חבר´ה...

מתמט84

New member
חבר´ה...../images/Emo91.gif

שלום לכולם ! הייתי רוצה להשוות את הציון הפסיכומטרי שלי לאחרים, ולדעתי כולם רוצים. בואו נעשה גלגול ציוני פסיכו. בלי בולשיט והתרברבות.. אני התחיל. 694

amitai1

New member
זה לא חוכמה להשוות לעתודאים

לנו יש יותר גדול... 728

dorrn

New member
וואו

אני קיבלתי 698 וחשבתי שקיבלתי ציון טוב,עד עכשיו... לכולם כאן יש כאלו ציונים?

עכשיו מה מצחיק פה?

שאחרי שהתקבלת לאוניברסיטה זה כבר לא משנה מה שישנה בסוף זה הסכם, ולא רק הפסיכו לי יש 726 דרך אגב

מתמט84

New member
אני עתודאי :)

אוף... מה קורה פה ? לכולם יש באמת ציונים כאלו ? אז איפה כל שאר ה 93% ???

yuval11

New member
אני במקומך...

לא הייתי לוקח תוצאות שמפורסמות כאן בתור מדגם מייצג. אני קיבלתי היום את הציון ואני עדיין לא מאמין שזה ציון הנכון, התכוננתי רק איזה 3 שבועות לפני הבחינה בלי קורס והייתי בטוח שבקושי אעבור את ה-600.

rockbit

New member
כן...בטח...

אני לא מאמין שבן-אדם שקיבל 740 בפסיכו חשב שהוא בקושי יעבור את ה600. 740 זה 3-4 טעויות בכל חלק...ואתה רוצה להגיד לי שכשיצאת מהבחינה לא הרגשת שעשית כמעט הכל נכון? אני לעומת זאת, יצאתי עם הרגשה של איזה 690 אבל קיבלתי 666...:)

yuval11

New member
אתה לא חייב להאמין לי

פשוט היה פרק בעברית שלא ידעתי בו לפחות 5 שאלות אבל למזלי כנראה שזה היה פיילוט ובגלל זה לא חשבתי על ציון גבוה (מה גם שזה היה הפרק האחרון והשאיר לי "הרגשה רעה").

rockbit

New member
ומה אתה מתכוון ללמוד עם הציון הזה?

אם יורשה לי לשאול כמובן...

rockbit

New member
בהצלחה...ושאלה...

מישהו יודע האם יש לי סיכוי להתקבל עם 666 בפסיכו ובגרות של 109 למדעי המחשב איפהשהו?

אוי ואבוי!!!

יש לך 666 בפסיכו?!? מדהים! איזה צחוקים. תמיד צחקנו שמישהו מאיתנו יקבל את הציון הזה אחלה מספר, דרך אגב

rockbit

New member
בהתחלה גם אני צחקתי בטירוף אבל..

אחרי זה גם בחנתי את הערך הנומרי שלו והבנתי שהציון מסריח...:)

Ergil

New member
אכן מדהים

כי ה716 שלי הוא בניסיון שני. בפעם הראשונה קיבלתי, נחשו כמה? 666! ואחר כך נאלצתי לסבול הערות על עסקה עם השטן.

למעלה