חבר´ה עצה

mariana

New member
חבר´ה עצה

אתם מכירים את ניקי נכון? אז ככה. הרי היא הייתה פרודה מהחבר שלה, היא ניפרדה מימנו בלי סיבה כי הוא החליט לנסוע לחו"ל ולהישתקע שם, אז הוא ניפרד מינה והיא הרגישה מאוד פגועה שאחרי כל מה שנתנה לו הוא היתנהג אליה ככה. בסופו של דבר הוא לא נסע לחו"ל וביקש ממנה שתיתן לו עוד צ´אנס, היא לא הסכימה,(אתם זוכרים היא סיפרה את זה פה בפורום) והוא נשבע לא להיתקשר אליה יותר. אז ביום חמישי הוא שוב היתקשר אליה ואמר לה במשיבון שהוא נוראה מתגעגע אליה ושהוא מצטער. היא לא חזרה אליו, הוא הגיע אליה הבית והפתיע אותה ביום שישי אז היא הייתה חייבת ללכת איתו לדבר, זה המינימום שהי יכלה לעשות. הבחור הבין שהוא עשה את הטעות שלו, והוא מוכן להישתנות ואני לא מכירה גבר אחר שרדף ככה אחרי בחורה. עכשיו מה שקורה זה שהיא החליטה לתת לו עוד צ´אנס אבל היא לא שלמה עם הצ´אנס הזה. בגלל שהיא שומרת לו טינה, הוא מבחינתו מוכן להיות אחר ואני בטוחה שהוא אוהב אותה. אני העצתי לה לזרום עם מה שיש ולתת לו את הצ´אנס הזה בלב שלם ולא תחשוב שעשתה טעות, אבל מה שקורה עכשיו שהיא עוקצת אותו מדי פעם כי כואב לה אני מבינה אותה. הוא נסע אחרי הפרידה שלהם לאילת עם החברים שלו. אז מה אתם חושבים בקשר לזה? אני אמרתי לה שאם היא תמשיך ככה עם העקיצות וכל זה כמובן בא מהכאב שלה אמרתי לה שהיא תאבד אותו, שהיא צריכה לעזור לו להוכיח שהוא הישתנה ושהיא ציכה לזרום עם הקשר הזה ולראות לאן הוא יתפתח. ואז לעשות את ההחלטות. טוב בבקשה אני צריכה את העצות שלכם,

mariana

New member
בטח שהיא אוהבת אותו

אבל היא פגועה מימנו היא גם איפשהו קינתה שהוא נסע עם החבר´ה שלו לאילת והיא ישבה בבית ובכתה והיא נשבעה שהוא ישלם על כל דמעה שהיא בכתה.

@@

New member
איזה דבר זה?

"הוא ישלם על כל דמעה" אז למה היא חזרה אליו? להתנקם בו? התנהגות ילדותית ביותר, את אוהבת אותו? יופי תשבי תדברי איתו ספרי לו מה כואב לך, מה מציק לך כתוצאה ממעשיו, ויאללה לסגור פרק ולהמשיך הלאה לחוד או ביחד, השיחה צריכה להתקיים בין אם הם חוזרים או לא, בכדי שהיא תוכל להמשיך הלאה

@@

New member
אם היא נתנה לא הזדמנות שניה

כמו שלכולנו מגיעה הזדמנות שניה, היא צריכה להשלים עם מה שקרה בעבר, אחרת זה פשוט לא יילך, חבל על המאמץ, היא צריכה להיות איתו ביחד, בלי רגשות טינה, אלא עם אהבה ועם קבלה של מה שקרה. אבל לא נראה לי שהיא סגרה את הפרק הזה בחייה, ומאוד חבל. אם הם אוהבים אז למה שמור טינה? זה הדבר הכי גרוע בחיים לשמור טינה, בייחוד שהוא התנצל.

Queen Of Love

New member
מסכימה עם כל מילה

של ריקוש. פשוט אין לי מה להוסיף. זה או שהיא סולחת לו וממשיכה הלאה, או שהיא נפרדת ממנו. או לוקחת פסק זמן. אבל להמשיך את הקשר ככה?, לא הייתי ממליצה.

