חבר´ה!! =)

ShiN ShiN

New member
חבר´ה!! =)

מחליפים סקר! סוף סוף! הסקר של איזה דיסק אתם הכי אוהבים הסתיים ואני חייבת להודות שכמות המצביעים הפתיעה אותנו! (42!) הרוב המוחץ היה- Ride The Lightning עם 13 קולות אחריו Master עם 9 קולות אח"כ Justice עם 6 קולות ואח"כ kill metallica S&M Load Garage זהו! הסקר הבא כבר מוכן! =) תהנו!!

ShiN ShiN

New member
טוב נו!

הסקר הזה מצחיק אותי...
ורק בגלל התשובה היצירתית שלי... אני יודעת שאני נסקלת עליה! =) מממ... לדעתי, אם קירק היה מת במקום קליף... היה פחות פיליפיני בלהקה!
חחחחחחחחח! *נסקלת*
חחחחחחח!!!

Uv Kruvi

New member
חחח!!

הפתרון האחרון יצירתי בהחלט... :) אז...אני לא יודע אם אני יכול להתחרות בו... אבל... אני יודע שלא היה ג´יסון...(חומר למחשבה אחותי...!!) :) אולי הם היו הולכים לנגן בחתונות?!?!? :) מממ...או שהיה יוצא קירק´אם אול?? :)

ShiN ShiN

New member
חי חי חי! =)

כן... אני יודעת שלא היה ג´ייסון, אבל אני מאמינה שהוא היה פורח בפלוסטם וגאטסם! =) חחחחחחחח!!! קירק´אם אול! יפה...!

RevitallicA

New member
גזענים! : )

שניכם מאוד מצחיקים! פשוט טירוף! :) (למי שלא מבין...בדיחה פרטית...פשוט תשאלו!) אנשים! אני הצעתי את השאלה, ואת התשובות! גאוני מצידי, לא? : ) ולפי דעתי, לא היה יוצא kirk ´em all כי זה תוצאה של התמסחרות...! קליף לא היה נותן לזה לקרות...!

ShiN ShiN

New member
אנחנו לא!

גאון עם שריטה...! ואנחנו לא גזענים... זה פשוט... מממ... קירק! *נסקלת* וואלה! צודקת! אבל את לא חושבת שהם היו מוציאים משהו לזכרו?!

RevitallicA

New member
בדיחה...

פרטית משיעורי מיקו... : ) לפי דעתי הם לא היו מוציאים קלטת וידאו לזכרו... הם היו כותבים שיר לזכרו עם הקדשה, או משהו כזה שיכלל באלבום הבא שלהם! ואם כבר הם היו עושים משהו בסיגנון של cliff ´em all אז זה היה יוצא כבוטלג... ולא כמשהו ממוסחר...

HelloweeN

New member
ניראה שסיבכתם(ן?) את עצמכם(ן?) בבו

לשיט על עצמכם(ן?), או במילים אחרות איבדתם את הנקודה. אם קירק היה מת, מטאליקה היו נשארים נאמנים למוזיקה המקורית שלהם, כי זה ידוע שקליף היווה עמוד טווח רציני בכיוון המוזיקלי של הלהקה. לכן אם קראק היה מת, אני מאמין שהיינו זוכים לעוד קצת טראש משובח. אבל לעולם לא נדע...........

RevitallicA

New member
אממ...

טוב... בעיקרון דנו בשאלה-האם מטאליקה היו מוציאים משהו לכבודו המת? משהו בסיגנון cliff ´em all אולי...? היינו זוכים לעוד טראש...ברור... קליף היה ה-מנהיג... והיה לו תקנון כזה משלו...שכלל בתוכו-אין סיכוי שנוציא וידאו-קליפים...! ואין מצב שנתמסחר! !no fucking way

HelloweeN

New member
ניראה לי שהשעה המאוחרת במיקצת

מתחילה להשפיע עלייך..... הסקר הוא מה היה קורה אם קירק לא היה מתחלף עם קליפ בלה בלה בלה.... מה הקשר לעזעזל לתקליטים לכבודו ?? הבנתי ת´עיקרון, אל הוא לא כלול בסקר :) ! דרך אגב, זה סקר טיפשי כי דוגרי אנחנו לא יכולים לדעת מה היה קורה "אם" הוא לא היה מת, כי הוא מת.

RevitallicA

New member
זה לא...

העניין של הסקר...גלשנו לעניין עם הקלטות וידאו והתקליטים בעקבות ההודעה שיובי השאיר... שים לב להודעה שלו ותבין איך גלשנו לנושא... ואם יש לך שאלה יותר טובה לסקר, פשוט תציע...!

אם ואם ואם ואם ואם ואם ואם ואם...

Zed-off צודק! איזה מן סקר מטופש זה היה... למרות שאני נוגד את החצנית דעותיו הבוטה, אני תומך בעמדתו שאומרת שהסקר הזה דבילי ביותר. ד"א zed-off, מאיפה בא לך הרעיון לכינוי?

אה, ו-עוד משהו!

כבוד מחולק כעת להלוווין על הבאת התמונה המרגשת!! מהיכן?

HelloweeN

New member
אני כבר לא זוכר ת´אמת

יש פול חרא של מטאליקה במחשב.. לוגואים, סרטונים, קליפים ועוד...

HelloweeN

New member
כן, גם לי ניראה יותר שזה וונאבי.

אין לי שמץ של מושג מאיפה יש לי את זה על המחשב......

למעלה