חבר´ה אני נואש...

חבר´ה אני נואש...

אני כבר לא יודע... אני מחפש תוכנה להמרת קבצי WAV ל MP3,שתמיר לי אותם לאיכות שמיעה כדיסק ואף טובה יותר אם ניתן... ניסיתי לחפש כל כך הרבה תוכנות יש וכל כך הרבה הורדתי שכבר אינני זוכר מה הורדתי ומה לא... אמרו לי שניתן להמיר דרך ה EASY CD CREATOR DELUXE,אך אין לי אותה יש לי את גירסת 3.5 שקיבלתי יחד עם הצורב עצמו. אמרו לי שניתן להמיר דרך ה WMP 7,אך גם כאן אינני יודע כיצד להפוך אותם ל MP3 ולא ל WMA או WMS. היש מישהו שיכול לתת לי מענה מקצועי ונכון,מישהו שמשתמש תדיר בהמרת קבצי סאונד... אני פשוט רוצה להכין דיסקים של MP3 למערכת שלי ואני מחפש משהו איכותי ומהיר ככל שניתן. אנא עיזרו לי בבקשה בארי

panda1

New member
תוכנה טובה

תוריד את התוכנה MusicMatch תתקין אותה ולאחר מכן תחפש את ההמרה יש שם אני עובד איתה כל הזמן במידה וצריך עזרה נוספת תכתוב למייל שלי

אבל התוכנה ניסיונית...

אני צריך תוכנה חופשית מתשלום ולאורך טווח רחב... אם ארצה לקנות אזי אני מעדיף להשקיע על ה CD DELUXE,לא שאני יודע איפה למצוא אותו... בארי

panda1

New member
אתר טוב

תכנס לאתר תרשום את שם התוכנה וחפש לך את הקובץ המתאים

esti_prikit

New member
ענו לך כאן הרבה שטויות

Easy CD creator היא תוכנת צריבה ולא תוכנה להפיכת WAV ל MP3 או להיפך. ולא משנה איזו גירסה של Easy CD Creator תיהיה לך (3.5 , 4 או 5). המקסימום שהתוכנה הזאת יכולה לעזור לך זה להעביר לך מ CD למחשב לפורמט WAV. על מנת להעביר מ WAV ל MP3 ולהיפך ביעילות ובאיכות אני ממליצה לך על CDex שמסתובבת הרבה ברשת. אתה יכול גם להשתמש ב AUDIO GRABBER איתה אתה יכול גם להעביר ישירות מ CD ל MP3. בהתייחס למה ששאלת אני חייבת לציין משהו בסיסי, כל כיווצי המוזיקה מבוססים על העלמת חלק מהצלילים, לכן חד משמעי בכל מעבר מ WAV ל MP3 תקבל איכות פחות טובה, אתה יכול להוריד את הנחתת האיכות ע"י שינוי הדגימה, אבל אז הקובץ יהיה יותר גדול, אין כאן קסמים,אין דבר כזה לקבל ב MP3 איכות יותר טובה מ WAV, אבל בסופו של דבר הפחתת האיכות באמת לא משמעותית לאנשים רגילים.

האמת היא שהאיכות לא כל כך חשובה לי

כי אני יותר התכוונתי לענייני הקפיצות והאלו של השירים... כי אני רוצה להכין דיסקים למערכת ברכב ואני פשוט מחפש תוכנה שיודעת לעבוד טוב ולא אכפת לי שהקבצים יהיו טיפה יותר גדולים מהרגיל... תודה בכל אופן בארי

למעלה