חבר´ה, איפה אתם?? תתעוררררוווו!!!

dominogrose

New member
חבר´ה, איפה אתם?? תתעוררררוווו!!!

אני משועממת כאן!!!!! הייתי אתמול באפקט הדומינו ! היה פשוט ענק!! בקהל היו איזה חבורת ערסים, קצת נודניקים שחשבו שהם מצחיקים. וגם באמצע ההופע אחד הלך לשירותים, אז אדיר אמר לכולם שנעבוד עליו וכשהוא יחזור נעשה כאילו ההופעה נגמרה (יעני רק 40 דקות...) אז כשהוא הגיע, הוא כאילו סיפר בדיחה אחרונה , אמר תודה רבה. וכולם מחאו לו כפיים. כבר הדליקו את האורות האולם. עשו ממש כאילו ההופעה הסתיימה. ואז בסוף אדיר יצא שוב לקהל כזה, ואמר סתתתםם עבדנו עליך! חחחחחחחחחחחח... זה היה ממש ענק!! היה ממש ממש ממש ממש ממש מגניב!!
))))) ***דומינו***

*חמודה

New member
חחח...איזה חמוד !

מה? אני לא מאמיננה, איזה בן אדם חמוד... אני מתה כבר לראות אותו.. חחחחח, מסכן הערס ( :

שגי

New member
היי אפי

היי אף... רק לידיעתך ההופעה היתה בבית שטיינברג בקרית שרת... עד כמה שאני מכיר (ואולי אני לא) אין בית גבריאל בחולון... אז דש לאדיר... ממני...וגם ממני ושתדעי לך שזה לא יפה לצחוק על שמנים... אומנם צריך לקבור אותם בנגלות...ואסור להם לעשות בנג´י כי ההר יפול אחריהם... אבל בסך הכל השומן אצלם זה רק שרירים...(כי ככה אימא אמרה להם...) אז כשאת אוכלת פיתה אם שוקולד...תזהרי מחבר שלך... כי הוא יבקש ביסון...
נשתמע..ותרגישי חופשי לשלוח אי מיילים... אני יושב ומחכה לאי מיילים שלך... איפה ה
שלך? יא טליבנית? מה יש לך ב
קרוטונים? אני מתגעגע אליך....

dominogrose

New member
היי פפווו ! ! ! ! ! ! ! ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif

איזו הודעה מגניבבההההה!!!!
ןדובין אבל אין לי עוד מה לכתוב... :-8

dominogrose

New member
רררררררררר...... ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

עשיתי הודעה מפוצצת באייקונים והיא נימחקה לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תדמיין שכתבתי לך הודעה מגניבה..... ***דומינו***

פו_הדב

New member
בוקר טוב דומינו....

היי חמודה מה שלומך? חבל שההודעה נמחקה לך.... אבל אני מכיר את החוש היצירתי שלך... אני בטוח שתתגברי על המכשולים... ןתכתבי הודעה חדשה מלאה באייקונים.... איזה קטע יצא לי חרוז... תסתכלי ימינה...ותראי עץ תפוז... מה קורה פה...שוב פעם חרוזים... מה קורה לי...גם זה עץ תפוזים...מה זה פה פרדס???????

למעלה