חבר´ה שמעו משהו.......

חבר´ה שמעו משהו.......

הפלאפון שלי מצלצל "לחיי האהבה"(לא רעיון שלי) ועכשיו כשאני באינטרנט הוא מצלצל כל חצי שנייה ואני משתגעת....זה נורא מצחיק אותי כי אני גם גולשת בפורום "לחיי האהבה"...... אז מה אתכם?איזה דברים יש לכם שקשורים לחיי האהבה?פלאפון,ספר,יומן וכו´?

עדי18

New member
טוב אז ככה: יש לי דברים בעיקר של

יהודה לוי: יש לי את היומן של יהודה לוי עם חתימה שלו.... תמונות שלו שצילמתי, פוסטרים, ובכלל כתבות שקשורות לסידרה.... אה וקניתי מדבקות למחברות וספרים שלו...למרות שכבר סיימתי ללמוד....חחח הייתי חייבת לקנות, הוא פשוט כזה חמוד בהן!

שחררר

New member
אה.........

בפלאפון שלי אי אפשר להוריד צלצול של לחיי האהבה אבל אני מתכננת להוריד לאבא שלי....חחח מסכן. גם רציתי לקנות יומן לחיי האהבה אבל כתוב שם רק על סופי, גיל ואולי מתי. וחוץ מזה זה די פאדיחות לבוא עם יומן כזה לכיתה י´ למרות שאם היה יומן דניאלה וירצר הייתי קונה בטוח. וגם בחדר יש לי פוסטר ענק עם החתימות של כולם, זכיתי בו בפורום אחר של לחיי האהבה.

casperit

New member
אממ

לי יש אבל אני כבר לא מטפלת בהם-שני קלסרים מפוצצים בחומר של לח"ה אבל זה לא נחשב, נכון? יש לי בתוכם תחתימות רק של יהודה ואבי, אממ יש לי תדיסק של סופי ואת היומן של יהודה כי הייתי חייבת לקנות כשעדין הערצתי אותו כדי לקבל חתימה, יש לי את הספר של לח"ה וגם את הספרון וזהו נראה לי.. יעל

אז ככה...

יש לי את הספר ואת הספרון היה לי את היומן של יהודה אבל כפי שאמרתי, גנבו לי אותו... ויש לי מלא מלא מלא חומר על לחיי האהבה ובמיוחד על יהודה אם הייתי יכולה הייתי מורידה צילצול של לחיי וגם אייקון... ויש לי את הדיסק של סופי ו...זהו!!!!

למעלה