חבר´ה עזרה בבקשה

chaimw

New member
חבר´ה עזרה בבקשה

חברתי נמצאת עכשיו במשבר עמוק, בגלל כל מיני סיבות, והיא כמעט לא מתקשרת איתי בגלל זה, וכשדיברתי עימה, היא רק בכתה, ולא ידעתי איך בדיוק לעודד אותה. האם למשהו יש רעיון, עצה, מה לעשות? איך להוציא אותה מזה? תודה מראש לכל המסייעים והעוזרים.

yupy9

New member
שאלה (או שתיים)...

למה היא במשבר? איזה סוג של משבר? תן טיפ או שניים- אחרת איך נדע כיצד לייעץ??? זה משהו כבד ורציני? היא בדיכי בלי סיבה?

chaimw

New member
היא אומרת...

שהיא גלתה בגידה של חברה מלפני שנה פלוס, וגם בכתה קשה לה, ויש לה מבחנים, נוסף לזה גם המחזור, וכו´ וכו´ תודה על הנכונות לעזור...

perachs

New member
לדעתי

תגיד לה שחברים יש באגד וששום דבר לא שווה את הדמעות שלה

תשמע...../images/Emo132.gif

אני לא מומחה הזוגיות, אבל לכל אדם יש רגעי משבר בחים, בגלל זיבה זו או אחרת. אולי זה קיצ´י אבל תחבק אותה, תהיה כמה שאפשר איתה ואז אתה תראה שיהיה בסדר.

לפעמים...

צריך גם את תקופות המשבר האלו, ולא חייבים מיד כוח חילוץ חברי. נראה לי שלא קרה משהו דרמטי היום, אלא הצטברות של מצבים, הרגשות ומחשבות שליליות שפשוט צריכים להוציא מדי פעם.זה בסדר שאת דואגת, אפילו מחוייב המציאות כי זו חברה, אבל צריך גם לדעת לתת את הזמן להיות עצוב, מדוכא ולבד. הסתייגות קלה לסיום - יכול להיות שאני לא יודעת מספיק פרטים, ואולי כן קרה משהו שמצריך התערבות. המלצתי הפרקטית היא - גששי בעדינות, אבל תעזבי אותה לקצת זמן לנפשה אם היא לא על סף התאבדות.

chaimw

New member
לא חולמת יקרה!

ראשית כל אני זכר ולא נקבה. ודבר שני זה כבר תקופה ארוכה (שבועיים בערך) המשבר הנ"ל. אבל את בהחלט צודקת במה שאמרת, עזרת לי מאד, תודה ויישר כח. וזה המקום גם להודות לשאר העוזרים, המון המון תודה לכם חיים

ליאן.

New member
רציתי להוסיף עוד משהו

כדאי לתת לה את התחושה שהיא לא לבד, ושיש לה כתף לבכות עליה.. ואולי כדאי גם להפנות אותה לאיזשהו ייעוץ מקצועי במידה והיא לא מצליחה לצאת מהדכאון ולא מצליחה להתמודד עם המשברים והלחצים..

yam29

New member
חיבוקים../images/Emo24.gifתמיד עוזרים

וחוץ מזה תהיה שם בשבילה , בלי להלחיץ ובלי לשאול שאלות , תקשיב לה ותפנק אותה כמו שרק אתה יודע שהיא אוהבת
וכו´

שני 4

New member
אולי פשוט תיסע אליה לבית ...

תחבק אותה, תקשיב לה, תעודד אותה אפילו במשהו קטן שתביא לה,תראה לה שאתה אובה אותה, ושניכם תיתגברו...

למעלה