חבר´ה יש לי סקר.....

חבר´ה יש לי סקר.....

היום התחלתי לחשוב על לחיי האהבה.....ועל היחסים בין גידי ומאיה,והגעתי למסקנה שהם פשוט זוג מושלם!גידי-בתור בן זוג-חמוד,מתחשב,רגיש,מצחיק ואהב.מאיה-בתור בת זוג-לא קנאית,עוזרת,רגישה ,מתחשבת,אוהבת.כאילו,קחו את כלנית לדוגמה-אם חושבים על זה,הייתה ממש כלבה,בכל היחס החונק שלה כלפיו,והקנאה הבלתי פוסקת שלה. ועכשיו לסקר:מה אתם חושבים על מאיה וגידי כזוג?מה שעתכם על מאיה?מה אתם חושבים על כלנית וגידי כזוג?מה אתם חושבים על כלנית?מי לדעתכם מתאימה יותר לגידי,מאיה או כלנית? אשמח לקבל תגובות.

SofyTofy

New member
זוג ../images/Emo23.gif מושלם../images/Emo70.gif

אמנם את מאיה אני פחות אוהבת (בתור דמות), אני חושבת שהם מאוד מתאימים, אבל כלנית באמת אהבה את גילי, אצלה זו הייתה אהבת אמת. בכל זאת, אני מתעבת אותה... אני חושבת שיש לי משחק בראש.. למי שמבין במחשבים, בגרפיקה, בעיצוב וכו´, יכול להכין שלטי חתונה לרונה ודורון
מה דעתכם
אני כבר ניגשת לעבודה..

גידי ומאיה - זוג יותר טוב!

אני לא בעד גידי וכלנית מכיוון שכלנית יותר מידי אובססיבית לגביו... היא חוהקת אותו אפילו שהיא לא מתכוונת לעשות ככה. מאיה וגידי ממש מתאימים, היא תחנוק אותו ועובדה, בסוף הסדרה הם ביחד. מאיה באה ממשפחה עשירה וגידי ממשפחה ענייה, ככה שיש שיוון ביניהם, הם יכולים להשתתף ולהכיר 1 ל2 את שני טובי העולמות. טובים השניים.

1טופיפי

New member
אנשים...

קראתי מה יהיה היום בגיא פינס והיה רשום שהיום יהיה את המפגש מעריצים של יוסי וג´אגר!!! אז אל תפספסו את זה! מי שהיה במפגש יכול להיות שיראה את עצמו וגם תראו את יהודה המתוקי אז שווה לראות!!!

עדי18

New member
מה את היית במפגש?!

אה ובקשר לגידי ומאיה..לדעתי הם פשוט מתוקים ביחד!!!
אני הרבה יותר מעדיפה את מאיה מאשר את כלנית...כי באמת כלנית כבר הגזימה עם הקנאה שלה כלפי גידי...היא ממש חנקה את המסכן(גם אם היא באמת אוהבת אותו, יש גבול לכמה שבנאדם יכול לקנא....מסכן היא בקושי נתנה לו לנשום...) וזהו...זה מה שיש לי להגיד בנושא...

SofyTofy

New member
היי "4 בבוקר לא נרדמת"../images/Emo70.gif

את חדשה כאן? welcome to our forum, chat room & stuff תהני...

pompii

New member
ברור שגידי ומאיה, ואין צורך לפרט!

אתם כבר אמרתם מה שיש לי להגיד

גידי ומאיה

כלנית באמת אהבה את גידי , וגידי אהב את כלנית, אבל כשלא נותנים מרחב מחיה , דוחפים את הצד השני למצוא לו בן זוג אחר, בעצם כלנית לא דאגה לשמור את גידי היא דאגה לומר לו כל הזמן שמאיה אוהבת אותו, אז למה לא לנסות, בדרך גידי התאהב במאיה כי היתה שונה, ולא הציקה לו , הרצון להיות ביחד צריך להיות הדדי ולא צריך לומר כל דבר וביחוד לא לתת ראיונות. מאיה וגידי זוג מושלם כמובן!!

למעלה