חבר´ה, קצת עזרה!

חבר´ה, קצת עזרה!

למישהו יש כוח לרכז רשימה של כל ימי ההולדת? אם כן, מי שיכול לעשות זאת, שייצור הודעה אחת (כאן, בהמשך להודעה זו) עם רשימת כל ימי ההולדת והתאריכים בקישור הרצ"ב. אני אוסיף לה עוד כמה שאני יודע - ואולי בהמשך יוסיפו לה כאן עוד כמה אנשים - ואני אהפוך את זה למאמר ואצרף את זה ל"מאמרי הפורום". כשיבוא מישהו חדש, נשאל אותו ליום הולדתו - ואני אצרף את המידע לרשימת ימי ההולדת שתהיה שם. אז... מי יכול להקדיש לזה את ה-9 דקות הדרושות?

rubber duck

New member
מוכן להתנדב למשימה

רק באיזה פורמט אתה רוצה את זה ? מקווה שאוכל לעשות זאת תוך 9 דקות
ואם לא אז יומיים אמורים להספיק שרון

נהדרררר!!!

באיזה פורמט שאתה רוצה... שיהיה בתוך הודעה אחת מסודרת, שורה אחר שורה, בכל שורה ניק-ניים + שם אמיתי מלא (או מה שיש ממנו) + תאריך יום ההולדת... (אם יש את השנה, אז עם השנה). תודההה!

כנסו לכאן בבקשה!!!! ../images/Emo36.gif

rubber duck האגדי שלח לי במייל קובץ טקסט (איזה מהירות, רובר!!! אתה מדהים!!!!) עם רשימת ימי ההולדת הידועים לנו (משרשור ימי ההולדת) בצירוף רשימת שמות של אלה שעדיין לא מסרו את תאריך יום ההולדת שלהם. אנא, ודאו שיום הולדתכם מופיע כאן בצורה נכונה (שלי, למשל, הופיע בשיבוש - ותיקנתי) וצרפו את יום ההולדת שלכם לשרשור, אם עדיין לא עשיתם כן!!! בתודה מראש... ************************************************************************************ ימי הולדת פורום דרך הלוחמים ~דויד~ 31.3.73 angeleyes bertcat chanda chips Darewolf Dazed&Confused deep ocean 24.8.76 ellii enigodin ivtzan Jerald_Admonds 1.8.84 Kiru Meimis - A.I.K.I neatsun nepthys Oranus מרץ 78 Panther pif pinibs 8.10.63 Rebecca_y rubber duck sihaya 4.5 soulbird sunlight sunrise of love Talia E 31.10.79 taliv white crane WhiteBear wu-wei Yin Zipadidoda אבשלוםלאמהבית אורלי_ל 19.6.70 איש ללא תכונות אלון ב אמיר הייטנר 28.2 אשכר בן חור בן טל-שחר 25.10.71 המתבוננת 19.12.63 הפסיכודלת 16.12.86 התומך חוכמית 13.7.60 חנה בית הלחמי יה-יה אוגוסט 71 ירון-מ לסלי מ א י . מיתר נדיר נהוול טירון נילאם נילם עידו טסלר 1.2.86 ערן גילה פרש_בודד קיפודת ים רוח מדבר שומפי שמוצקין שריר תליב 6.8.79 פפה 9.11.78

אורלי_ל

New member
טעות בשלי

29/6/70 חחח אבל לפי מה שסיפרו לי הייתי אמורה להיוולד ב- 19... שרון יש לך קשרים במקומות נסתרים? D-:

rubber duck

New member
ורק את עצמי שחכתי ../images/Emo13.gif

17.9.73 ואם כבר אמרת אגדי הרי לכם חידה מהיכן לקוח השם rubber duck מי שיודע זכה לראות סרט נהדר ( זה רמז )
שרון

rubber duck

New member
בקיצור פישלתי בענק ../images/Emo13.gif

קבלו התנצלות אני אנסה פעם נוספת מאוחר יותר או מחר שרון

pinibs

New member
לא פישלת ולא בענק ולא נעליים

rubber duck, אתה פשוט שופט את עצמך, וזהו הרגל מכלה אנרגיה בצורה מדהימה. לא פישלת ולא נעליים. עד כמה שזכור לי, היית הראשון שהתנדב לבצע את המשימה, ובכך עשית משהו נפלא ובענק. תפרגן לעצמך, כי זה מגיע לך. פיני

rubber duck

New member
שים לב ל ../images/Emo13.gif

יכול להיות שפישלתי אבל בין זה לבין לרדת על עצמי
יש מרחק מאד גדול מה ששכן בפעם הבאה העבודה תהיה קצת יותר טובה
שרון

היי אתם...

כבר שכחתם אותי? טוב רובכם בעצם לא ממש מכירים אותי (דפדפו בערך 20 דפים אחורה אולי תמצאו אותי בראשיתו של הפורום המופלא הזה בראשותו של האדם הנפלא הזה) אז היום הולדת שלי גם חשוב והוא חל ב-12/6/78. תודה שיהיו לכם חיים נפלאים ומלאי נצחונות שלכם (גם כשנעלמת) טל

Talia E

New member
אהלןןןןן!!!!!! ../images/Emo6.gif

טוב לשמוע ממך גם על דפי הפורום!!! אוהבת, טליה

רשימת ימי הולדת מתוקנת!!! כנסו!!! |ימין

rubber duck שינס את מותניו והוציא רשימת תיקונים לרשימה הקודמת (תודה חמוד!!) אנא, עברו עליה לצורך ביצוע הגהה חוזרת על פרטיכם. זוהי עבודה משותפת של כולנו (למרות שרובר התנדב לבצע את רובה המכריע): ************************************************************************************* deep ocean 24.8.76 pinibs 8.10.63 עידו טסלר 1.2.86 sihaya 4.5 jerald_admonds 1.8.84 תליב 8.8.79 ~דויד~ 13.3.73 המתבוננת 29.12.63 אורלי_ל 29.6.70 חוכמית 13.7.60 Oranus 3/78 יה-יה 8/71 פפה 9.11.58 הפסיכודלת 16.12.86 Talia E 31.10.79 rubber duck 17.9.73 טל וסרמן 12.6.78 אבשלוםלאמהבית 12.10.79

למעלה