חבל

danielu

New member
חבל

אני בן שלושים וחברתי בת 27. אנו יחד שלוש שנים ומאוד אוהבים אחד את השני אך יש לה בעית משקל ובתחילת התקופה השתדלתי לעזור ולתמוך בכדי שהדיאטות יעבדו אך הן לא עבדו ובמהלך מערכת היחסים כנראה בכדי להראות לה שחשוב לי שהיא תרזה, הדחקתי את התשוקה המינית כלפיה לרמה כזאת שבשנה האחרונה התדירות ירדה לאפס. אנו מאוד אוהבים אנו מאוד אך שבוע שעבר היא שוחחה עימי(שוב) על כך שמערכת היחסים שלנו אינה יכולה להמשיך בצורה הזאת, גם אני סוף סוף התחלתי להבין זאת בזמן האחרון ואכן הסכמתי עימה וניסיתי למצוא דרך לפתור את הבעיות שלנו (תאמינו לי שהכעס שאתם חשים כלפי כרגע הוא כלום לעומת הכעס העצמי שלי כלפי) אך אז היא אמרה לי שהיא חשה שהיא לא נמצאת פה בכדי לנסות אלא היא נמצאת במקום אחר. אומנם אנו יחד עדיין אך היא מאוד פסימית וחשה כי הקשר שלנו נגמר. איני יודע כיצד להוכיח לה כי אני התעוררתי ואני רוצה להשתחרר מהעכבות המיניות שלי ולהתנסות ביחד איתה ולהראות לה כי אני כן חושק בה וכל ההתנהלות הקלוקלת שלי הייתה תוצאה של מחשבה מוטעית מיסודה. הלוואי והיה לי קצה חוט אך לצערי אני חש שהיא אכן נמצאת במקום אחר ואינה יכולה לאפשר לעצמה לתת לי נסיון נוסף מאחר וטענתה היא שתחושת התשוקה שלי כלפיה צריכה לבוא מבפנים ולא כתוצאה מחוסר הרצון שלי להיפרד. אני אוהב אותה ומוכן לעשות הכל בכדי לא לאבד אותה. לצערי המורכבות הרבה יותר גדולה מהשורות שכתבתי אך זה כואב מדי לכתוב את הכל. לצערי איני יכול לשוחח על כך עם חבריי וחברותיי הקרובים מאחר ואני חושש שבאותו רגע שחבריי ישמעו על כך, החלום בלהות שאני חווה יהפוך למציאות .

danielu

New member
חברים, אשמח לקבל עצה

או לפחות אוזן קשבת. זה נורא להרגיש כמו זומבי תוך ידיעה שהאשם העיקרי במצב (אם לא הבלעדי) זה אתה.

adam33

New member
ידידי

אני מבין אותך והיא..במקום להיות במשבצת שלך ולהרגיש מה שאתה מרגיש היא פתאום אומרת שאתה זה שלא בסדר.. ואתה..יודע בפנים שבעצם זה דבר שמגיע במתוכך אבל כעת אתה בבעיה בעוד שאתה זה שרצית לומר לה תשמעי את צריכה להרזות כי זה לא מושך אותי היא הקדימה אותך והציבה לך אולטימטום ואתה במקום להוציא מה שיש על ליבך אתה פשוט בעמדת התגוננות כי גם בחלום הכי ורוד שלך חשבת שאתה תדבר איתה על המקל שלה והיא תתחיל להרזות בכדי שתמשך אליה בשנית והיא פתאום מגיעה ואומרת אני לא חושבת שהמצב הוא כשורה ואתה יודע שהוא לא כשורה אבל אתה רוצה לזעוק אליה שיש דרך אבל מרגיש כאילו זה כבר מאוחר כי היא בשלה.. אז לצערי אני צריך לומר לך תחליט מה חשוב לך.. אם היא חשובה לך כאדם אז למרות המשקל שלה אתה תצטרך לוותר על הרצון שלך שהיא תרזה וכעת תשנס מתניים ותראה לה עד כמה אתה אוהב אותה. ואם אתה חושב שגם אם תחזרו אין סיכוי שהיא תרזה והיא גם תשמין יותר וזה מפריע לך..אז לפחות תגיד לה את זה במפורש שאתה הית עושה הרבה למען שתחזרו אבל אינך יכול וזה מגיע מתוככך ולכן עד כמה שכואב לך תצטרך להפרד ממנה.. תזכור..אי אפשר לאכול את העוגה משתי הקצוות..( אוליי את העוגה כן אבל לא במערכת יחסים שמשולב בה שכל עם רגש ומשיכה מינית ) בהצלחה..זה לא קל..

seeyou

New member
המורכבות הרבה יותר גדולה מהשורות !

עד שאתה לא תבין מה אתה רוצה או מה שטוב לך לא ניתן בכלל לנחש... לי היתה חברה עם "בעית משקל "... זה נכון שהתשוקה המינית כלפיה לא היה כמו עם קלאודיה שיפר(אילו היה)...אבל כאשר בוחרים את הבת זוג צריכים לאהוב את הבחירה שלנו... לרוב כאשר יש התשוקה המינית חזקה...הקשר במערכת היחסים נעשה סביב למין בלבד... אני מניח שאתה לא משתיך לקבוצה שדוגלת לפתגם: " A man who is attracted by your mental appearance loves you more than a man who is attracted by your physical appearance.

למעלה