חבר´ה, סקר חדש!

חבר´ה, סקר חדש!

יש סקר חדש בנושא ישראל בתחום המחזות זמר - מי המוכשר ביותר בתחום זה בארץ. אתם מוזמנים להיכנס, להצביע ו... להשפיע??? סתאאאאאאםםםםםםםםםם.......
פשוט כנסו ותביעו דעתכם!

ץץץץץ

New member
תשובה../images/Emo56.gif

תעלה לראש העמוד, שם יש תת כותרות: גלריה, מאמרים, חברים, צ´אט ובינהם גם סקר. כשתלחץ על המילה סקר תוכל להיכנס לעמוד ההצבעה ולשלוח את בחירתך. good luck

שלדר

New member
מי ערך את הסקר הטיפשי הזה???../images/Emo128.gif

זה מה שיש לנו במדינה הזאת? 4 זמרים/שחקנים? איפה אילי גורליצקי? חיים טופול? רותי נבון? אני אתחיל למנות? לא אגמור עד הבוקר חובבנות ילדותית !!!

סליחה?!?!?

אני מתנצלת באמת שאני ילדה קטנה וטיפשה שלא מבינה שום דבר במחזות זמר! לא חייבים להיות כאלה מגעילים, אפשר לתת עצות ולעזור. כולה עשיתי מה שהציעו לי לעשות - לשים כמה שפחות תשובות, וזה באמת הכי טוב, למה ככה יש פחות אפשרויות ויותר קולות לכל אחד. אני מצפה להתנצלות ממך.

שלדר

New member
חמודה סתיו, לא ידעתי,,,../images/Emo163.gif

לא ידעתע שזו את. אני מבקש את סליחתך. ואולי תעשי סקר כזה,,,,, "מי הכי טוב בתפקיד ווף בארץ?" בטוח שהתוצאות יהיו אחלה בשבילך.

לא מצחיק

אני לא איזה מעריצה מטורפת או משהו. אני פשוט מאוד מעריכה את המשחק שלו ואת השירה שלו, ומודה באמת - שיש לו גוף מהמם. זה הכל... (אתה מדבר כאן עם בחורה שמתנגדת לכל תופעת הצווחות ההיסטריות בסגנון היי פייב ושהייתה מוכנה לחנוק את כל המעריצות הקרציתיות...
)

מעריצות...

קרציתיות.. מממ, מזכיר לי משהו.. או יותר נכון מישהו. ואני לגמרי מסכימה איתך

למעלה