חבר´ה!!! זה כאן!!

חבר´ה!!! זה כאן!!

מילון המונחים המהמם החדש שלנו
יש קישור בשורת התפריט של הפורום פה למעלה, אבל אני מביא לכם אותו לכאן. אתם מוזמנים להגיב, להגיד מה אהבתם, מה לא אהבתם, ואם יש משהו להוסיף! שלכם, ווילי.

יפה מאוד!

חייבת להודות שהכרתי את כל המונחים, טוב אולי את "סטלה"לא... חשבתי אולי שכדאי להוסיף את המונחים האלה/ נושאים אלה. את התוכן אתן לטובים ממני לעשות. כמובן שיש עוד הרבה דברים שאפשר לכתוב עליהם, הכל בהתאם לדרישת הקהל...כמובן... כל הכבוד לעוסקים במלאכה! ואלו הם המונחים: ז´יין (החבר) סוף שבוע בסידני גליטרס (נוצצים) שרין וארין (אלו שמות המלוות?!) שמות המנחות באם טי בי שמכירות אותה, וגם שפגשו אותה (כמו עדן הראל שלנו) ניתוחים פלסטיים (פירוט...) תקופת מדונה-קיילי (המחרידה) אינדי-קיילי סרטים אחרים של קיילי הופעות/ פרסים תלבושות נוספות וכהנא וכהנא... :) ביי!

../images/Emo5.gifמוזר מאד

אני בטוח שהכנסתי את המונחים "גליטר" ו"אינדי קיילי"! משום מה הם נעלמו. בכל מקרה, אני חושב שיש אפשרות להוסיף מונחים בעצמכם..? תקנו אותי אם אני טועה. אני לא יודע אם זה רק מהמחשב שלי, או בכלל.

MrMinogue

New member
איזה יופי

נראה ממש נחמד. אני מדלג לקטע ההכי חשוב - הביקורת (למרות ששוב, זה רעיון מעולה ויצא לפועל אחלה!) : - יש כמה שגיאות כתיב (אותיות חסרות) בחלק מהטקסטים. - באות "ר" אני הייתי מוסיף את רובי וויליאמס. - באות "פ" - פארלופון רקורדס. - באות "ק" - קאפיטול רקורדס. - באות "ב" - בלו-פלאט רקורדס. - לגבי פיט ווטרמן. הבנאדם היה אחראי אך ורק על החלק הפיננסי בקריירה של קיילי בין השנים 1988-1992. הכותבים, המפיקים והמלחינים היו סטוק ואייטקן אך בגלל החוזה שהם חתמו עם פיט - הם הכלילו אותו בקרדיטים על השירים. סתם חשבתי שצריך ליישר את ההדורים. - בסטריט פייטר - הייתי משנה את התמונה שיש שם ושם תמונה של קיילי מהסרט. אם לא תמצא, אני אשמח לנדב כמה.. - וסתם, אפשר כעיקרון לשים תמונות של טרי בליימי, הלוגו של דיקונסטראקשן, פארלופון, פסטיבל מאשרום רקורדס, PWL ועוד. - הייתי גם מוסיף את Towa Tei מכיוון והוא עשה איתה את German Bold Italic. * דרך אגב, לא ידעתי על ה"סטלה" הזה. ממש חביב לדעת. תודה על ההשקעה, רן

לימבו

New member
Dear Stella../images/Emo6.gif

רציתי להתווכח ולומר שלווטרמן כן מגיע קרדיטים בשירים. הם פעלו כצוות, ווטרמן הנחה את הצוות הזה. קראתי בשקיקה רבה את האוטוביוגרפיה שלו I Wish I Was Me , שבין היתר מגלה את הסצנה שקיילי לקחה את ווטרמן לקפה כדי לשכנע אותו להחתים את החבר שלה, ג´ייסון דונובן, ואיך הם בכלל לא השקיעו בו בהתחלה, אלא נתנו לו את השיר שהיה אמור להיות הסינגל הבא של ריק אסטלי... Nothing Can Devide Us... אוף, סטיתי מהנושא. מה שווטרמן אמר על שיתוף הפעולה בניהם, זה שבגלל שהוא היה "המומחה" הם למעשה היו עושים את העבודה, אבל הוא היה משנה להם אותה בקטע של "הבס צריך להיות ככה וככה" או "חסר פה מוטיב כזה וכזה"... מאד "בוסי", אבל כזהו פיט.

Fever2002

New member
נחמד...

ואני מקווה שהוא יתפתח עוד. קודם כל לשאלתך,כן ניתן להוסיף מונחים וכל עוד זה האנשים הקבועים בפורום הם לא יכניסו עם זה דברים מיותרים להערכתי. כך שכרגע אם מישהו מרגיש שחסר משהו ורוצה להוסיף מונח הוא יכול ישירות. אולי המילון הזה יעורר קצת את הפורום. אגב,ניסיתי ליזום צ´ט בינינו אבל אנשים לא הגיעו נראה לי קצת החמצה... בכל מקרה אם מישהו מרגיש שיש לזה עוד סיכוי שירים את הכפפה.

אפרת ר

New member
יש סיכוי לצאט

אבל יש בעיה כי אין לי מושג אם אני אהיה בבית ומתי בימים הקרובים....

לימבו

New member
../images/Emo58.gifאני אגיד לך משהו

יש פשוט כמה מעריצים של קיילי שהם גם "מעריצים שלי"
והחליטו להחרים את הפורום הזה, בגלל שהם חושבים שיש לי יד בדבר. כמובן, שזו הסיבה שמלכתחילה פניתי לוויליאם שינהל את הפורום ולא ניהלתי בעצמי. אבל כנראה שזה לא ממש משנה. אנחנו חיים בישראל בסך הכל, ויש כאלו שעוטים על עצמם פוזה של "זה לא לרמה שלי", ומה שהם לא מבינים זה שלא רק שאין לי בעיה עם זה שהם לא משתמשים אקטיבים, אלא פשוט גורעים מהצלחתה של קיילי בארץ (כמובן באופן עקיף, ולא אתחיל להסביר). הפורום הוקם מלכתחילה כחלק מפרוייקט לנסות ו"להרים" את תרבות הקיילי קצת יותר בארץ, לרמה של דיווה כמו שהיא באנגליה ובאוסטרליה. לצערי, יש אנשים שמשחקים ילדותיים של אגו יותר חשובים להם.
אבל אנחנו כאן, וזה מה שחשוב!

Fever2002

New member
תקדיש להם את השיר KIDS

עד שהם יתבגרו קצת
לא מתחברת לי הגישה שלהם שבגללך הם מחרימים את הפורום.

למעלה