חבר´ה כנסו!

pompii

New member
חבר´ה כנסו!

כתבתי שיר!!!!
לחיי האהבה עומדת להיגמר אז מה היה לנו בואו ניזכר תככי מזימות שקרים ואכזבות אך חוץ מדברים שליליים אלה ישנם דברים חיוביים שכאלה הכל התחיל כשרונה לאוטו של דורון התפרצה וכבר ברגע הראשון חן בעייניו מצאה שבועות ארוכים של מתח ומבטים נפרדה גם מאלי מרקו שגנב ופרץ לבתים אך אבוי בעיה, דורון נשוי לסמדר הנוכלת כל מי שמתקרבת לדורון אותה בלי מלח אוכלת עשתה הכל בשביל להשאיר אצלה את דורון אפילו שיקרה שממנו נכנסה להריון מהצד השני של העיר צמח לו רומן מזהיר בין גידי ומאיה החמודים שאהבתם עמדה בכל המכשולים אפילו ספיר וכלנית הנמושות להפריד בינהם לא מצליחות אבנר בכלל מניאק מסריח רוצה רק את הכסף של מאיה להרוויח ויתושים להבריח אך לבסוף הכל מסתדר חכו למחר [ספוילר] בשעה שסמדר וכל שאר הנוכלים מפסידים דורון ורונה מתחתנים וגידי ומאיה אוהבים כי הרי כולנו יודעים שאת האהבה לנצח אי אפשר לחיי האהבה טלנובלה מקסימה ושילכו לעזאזל כל השאר! נו! איך?איך? אהבתם? לא אהבתם? תגיבוווו

עזית1

New member
פומפי את פשוט מקסימה

אהבתי.... כל הכבוד יש לך כישרון, ואת מבטאה את הרגשות שלך הכי הכי

pompii

New member
תודה חולה עליכם אחים שלי!

איזה דיבור של שרלילות, מה קורה לי....

אני גם אנסה...

הסדרה שאותה כולנו אוהבים תיכף נגמרת ואנחנו עצובים מה נעשה כשהסדרה תיגמר על מי נצחק ועל מי נדבר? הסדרה שסיפקה לנו תככים ומזימות זאת שדיברנו עליה גם בהפסקות!! הפרק האחרון כבר בפתח ואנחנו כולנו במתח(טוב אולי לא אבל חפיף) מה נעשה כשהם לא יהיו איתנו בסלון? גידי סמדר רונה ודורון? אז יש בזה כמה דברים טובים לא נראה את אבנר וענת על המסך מככבים. אבל אני בהחלט לאלי אתגעגע למרות שהוא היה הרע הפושע. והקטילות שהלכו שם בסדרה אוי זה יהיה ממש נורא! כנראה שאני אצטרך למצב החדש להתרגל זה לא יהיה קל אבל אני אשתדל! אז לסיום אני רוצה להגיד תזכרו את לחיי האהבה תמיד!!! אה איך השיר??? לא יותר טוב משל פומפיי אבל חפיף...... חחחחחחח קראתי ת´שיר שלי גאד איזה חרטה!

pompii

New member
יפה דנדוש!!!!!

אחלה שיר, רוצה להקים להקה???? אנחנו נכתוב, רונה תשיר

חחחחחחחחחחחחח

יאללה נקרא ללהקה "רונה מקרונה" ועם את מתכוונת לסופי.. אז נקרא לה "סופי נופי"

למעלה