תעזבי!

Digi Lista

New member
הילה אחותי!

את רוצה מכות?(ואני אכן איאלץ להחטיף לך מכות ווירטואליות אם תמשיכי להגיד שאת עוזבת...)מה פתאום החלטת לעזוב את הפורום?רבת עם קן והדר? זה לא קשור להשארותך בפורום(ואני יודעת כמה את רגישה ואני מזדהה איתך מהבחינה הזאת, גם אני מעדיפה לברוח לפעמים), אני בטוחה שיהיו עוד הרבה חיכוכים וקונפליקטים(מילים של שבת...) בין דיעות ובין אנשים באופן אישי כאן בפורום, אבל שום דבר לא אמור לגרום לאנשים לרצות לעזוב את הפורום(אם זה ממש קיצוני אני מבטיחה לנסות ולהשליט סדר, אם כי זה רק במקרים קיצוניים במיוחד), הפורום הזה פתוח לכולם, אם כול יחליטו אחרי כול התכסחות לעזוב את הפורום לא יהיו בו בכלל אנשים, גם אני(כן, זה רגע שאני חולקת איתכם את הרגשות שלי כמנהלת פורום וכבנאדם)המון פעמים מתאכזבת מתגובות של אנשים כאן בפורום, ובשבוע האהבה ממש הכעיס אותי שנאלצתי לדבר לעצמי וממש נפגעתי כמה זמן קודם לכן כשלא שיתפו פעולה עם הרעיונות שלי(גם ככה יש לי פטור מלחשוב אז אם כבר אני חושבת...), אני מודה שבתור אדם שנוטה לקחת הכול בצורה מאוד אישית הרגשתי שאני כישלון נחרץ ולא יכולתי להירדם ימים שלמים כי הייתי עסוקה במחשבות אבל אז נזכרתי בכמה דברים... 1) אנחנו בניאדם בסך הכול, כולנו שונים ולכן טבעי שלא תמיד נסתדר 2)מה שלא הורג מחשל 3) קשה זה רק בלחם וגם את זה אוכלים(טוב, אני לא כי אני שונאת מאז ומתמיד את החלק המכונה קשה). מה שאני בעצם מנסה להגיד זה שלעזוב את הפורום זה לא הפתרון כי נראה לי שדווקא כן טוב לך בפורום בסך הכול(אגב אם לא טוב לך או למישהו אחר אתם מוזמנים לפנות אליי, אחרי הכול זה חלק מהתפקיד שלי, לדאוג שכולם יהיו מרוצים!)

DiGiHiLa

New member
אני מאוד מרוצה מהפורום

את צודקת לא כדאי לעזוב ככה.אם הם לא רוצים אותי אז בעייה שלהם...

למעלה