חבר´ה ..דילמה :)

kobe1234

New member
חבר´ה ..דילמה :)

התקשרו אליי מהיכן שהוא מהצבא והציעו לי קורס להשלמת יח"ל שלי בפיזיקה ומתמטיקה לחמש.. האם לקחת ? זה בחופש כנראה ועולה 500 ש"ח .. וסתם ככה ..איך מבררים מה מצבי ביחס לאוניברסיטה וכו´? ואגב, האם עתודאים בצבא מקבל תנאים שונים או משהו ? אני נשמע לא מעודכן כי אני באמת כזה :) אמרתי נעשה פסיכו מה שייצא יצא ..ויצא! אז עכשיו אני מתגלגל עם הפרטים ... תעדכנו אותי ... להתכתבות אחרי ... קובי.

Hawk17

New member
תשובה

בקשר ל-2 הקורסים: הצעה מצויינת להשלמה ל-5 שבאזרחי במכונים שונים עולה אלפי שקלים. אם אתה חושב שתרצה אולי ללכת לאוניברסיטה לתחום ריאלי במהלך שלב כלשהו בחיים שלך, אתה חייב בפועל כמעט(למרות שרשמית מפי האונברסטאות לא) להשלים ל-5 פיזיקה ו-5 מתמטיקה, גם כדי שיהיה לך סכם טוב, אבל בעיקר כדי שהאוניברסטאות בעתיד לא ישגעו לך את השכל אם כל מיני מבחני סיווג בפיסיקה ומתמטיקה, שהבגרויות שלנו זה בדיחה לידם, וכמו כן שלא יטרטרו אותך באונברסיטה עם כל מיני קורסי השלמה בפיזיקה ומתמטיקה בגלל שלא עשית 5 יח"ל. בקשר לבדיקת סכם(מתב ביחס לאוניברסיטה וסיכויי קבלה) - כנס לאתרי אוניבסטאות ואתה יכול לבדוק שם. בהצלחה. עומר.

mmhbk

New member
לא כל כך פשוט

הייתי בקורסים האלה והרושם שנשאר לי מהם הוא לא כל כך טוב. הקורס שאני הייתי בו נערך באורט בראודה ובסוף התקבלתי לטכניון, אבל שם לא התחשבו בקורס הזה ועדיין עשיתי השלמות. זה גם בקיץ כמעט מיד אחרי הלימודים, כך שאם אתה רוצה לנוח בקיץ לפני הלימודים באוניברסיטה, אל תלך לשם. מצד שני, זאת הכנה מצוינת לחיים בקמפוס, אתה מקבל קצת ניסיון בחייך כסטודנט, וגם הסיכויים שלך להתקבל לעתודה גדלים.

למעלה