חבר´ה תם המבצע.

חבר´ה תם המבצע.

"אז למה לי פוליטיקה עכשיו" זכה בתואר "השיר האהוב ביותר....." ואם להיות פוליטיקלי קורקט-"השיר המוסכם על כולם". מקום שני:"אהובתי" מקום שלישי:"בן המלך" ברכות לשיר שמוסכם על כולם.....

ברכות אכן ../images/Emo13.gif למרות שאני די בבאסה

כי
אהובתי
לא הגיע למקום הראשון וגם לא בן המלך
וגם לא שלמונזה
אבל אין מה לעשות מקום ראשון יש רק אחד מן הסתם

שלמונזה

New member
הייתי הולכת על

השיר הפופולרי ביותר...! בכל אופן דווקא אחלה שיר!!! אבל אני לא בוגדת בשלמונזה שלי!!!!
נופל ואור
מעל לרחוב השלמונזה יופייך פרוע וזורח בלילה מיוחד כמו זה...
ולסיום: אז למה לי פוליטיקה עכשיו

שלמונזה

New member
הייתי הולכת על

השיר הפופולרי ביותר...! בכל אופן דווקא אחלה שיר!!! אבל אני לא בוגדת בשלמונזה שלי!!!!
נופל ואור
מעל לרחוב השלמונזה יופייך פרוע וזורח בלילה מיוחד כמו זה...
ולסיום: אז למה לי פוליטיקה עכשיו

ברור....

אף אחד לא צריך לבגוד בשיר האהוב שלו..... אבל לי,במקרה,יצא גם השיר האהוב עלי כשיר הזוכה.....
ותודה לכל אלה ששיחדתי שיצביעו לפוליטיקה. וחייב לציין את שלמונזה שעזרה לי לאהוב את השיר שלה......באמת אחלה שיר שלא הערכתי מספיק לפני.....

הממ.. האמת נראה די מוזר..

למרות שבסיבוב השני של הגמר שמתי את קולי ל"אז למה לי פוליטיקה עכשיו", קשה לי מאוד לראות אותו כשיר האהוב ביותר. מה שכן, מן הסתם הוא בין עשרת הגדולים של הלהקה, כך שהניסוח "המוסכם על כולם" מתאים ביותר. אולי עכשיו נבחר את האלבום האהוב ביותר? יותר קצר ופחות מסובך (לפי דעתי לפחות... :))

שלמונזה

New member
מה שבטוח

שלארגן את תחרות האלבום האהוב יהיה יותר קל... אבל זה כולה הגמר כל האלבומים אחד נגד השני, לא? וחוץ מזה שמפלצות התהילה היא מועמד מוביל ובשבילי מנצחת בטוחה (למרות שאין שם את שלמונזה...)

אם כבר עלה, יש לי עוד רעיון...

תגידו שזה נדוש, טפשי, ילדותי, משעמם... תחרות משפט המחץ של משינה... מממ מה אתם אומרים?

למעלה