חבר´ה שאלה !

Tequila Sunrise

New member
חבר´ה שאלה !

מה המצב אנשים, נתחיל בזה שאני רוצה להתחיל להחליק בצורה מקצועית על רולר ! אז אם יש לכם טיפים איך להתחיל ואיפה אז זה יהיה סבבה !! בקיצר תנו טיפים רעיונות עצות או איזה אתר נחמד !!

sk8er

New member
טיפים (עם 100% של הצלחה)

1) קנה רולר בליידס פשוטים 2) החלק עליהם עד קניון קסטרא בחיפה 3) זרוק אותם מהחלון 4) קנה לעצמך קרש של אלמנט ותבקש מהמוכר שירכיב לך סקייטבורד. ההצלחה מובטחת!!

רולר זה הכי אחי

טוב זה פעם ראשונה שלי בפורום הזה אבל שמתי לב שאתם כולכם מפגרים! אני לא רוצה לעורר את השנאה של הסקייטבורדרים אבל מה אתם עושים???!@ למה אם מישהו שואל שאלה על רולר אתם מנסים להעביר אותו לסקט? הוא עשה את ההחלטה הוא בחר את ה LIFESTYLE שלו אז אל תנסו להניע אותו מזה ועכשיו לשאלה שלך אחי קודם כל אני ממליץ לכל ה ROLLERBLADERS לא לבוא לפה כי אם תסתכלו טוב זה פורום של סקייטרים אז לכו ל WWW.BE-MAG.COM יש שם פול סרטים של רולר ב הארה (ENLIGHTMENT) ותכנסו לMASSEGEBOARD זה בן זונה של מקום ובקשר לאיפה ואיך להחליק איפה אתה גר? בהרבה ערים בארץ יש קהילה קטנה של ROLERBLADERS והם שמחים לקבל להכיר חדשים .עכשיו בקשר לSTREET PARK OR VERT אני ממליץ ללכת על ה PURE STREET ואולי לפעמים ללכת לאיזה סקייטפארק עכשיו אל תקנה רולר בארץ לך ל www.ignition-skateshop.com תקנה לעצמך משהו נחמד של USD ב150-200 EURO יש את ה THRONE BOMB זה בן זונה של רולר אבל קצת ישנות אבל בשביל מתחיל זה מצויין . לסיכום SKATE SKATE SKATE ROLLERBLADING זה הדבר הכי טוב שקרה לי זה כיף וזה הדבר הכי מטורף שיש כרגע SKATE FOR THE LOVE! Raam Rosh-Hai p.s לכל הסקייטבורדרים אני לא שונא אותכם ואת הספורט אני מכבד אותו ! LIVE AND LET LIVE!!! Thats my 2 cents dont ask for change

Tequila Sunrise

New member
היי איש !

תודה על המידע, על האתר ובכלל אני מראשון... יש לך איי סיי ?! בכל מקרה, אני אשמח להמשיך לדבר איתך על זה...

C0D3

New member
אחי תשמע אני עד היום היתי קצת ...

היתי נוסע קצת על רולר עכשיו התחלתי עם עניין הסקטבורד כי נראה לי ספורט יותר אמין כי גם הרי בסקט אתה יכול לעשות דברים יותר יפים כי אתה יכול לעזוב את הסקט מהרגליים ולסובב אותו לבד בקיקים וכאלו דברים אבל אם בחרת רולר אז בכיף אחי העיקר שאתה נהנה כי זה כ-ל מה שחשוב..... תקנה לך משהו בסיסי בהתחלה תיהיה בטוח שזה מה שאתה רוצה ואז תתחיל ככה להתקדם והעיקר תסע ותהנה כי זה מה שחשוב

למעלה