חבר´ה...קצת הגיון.....

חבר´ה...קצת הגיון.....

אנחנו נמצאים היום במלחמה הכי מטומטמת מאז היווסדנו. אז נלחמנו כנגד איום ההשמדה, בעד הגשמת רעיון הציונות. והיום עבור מה אנחנו נלחמים??????. עבור קבוצת פנאטים (המתנחבלים) שעלולה להצית פה את האיזור כולו????. לא די שהם יורקים, זורקים אבנים וביצים אל החיילים שמגינים עליהם, וחוזרים עייפים כל שבת לביתם? (במקרה אחי ספג את אחת מהביצים של המתנחבלים), אנחנו צריכים להקריב את השפיות והנורמליות של חמישה מיליון יהודים בשביל אותם 150,999 מתנחבלים שרובם כך מסתבר רוצים לעזוב (לא לפני שיקבלו פיצויים-ובזה אני מבין אותם). די המלחמה הזו כ"כ מיותרת. אני רוצה להגיד לכם שאז חיילים שמתו בדה הקרב, היינו מסוגלים להגיד: "טוב למות בעד ארצנו"- אותם חיילים מתו למען מטרה מקודשת של הגנת המדינה. היום אני לא מתבייש להגיד כל חייל שמת במלחמה הזו מת למעשה לחינם...בגלל שההנהגה שלנו מוכנה להוליך אותנו שולל, ואין לה ביצים לעשות מעשה....מה יש ממה הם מפחדים????????? למה מהשמאל הם לא מפחדים??????.תגידו למה????. צריך לפנות את ההתנחלויות כמה שיותר מהר. ועכשיו תגידו לי בטח שגם ת"א וחיפה זה כיבוש? אובכן: עליהם יהיה לנו יותר קל להגן, מירב כוחות הצבא יתרכזו בהגנתם, ולא יצטרכו צבא סדיר של 100,000 חיילים בשביל להגן על כמה התנחלויות. זה הרי דבילי, ואנחנו יודעים שבסופו של דבר נתפנה מההתנחלויות האלה , גם אם לר ברצון גדול (על לבנון- מקרה קצת שונה מזה- בסוף התפנינו לא לפני שנהרגו קרוב ל1500 חיילים בזמן שהותינו במקום-ואם תהיה מלחמה אז ברור לכל צוציק שנוכל להכנס לשם בחזרה) , אז למה להתעקש עכשיו על השארתם???? בשביל שיהיו עוד מאה קורבנות ואז נבין שזה מיותר...!!! די כבר לחיות עם החלום המטומטם הזה..... אני מחכה כבר להנהגה עם ביצים שתעמוד מול הבעיה, ולא תסלול לעצמה דרכים עוקפות. די כבר עם הקרבתם של חמישה מיליון יהודים על מזבח הפנאטיות של המתנחבלים. אין הנהגה במדינה הזו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!שרון פחדן כמו ברק, כמו נתניהו (בכלל אין על מה לדבר) ---הוא השכיל להבין שההתנחלויות הם סרח עודף למדינת ישראל, אבל חס וחלילה שהוא יראה את ראשי יש"ע מפגינים לו מול חוות השיקמים!!!זה הרי סולל לנתניהו דרך לעקוף אותו מימין...... וגם השמאל לא מסוגל לעשות את זה , כי כבר ראינו מה קרה שהוא החל לחשוב בכיוון הזה......

yariv~2

New member
בא נלך שלב, שלב.

אני מבין שאתה מעוניין לפנות התנחלויות לא בגלל שאתה מאמין שפתאום ערפאת ישנה את עורו, אלא בגלל הקושי בשמירה, וחוסר הגדר שמשפיע על כניסת מתאבדים לארץ? אם כן, נמשיך הלאה...

אריאל1

New member
תודה תודה

פעם ראשונה שמישהו ממש מעז לקרוא לנו ככה בפומבי בפורום הזה. מתנחבל. נו טוב לרמה הזו אני לא ארד. המספרים שלך לא נכונים תבדוק אות0 שוב הם פשוט לא הגיונים יש הרבה יותר אנשי ימין בארץ שלא רוצים בפינוי ההתנחלויות. על תל אביב יותר קל להגן? הצחקת אותי שמעת פעם על המותנים הצרות של מדינת ישראל? לא אנחנו לא יודעים שבסופו של דבר נתפנה מההתנחלויות האלה. אנחנו כאן כדי להישאר. לא רובינו לא מעונינים לעזוב, אפילו עם פיצוי. שכחת? אנחנו כאן בגלל אידיאולוגיה לא רמת חיים. הצבא לא גדל כל כך משמעותית מאז ההתנחלויות אם תסלח לי. זה מיותר? טוב כל אחד זכאי לדעתו. לא אני לא חושב שזה מיותר.

כן שמעתי על המותנים הצרות של א"י..

