חבר´ה, עברתי טסט!!!!!!!! ביום חמישי, טסט ראשון!!!!!
נ נקמת המלפפונים New member 12/10/02 #2 אריאל! המון מז"ט ) אל תשרוט את האוטו-לא ללמוד ממני בבקשה.. ותנהג בזהירות, עם הראש ולא עם האגו כמו הרבה חבר´ה.
אריאל! המון מז"ט ) אל תשרוט את האוטו-לא ללמוד ממני בבקשה.. ותנהג בזהירות, עם הראש ולא עם האגו כמו הרבה חבר´ה.
L LordNor New member 12/10/02 #3 מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo73.gif עכשיו תוכל לחרוש עם המכונית של ההורים ... עוד פחות מחצי שנה אני כבר יכול לנסוע בלי השלט "נהג חדש"...
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo73.gif עכשיו תוכל לחרוש עם המכונית של ההורים ... עוד פחות מחצי שנה אני כבר יכול לנסוע בלי השלט "נהג חדש"...
ל ליאור השריף New member 12/10/02 #4 אריאל.........../images/Emo160.gif בס"ד המון מזל"ט לרגל הטסט הראשון סע מזה בזהירות כי יש המון טיפשים על הכביש כל דבר שאתה עושה תעשה עם מחשבה לפני ורק תעשה חיים כייף ותחזור בע"ה בשלום...
אריאל.........../images/Emo160.gif בס"ד המון מזל"ט לרגל הטסט הראשון סע מזה בזהירות כי יש המון טיפשים על הכביש כל דבר שאתה עושה תעשה עם מחשבה לפני ורק תעשה חיים כייף ותחזור בע"ה בשלום...
L LadyTitania New member 13/10/02 #5 ../images/Emo26.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif
B beckham17 New member 13/10/02 #6 תודה רבה, רק הבאסה היא שבגלל השביתה המסריחה הזאת אני לא יכול לקבל את הרישיון עדיין!!! באסה!!!!!!!!!!
G geostant New member 13/10/02 #9 ../images/Emo49.gif רק שמור על עצמך בכבישים, אתה יכול להיות הנהג הטוב בעולם, אבל לא תוכל למנוע מהנהג הגרוע בעולם להתנגש בך.
../images/Emo49.gif רק שמור על עצמך בכבישים, אתה יכול להיות הנהג הטוב בעולם, אבל לא תוכל למנוע מהנהג הגרוע בעולם להתנגש בך.
פ פרפר מאושר New member 13/10/02 #10 איזה כיף לך! יש לך מלווה רק חודשיים ולא חצי שנה כמו שלי בטח יהיה..יש לי עוד זמן,אבל זה באסהההההההה..טוב,אני עוד מעט בת 16 וחצי..
איזה כיף לך! יש לך מלווה רק חודשיים ולא חצי שנה כמו שלי בטח יהיה..יש לי עוד זמן,אבל זה באסהההההההה..טוב,אני עוד מעט בת 16 וחצי..