חבר´ה שירים בנושא!!

אושר מ

New member
חבר´ה שירים בנושא!!

(אני נתרמת להצלת הפורום) שירים שמוזכרים בהם שמות של משקאות חמים.. יש לכם כאלה? לדוגמא: שבת בבוקר (אמא שותה המון קפה)

אמירש

New member
הממ

Two Beds And A
Machine​

Cantinflas

New member
../images/Emo185.gifכוס קפה../images/Emo185.gif

שיר שכתבתי פעם במיוחד על קפה לפי המנגינה של "הופה הופה הופה הופה היי"
כוס קה, כוס קה, כוס קה, כוס קפה! בוא אלינו ותשתה עוד כוס קפה. כשאתה עייף כ"כ, מזוג עוד ספל - אל תשכח: להוסיף שניים סוכר לכוס קפה. אני כ"כ אוהב לשתות את המשקה הזה, טורקי, נמס, הפוך, אספרסו, זה לא משנה. רוצה לשתות נורא, קורא למזכירה, אומר לה שתכין לי ועכשיו, מיד, (פזמון חוזר)

t@li

New member
יאמ...

Suzanne - Leonard Cohen "And she gives you tea and oranges" Sting - English Man In NY "I don´t drink coffee, I take tea my dear" "יושבים בבית
ומדברים על המצב.." יושבים בבית קפה / טיפקס ומה עם לימונדה? כי יש לי שיר עם לימונדה.

sunset*

New member
...................

1. הוא הזמין אותה לגלידה..היא ביקשה קפה הפוך - אהבה בסוף הקיץ (צביקה פיק). 2. כולם יושבים בבית קפה - שירים פשוטים (שלמה גרוניך). 3. נפגשנו שוב נושמים את הקפה - באושר ובעוני (שי עמר). 4. עושה לי כוס קפה ומדליק הסיגריה - שיר הבטלנים. 5. יושבים בבית קפה - טיפקס.

sunset*

New member
ופרסומות....

בכל העולם נס קפה , נס קפה קלאסיק בכל העולם... כי תה אמיתי זה ויסוצקי, כבר 150 שנה....

1כל מה שאני אוהב

זה לשבת בבתי קפה-עברי לידר 2קפה אצך ברטה-הנשמות הטהורות[ 3 אמרה לי בוא נשב על כוס קפה אני אמרתי שאני מעדיף לשבת על כיסא-טיפקס 4. אדון שוקו-אריק איינשטיין

קוציני

New member
לא רק קפה

good old boys drinking whiskey - bye bye miss american pie her majesty - beatles - i gotta get a belly full of wine סופשבוע בכפר -דורי בן זאב - מוזכר ויסקי

Crazy_Bitch

New member
חם חם!

"בואי ונשב על כוס קפה, נדבר על העולם- כה שהוא יפה", אינפקציה- אציטון

למעלה