אני התכוונתי בניגוד למה שאתה התכוונת שאין זה חכם לשלוח 65 אחוז מהצבא שלנו למשימות חסרות כל הגיון של שמירה על מקומות מבודדים שנמצאים בתוך רוב פלשתינאי. בשביל מה ביזבוז העוצמה הצבאית??? על שום כלום. ואם ההתנחלויות יפונו אז יש צורך לקבוע גבולות ביננו לבינם. את החיילים יהיה ניתן להעמיד בגבולות אלו ובכך נחסוך לעצמנו מלחמה מיותרת!!!! ומה הרעיון שלך: להפציץ, להפגיז, להשמיד, להרוס, להרוג....לטהר....כמה אתה חושב שאפשר לנהוג ככה? הרי עד שנגיע למחבל החמש מאות שיישא את התואר שהיד, כבר נמצא עצמנו במלחמת גוג ומגוג. אז בלי רעיונות חכמים. אנחנו אמנם חזקים, אך גם לעוצמה יש גבול, ונמאס כבר ממשחקי הכבוד שלכם:"אנחנו נהיה שם על אפם וחמתם". ובקשר לכינוי : מתנחבלים- אני חושב שכינוי זה הולם את כל המתנחלים הקיצוניים שנוהגים פשוטו כמשמעו כטרוריסטים. ואין הכוונה פה לרוב המתנחלים שאינם מעוניים באדמת הכיבוש מ67.... האם אתה זוכר מה אמרו לנו מנהיגנו אחרי מלחמת ששת הימים (1967). הם אמרו: אנחנו כובשים שטחים שיהיו לנו לעזר לקראת השגת השלום. היום אני לא רואה מנהיג אמיץ שמוכן להתעמת עם סהרורי המנתחלים. בתודה מראש

אריאל1

New member
אם במלחמת יום כיפור

לא היה את השטח המיותר הזה אנחנו לא היינו מדברים כרגע. בזבוז עוצמה צבאית? אני לא רואה את זה ככה. אני רואה את ההתישבות בשיטחי יש"ע כמהותית ובעלת סיבה. אני לא נמצא כאן כדי לעצבן את הערבים אני נמצא כאן בשביל עצמי ובישבלך אם תודה בזה או לא. הערבים לא שונאים רק אותי ולא שונאים אותך בגללי. בידוע "שעשו וישמעאל שונאים את יעקב" לא יעזור לכם כלום. שונאים אותנו מתי תבינו את זה? זה לא מחלת הרדיפה ואם כן זה לא אומר שלא רודפים אחרי. לא אני לא בעד לרצוח למחוק להפציץ וכל השאר. אבל בעצם זה לא משנה נכון? לא חשוב לך באמת מה אנחנו חושבים. נכון רוב תושבי ישעG אינם מעונינים בשטח 67 אלא בא"י. כפי שאנחנו רואים בזה זכותינו להתישב שם ואפילו חובתינו. אני לא שמעתי את המשפט הזה. לעומת זאת אני שמעתי על תקיעת השופר של הרב גורן בכותל. ותסביר לי איך התנהגנו כמו טירוריסטים? חוץ מקיצוניים ביותר שוליים שלא צריכים להיות מתי התנהגנו כמו טירוריסטים?

guypele

New member
טרור=

שימוש באלימות כנגד אוכלוסיה אזרחית על מנת להשיג הישגים פוליטיים באמצעים פסיכולוגיים. הפגזות צה"ל את הערים הפלשתיניות באופן שיטתי, המצור המשורין על עראפת, הריסות הבתים והמטעים וכו´ וכו´ הם טרור שמפעילה ישראל כנגד הפלשתינאים. חלק מציבור המתנחלים ונציגיו מעודדים מאוד פעילות זו, הנעשית בעיקר משום שהם בחרו לסכן את קיומה של המדינה ולחזור על נפילת בית שני באותה תבנית - קיצונים דתיים המערערים את היציבות באיזור.

אריאל1

New member
הציבור בהתנחלות תומך בה

מכיוון שמפעילים אותו עליו. להזכיר לך בימי בית שני המצב היה שהרבנים היו המתונים. לא זכורים לי עדויות על דתיות הסיקיים!

אבנר.

New member
הרבה הגיון!

בע"ה לפי תפישת עולמך - ההתישבות שלנו בארץ היא טקטית והגנתית בלבד - כך אמרת: "ועכשיו תגידו לי בטח שגם ת"א וחיפה זה כיבוש? אובכן: עליהם יהיה לנו יותר קל להגן, מירב כוחות הצבא יתרכזו בהגנתם, ולא יצטרכו צבא סדיר של 100,000 חיילים בשביל להגן על כמה התנחלויות." -לפי תפישת עולמך, ההתישבות בארץ מנותקת מערכים וממורשת הסטורית, הכל טקטי - אני מבין נכון. דבר שני, גם לאחר הבריחה מלבנון - נמשכים הפיגועים. אתה נכנע לטיעוני האוול של השמאל - שהוא בעצמו חימש את מחבליו של אדולף ערפאת - ומפיל את האשמה על אלו שהניצוץ הציוני עוד לא כבה בהם וממשיכים ליישב את הארץ! -ניראה לך שאם ח"ו ניסוג מיש"ע יפסיקו לירות על גילה?! ידידי, החמאס הצהיר כבר כי המאבק המזויין לא יפסק עד שחרור פלשתין מהנהר עד הים - אמרתם שאחרי שניסוג מלבנון - יהיה שקט בצפון -היום רואים... שקט... הרוגי, חטופים, טילי סגר, הר דוב.. ועוד ועוד... - מה הפתרון לשיטתך???

למעלה