חבר´ה ...שאלה...

pussycat*

New member
חבר´ה ...שאלה...

נאמר לי שבתקופת החגים (מ16/9 ועד 15/10 ) אין בכלל טסטים, משרד הרישוי בפגרה או משהו כזה. מישהו יודע אם יש אמת בדברים ? ניסיתי להתקשר למשרד הרישוי אבל לא עונים שם כל היום. אם הדבר נכון...אז בשביל מה אני לומדת עכשיו ?! אני אחזור ללמוד אחרי הפגרה, זה סתם ביבוז כסף.

GPZiv

New member
מה הקשר?

על פי מיטב זכרוני משרד הרישוי יוצא לפגרה בתקופה זו (אני לא זוכר בדיוק את התאריכים) אבל אין שום קשר בין השיעורים לטסטים. שיעורי רכיבה עושים כדי לתרגל, ללמוד ולהכיר את האופנוע עד שמרגישים מוכנים לטסט. חוץ מזה, אף אחד לא נכשל כי לקח יותר מידי שיעורים- זה רק יכול לעזור.

GPZiv

New member
נכון אבל...

אם כבר, את יכולה אולי לקחת שיעורים בתדירות נמוכה יותר, דבר שני שככל שאת יותר מנוסה ומאומנת, תזדקקי לפחות טסטים, לפחות הוצאות ולפחות צחוקים...

pussycat*

New member
לפי דעתי אין טעם

להמשיך בשיעורים בינתיים אם אני לא אגע באופנוע חודש !!! אני מעדיפה שיעורים אינטנסיביים

GPZiv

New member
לא אמליץ

את יכולה "לשכוח" מעט כיצד לרכב ולאבד את המיומנות ואת ההכרה עם האופנוע. גם אני עשיתי הפסקה של חודש בערך כאשר למדתי וזה לא ממש עזר- בטח שלא לכיס.

pussycat*

New member
אבל...

שיעור פעם בשבוע זה בדיוק כמו לא לעשות שיעורים בכלל, אז אולי עדיף (לדעתי) לוותר בינתיים ולחזור שוב אחרי הפגרה או שבוע לפני סוף הפגרה.

GPZiv

New member
אני הסתפקתי בשיעור אחד לשבוע

אבל כמובן שלא אחליט במקומך. אך לדעתי לא כדאי להפסיק לגמרי לתקופה של חודש בערך.

stilgur LTD

New member
השאלה היא : עוד כמה שיעורים נותרו

לך ? אם עוד אחד זה לא ממש משנה, אבל אם יש לך עוד 7/10/15 אז האפשרות שתדחי קצת לא תשכיח ממך את הידע ויהיו לך מספיק שיעורים כדי להחזיר את הידע באם שכחת ! חג

למעלה