חבל

BRAYER1

New member
חבל

חבל ששוב לא יהייה את התוכנית רק בישראל למרות שללימור יהייה תוכנית חדשה ומצחיקה

באמת חבל אני אתגעגעת ללימור אבל די

אין יותר לימור
יש אורנה והיא מצחיקה לא פחות...

נכון...

אין כמו לימור אבל מסכנה כולם היו כול כך רגילים ללימור וזה לא הדבר היחיד שהיא מסוגלת לעשות היא צריכה להראות את היכולות שלה כדי שיראו שיש חיים אחרי לימור....

מצד שני...

אני חושב שברגע סיום העונה ה- 5 הדמות של לימור הייתה כבר ממוצת וממוחזרת למדיי, ואני מניח שאורנה וארז ידעו זאת. היא הייתה יכולה להצחיק עוד דורות, כן, אבל את הייחוד היא לטעמי איבדה. אני חושב שהסיום של רב"י היה במקום הנכון, ולכן גם לא בכיתי יותר מדי. אורנה הבינה שצריך לרענן, וגם ארז.

LoLo16

New member
המממ... אני לא חושבת שלימור מיצתה

את עצמה. אני חושבת שהתסריטאים של רק בישראל מיצו את עצמם ברק בישראל. לימור היא דמות כזאת שלא יכולה להישחק מכיוון שהיא משתנה עם הזמן ומתאימה את עצמה להווה. הבעיה של התוכנית בעונה הרביעית הייתה שינוי הפורמט והימאסות של הכותבים שהוקרנה למסך. צריך לזכור שארז ואורנה החזיקו שעה ורבע של תוכנית על הכתפיים שלהם בלבד. אם הם חשו אפילו טיפה עייפות מהחומר, הקהל שם לב. כשהם נהנים התוכנית נהיית טובה.

נכון לימור של פעם ממש לא דומה ללימו

ללימור של העונה הרביעית והחמישית העונה הרביעית הייתה ששונה לגמריי מהחמישית....

כה?

לדעתי לא היה הבדל משמעותי בין הרביעית לחמישית, אלא בין שלושת העונות הראשונות לבין העונה הרביעית והחמישית, אבל אני לא בטוחה שזה היה דווקא שינוי לרעה...

אמרתי שהשינוי רע?

לא...אבל מה שניסיתי לומר זה שאני מסכימה לימור לא מצתה את עצמה ולדעתי לא תמצה לעולם כי היא משתנה כול הזמן.....

למעלה