חבר´ה צריכה עצה

mariana

New member
חבר´ה צריכה עצה

אתמול אני מזכירה לאריאל שמחר יום האהבה דבר ראשון הוא אומר לי שזה לא החג שלנו אלא של דתיים ולא מאמין בזה, אז איכשהו אני יכולה לשכנע אותו, אבל כאן יש בעייה אחרת שהיום הוא שומר בבסיס ואני מאוכזבת שהוא לא יכול להיות לידי ועוד חוץ מזה אין לו בכלל זמן לדבר איתי אפילו לא שלום ולהיתראות מה אני עושה? רציתי להפתיע אותו בבסיס אחרי העבודה וקניתי לו דברים חמודים אבל אני לא יודעת איך אני אחזור הבית יותר מאוחר. מה עושים? תודה לכם על "ההקשבה"

mariana

New member
הבסיס שלו בבת ים

אוטובוסים לא מגיעים לשם ואני לא יודעת איזה אוטובוס נוסע לשם אולי לספר לו שאני מגיע?

Queen Of Love

New member
מממממ...

1. לתפוס טרמפ עם מישהו (ידיד, חברה, בן דוד, בת דודה וכו´) 2. לברר איזה אוטובוס מגיע לשם 3. לשקול לקחת מונית? אם את ממש רוצה להגיע, זו דרך הכי טובה ובטוחה!! עכשיו, עם כל ההתלהבות של "יום האהבה" שהוא גם ככה לא מתלהב מזה.. אולי תדחי את זה ליום אחר, אולי יום שישי, את יכולה להפתיע אותו עם איזה ערב רומנטי... מתי הוא חוזר הביתה? אפשרות נוספת ועוד יותר מפתיעה... לברר מתי הוא חוזר ולחכות לו בחדר שלו.. ליצור אווירה רומנטית בחדרו, את יודעת.. נרות פרחים...מוזיקה...אולי ארוחה טובה?...אני לא צריכה לתת לך רעיונות בטוחה שיש לך המון!!

mariana

New member
תודה לך על הרעיונות

תשמעי לירי אני לא רוצה לפנק אותו יותר מדי אחר כך הוא יהיה רגיל לחיים טובים. אני פשוט אתקשר אליו ואראה אם הוא יכול לאסוף אותי מאיזה מקום אם כן אז כן אם לא אז מחר

Queen Of Love

New member
אולי אני צריכה ללמוד

ממך קצת!! חחחחחחחחחחח אוקי מרינוש שמחתי לעזור בכל אופן

מאו יין

New member
במיקרה נפלת על בתימית לשעבר...

איפה הבסיס באיזור התעשיה? יש מלא אוטובוסים לבתים עד 12:00 בלילה!!! מאיפה את מגיעה?

sidi

New member
אולי

גם תמסרו את הרחוב המדוייק של הבסיס... חחחחח תגידי כמה חיילים בערך יש שם? את יכולה להעביר לי בבקשה את המצבת כח אדם?

mariana

New member
היי מאו

הבסיס שלו זה מטר על מטר מאחורי קניון בתימון הקניון הקטן זה באיזה חור מאחורי משהו

מאו יין

New member
או קי אז את יכולה

ליסוע עם קו 26 מת"א (קו של דן) עד הקניון בבתים (הגדול) הוא נמצא לא רחוק משם ומהקניון את יכולה לקחת מונית לבסיס לא יעלה לך יותר מ10,15 ש"ח אבל אהבתי את הרעיון של לירי-לחכות לו בחדר....

mariana

New member
תודה לך

לחכות לו בחדר אני לא יכולה כי זה לא קל. אי אפשר אף פעם לדעת מתי הוא בא ומתי הוא הולך אין לו סדר יום מסודר.

sidi

New member
אז יש לי רעיון

תקחי חופש מהעבודה לשבוע, תביאי צידנית עם אוכל ותחכי עד שיבוא.

sidi

New member
סליחה

אני הגזמתי? עכשיו כל צבאות ירדן, סוריה ומצריים יודעים איך להגיע אליו.... עכשיו בטח שלא יהיה לו זמן בשביל מרין, הוא יצטרך לשמור עם שבע עיניים אחרי החשיפה שלך חחחחחחח לפחות תסבירי לה במסרים אישיים.

mariana

New member
די חבר´ה הגזמתם

זה בסיס שלא רואים שזה בסיס אף אחד לא מכיר את החור הזה וסידי אין לך מה לדאוג עם השמירה של אריאל אף אחד לא יכנס רק שבזמן האחרון גנבו ציוד בשובי של 6 מיליון אבל זה כלום

מאו יין

New member
את הפריצה לבסיס

ביצעו נרקומנים בתימים...(מותר לי לרדת על בת ימים -אני שייכת לגזע...

למעלה