חבל...

shvili

New member
חבל...

חבל שתוכנית מעניינת עם אחוז צפייה מכובד יחסית לתוכניות מקבילות בכבלים ועם פוטנציאל הצלחה גדול שמה לעצמה מקלות בגלגלים בגלל שיטת בחירה לא מקצועית של שלושת המועמדים להדחה ע"י הקהל בבית. אני מאמין שבבית מצביעים עבור המתמודד אליו יותר מתחברים, אותו יותר מחבבים ולאו דווקא אל המתמודד עם היכולות התיאטרליות הטובות והמשכנעות ביותר מה ששם בסימן שאלה מאוד גדול את מטרת התוכנית והאם באמת תושג מטרה זו או שבסופה של תקופה נקבל "חביב הקהל שכזה" והאודישן הגדול יהפוך לאודישן קטן מאוד.. חברים מההפקה... אני חושב שכדאי שתתייחסו להערות מהסוג הזה ויפה שעה אחת קודם...תנו משקל להצבעת הקהל אבל תנו משקל יתר לצוות השופטים שרואה בעין מקצועית את המתמודדים ותמיד מעניין לשמוע את האופן בו הם בוחנים..(אגב תנו גם להערות שלהם להשמע יותר זמן ו"שאפו" לאלון אופיר) או שתתנו למתמודדים עצמם לבחור את מי הם חושבים שצריך להשאיר מתוך המועמדים להדחה על סמך הופעתם (כמו בכוכב נולד ב- BBC Prime) מה דעתכם חברים??? כולם מוזמנים להגיב בוגר בי"ס למשחק בן 35

shvili

New member
חן חן

תודה לך ואגב.. אני מסכים עם כל מילה שכתבת לפני

הנה התגובה...

קודם כל, תודה על המחמאות... נתחיל בזה שכל המתמודדים הם מוכשרים ובעלי יכולות תיאטרליות. לא כל הצופים של התכנית הם בוגרי בתי ספר למשחק, שחקנים, במאים או אנשים עם קשר מיוחד לעולם המשחק ולכן הם לא יכולים לשפוט בצורה מקצועית את המתמודדים על רמת המשחק שלהם אלא הם יכולים להגיד מי לדעתם משחק יותר טוב ואל מי הם מתחברים יותר (דרך המשחק של המתמודד כמובן). את הפן המקצועי בכל תהליך השיפוט מביאים השופטים של התכנית שבאמת שופטים את המתמודדים ע"פ פרמטרים מקצועיים ושונים מאלו של הקהל בבית. מקווה שעכשיו הבנת למה הדברים הם כמו שהם...

suPer4

New member
צודק

זה יהיה בדיוק כמו בכוכב נולד שאוהבים את נינט אבל שירי שרה הרבה יותר טובבב סתם סתם זה לא קשור

למעלה