אין לי כל כך הרבה זמן לקרא אבל

בואו נגיד שאם מתכוונים לתת למישהו צאנס וכל הזמן להזכיר לו נשכחות אז צאו מהסיפור לא שווה אין סיכוי או שנותנים צאנס ומתחילים מחדש או לא

מאו יין

New member
אני חושבת שריקי ../images/Emo22.gif

נתנה את העצה היחידה למצב זה ואני מסכימה עם כל מילה שלה!!!! לשבת לשוחח לספר לו כמה היא נפגעה ואם מחליטים להשאר ביחד אז הם צריכים לשים את העבר מאחור....בעבר......!

sidi

New member
ואני מסכים

עם כל הנשים החכמות שכתבו כאן. שתחליט עם היא נותנת צ´אנס אז שתיתן ואם לא אז לא. כנראה שהיא לא יודעת בדיוק מה היא רוצה.

orbotek

New member
חבר´ה היי../images/Emo9.gif

תודה למרין שכתבת את הבעיה שלי לא היה לי זמן להיכנס אבל תשמעו אני רוצה בתוך תוכי שהקשר הזה יהיה חסק ויציב ואני יודעת שאני חייבת להפסיק לעקוץ אותו על מה שהוא עשה בזמן שלא היינו חברים אבל מה שקרוה זה שאני מרגישה שאני חזרתי אליו יותר מידי בקלות בלי שהוא ילמד את "הלקח" שלו אבל אני לא ילדותית והמטרה שלי היא רצינית לבנות את הקשר ולא!! לגרופ לקשר לדעוך תעזרו לי לעשות את זה מה אני צריכה לעשות בשביל לשמור על הפה שלי לא לפלוט שטויות ועקיצות מה אני צריכה לעשות H E L P

Queen Of Love

New member
לחשוב טוב

לפני כל מילה שאת מוציאה, לספור עד 10.... רק לא לפלוט איזו עקיצה. זה באמת נשמע שהוא מצטער ואוהב אותך מאוד. אל תהרסי את הקשר שלכם.
מתוקה

sidi

New member
יש לי רעיון

כל פעם שתרצי להגיד משהו, במקום זה תנשכי לעצמך את הלשון. זה יעזור את תראי!

בת ה י ם

New member
אל תשחקי משחקים

טוב לך תזרמי...... הייי עצמך העקיצות המילוליות לא יובילו לשום מקום הן רק יגרמו לאוירה עכורה מתוחה ולא נעימה. (סי די אתה רוצה אותה אילמת ?
) בהצלחה מתוקה

@@

New member
ניקי , רוצה עצה???

בשביל שתוכלו לבנות מערכת יחסים חדשה ונקיה מכל העבר, את צריכה לשבת ולשוחח איתו, כמו שני אנשים בוגרים, אחרת חבל"ז. תסבירי לו, שנשארו לך כעסים כתוצאה מהפריה, אילת , תספרי לו הכלללללל ורק אחרי שתדבר, אתה תרגישי תחושת הקלה, את תנשמי לרווחה. ולא משנה מה יהיה הלאה, אם תחליטו להישאר יחד או לחוד את לא תהיי מלאה כעסים וטינה ותוכלי לפתוח את לבך אליו או לכל גבר אחר. וכך גם בעיית העקיצות שלך תפתר. בהצלחה, הכל תלוי בך

מיקי 35

New member
עצה..

אם הכיוון שלך הוא לשמור על הפה שלך לא לפלוט שטויות, אני יכול להגיד לך מראש שזה לא יילך. את צריכה לסלוח לו מהלב... וכך לא תרגישי את הצורך לפלוט שטויות. אם יש טינה בתוכך בדרך זו או אחרת זה ייצא החוצה. אם לא במילים, אז במעשים, בהתנהגות... ובכל דבר שמגדיר את הקשר. את צריכה לקבל את ההחלטה שלך בלב שלם וללכת איתה... אם החלטת לתת עוד צ´אנס לכי עם זה עד הסוף... נקי את הלב שלך מהטינה וצאי לדרך |בהצחלה|

orbotek

New member
איזה כיף

שיש לי אבא צעיר
בכל מצב אני בהחלט יאמץ את כל הדברים שרשמת לי אני מאחלת לעצמי ב ה צ ל ח ה כי אני רק רוצה להיות מ א ו ש ר ת IS IT TO MUCH TO ASK....

למעלה