חבל !!!!!!!

• פותח הנושא izek
  • פורסם בתאריך

izek

New member
חבל !!!!!!!

חבל שתקלות וחוסר טקט בטקס הסיום העיבו על תחרות כל כך יפה ומאורגנת למופת. כשמעלים מישהו לקבלת מקום שלישי לא יכולים להגיד לו באותה נשימה כשהגביע בידיו "שמסומן בדף שהוא נפסל". כשמתקנים כבר בשעות הבוקר מיקום בתחרות ילדים לא יתכן שיטעו פעמיים בטקס הסיום. כשמעניקים גביע נודד לאלוף הספרינט לא יתכן שהאלוף משנה שעברה יראה אותו בפעם הראשונה בטקס זה אלא אם כן למישהו היה מקום להחזיק כזה גביע גדול שנתיים ברציפות אצלו בארון. וכשמעניקים פרסים לזוכים החלוקה צריכה להיות הוגנת ולא כלאחר יד רק תקבלו ותשתקו. הזלזול בשלשות בלט גם הפעם וביחוד בשלשות הספרינט כדבריו של המנחה שזו תחרות שיזם אדם אחד שהוא גם קנה את הגביעים. ואגב הערות על הבמה ("כנראה מתוך עייפות") של אם את לא עוזבת את המקום תוך זמן קצר תשכחי מנבחרת ישראל לא מקובלות ביחוד לא מאנשים בחירים באיגוד התריאטלון ושוב חבל חבל !!!!! כי באמת הצד המקצועי היה פשוט מעולה ביחס לכזאת תחרות גדולה.לא נותר לי אלא לקוות שבפעם הבאה יגדישו קצת תשומת לב לטקס כי לכל המשתתפים חשובים גם הרגעים האלו.

izek

New member
מעניין

אבל אף אחד מהאיגוד לא מגיב על הערות שמובות בפורום זה מה קרה נרדמתם או שסתם עייפות נפלה עליכם?????

לפני בקורת כדאי שתבין במה אמורים

הדברים. ההליכה לקראת הקהל והענקת גביעים לקהל רחב כולל ספרינט גורם לעומס של גביעים,תוצאות, עירעורים ופרסים. בזמן לחוץ של 3.5 שעות מגמר התחרויות, למרות שהחלו לבדוק קודם לא ניתן להכין את כל הנתונים. לכן זה לא יצא מספיק טוב. שנה שעברה קוצר הטקס , כולם הוקראו ונשלחו הצידה לקבלת הפרס. תמיד יהיו טענות במתווה הזה. היו גם אנשים שנצלו את המעמד ובתמימות לחצו לקבל פרסים כפולים. עמידתינו על ברור למחרת אכן ישרה את הדברים ולא היו כפלי פרס. שלשות ספרינט קבלו פרס עקב יוזמה של בועז ספינינג כספונסר. שום מקום בעולם לא מעניק גביעים לספרינט וביחוד לא לשלשות. אנחנו חורגים כדי לקדם את הנושא. רוב השלשות לא זינקו במקצה הנכון למרות התדרוך ושלטים שנתלו בשתי מלונות ובלוחות מודעות. היה צריך לפסול אותם ובפועל התעלמנו אך הנושא צוין. חד משמעית לא ניתן לעשות כף ולהתחרות ללא סדר, ללא נוכחות בתדריך וללא השמעות לחוקים. הגביע הנודד נועד להזכיר ולרומם את שמו ומורשתו של חברינו גיא דוד. שמוש בקורתי סביב הנושא מיותר ופוגע!!! מקומו הפיסי אינו רלוונטי. חברות בנבחרת ישראל משמעותה קודם כל התנהגות לפני כל דבר.

izek

New member
גביע נודד כשמו כו הוא נודד ולא קבוע

ואי הענקתו בשנה שעברה לא גורעת מאיזכור שמו ומורשתו של ידיד אך גורמת לטעם רע אצל הנוגעים בדבר. ולגבי חברות בנבחרת ישראל חשבתי שהחברות נמדדת ע"פ הישגים ולא ע"פ מדידת התנהגות ע"פ חוות דעת של אנשים "עייפים".

שוב אתה טועה

שנה שעברה הוא כן הוענק ולגבי הנבחרת ובכלל כל דבר אחר בחיים וגם בהשגיות: התנהגות ולהיות בן אדם טוב זה יותר חשוב מהשגים בכל קריטריון ובכל ספורט. ( ואין פה בקורת על אנשים מסוימים!!)מצד כל רשויות הספורט זה הדגש שעובר בכל השורות וכדאי שתבין זאת היטב.

izek

New member
מאוד מעניין את כל באי הפורום הזה

למי הוענק הגביע הנודד???

izek

New member
חד משמעי

יובל ברק ראה את הגביע בפעם הרשונה רק בטקס של השנה או שהטקס בשנה שעברה היה טקס וירטואלי.

אתה צודק ואני טעיתי בנתונים ועדיין

זה לא משנה. כי כשיאורגנו החריטות המקום של יובל יהיה כמו שצריך ומקום הגביע צריך להיות במשרד האיגוד, והנושא יעבור אישורים בהנהלת האיגוד ובכך הנושא סגור!!

Vitus

New member
הגביע הנודד../images/Emo106.gif

רק רציתי להבהיר שאין שום "מזימות" בנושא הגביע הנודד, אורי לא החביא אותו ממני הוא פשוט שכח להביא אותו לאילת וזה כל הסיפור. במהלך השנה הוא הציע מס´ פעמים להביא לי אותו אבל זה פשוט לא הסתדר בגלל המרחק. אין לו שום אינטרס לשמור את הגביע אצלו, זה אמנם גביע מרשים ביותר, אבל התואר שמאחוריו זה מה שחשוב. בכל מקרה לא חייבים להפוך כל דבר שקורה באיגוד לקונספירציה או תכנית-על, לפעמים הדברים הרבה יותר פשוטים. יובל ברק(1000)

Vitus

New member
רק רציתי להוסיף....

למרות כל מה שאמרתי, גם אם אורי לא הצליח להעביר לי את הגביע במשך כל השנה עדיין ניתן היה לקיים את טקס העברת הגביע בצורה מכובדת יותר (מי שראה את הטקס ביום שישי מבין).

izek

New member
יובל אני מעריץ את הצניעות שלך

הלואי וכל הטריאתלטים יקחו דוגמא ממך מקווים שתמשיך בקבוצה ותשמש דוגמא ומופת לכל הצעירים

izek

New member
יובל אני מעריץ את הצניעות שלך

הלואי וכל הטריאתלטים יקחו דוגמא ממך מקווים שתמשיך בקבוצה ותשמש דוגמא ומופת לכל הצעירים

למעלה