חבל

אלון222

New member
חבל

חבל על פורום הכי נחמד בתפוז . פורום ללא מנהל, שהופקר לניהולו של ילד בן 9.שלא נותן להכניס מילה. אנחנו לא נהיה איתך בשום תחרות. חלק כבר עזבו.כן ובעיקר בגלל אותו ספל שוקו. יואל נעלם מזמן (מצטער שהוא לא הודיע למנהל - ספל השוקו). אורן התייאש .ואני כבר מקולל מזמן.אפילו מתגאים בקללה. חבל שאנשים אחרים בפורום הזה משום מה יצרו לספל השוקו אווירה אוהדת. עד שהוא חושב שהוא החכם והצודק. וחבל כי יש פה עדיין חברה נהדרים. אבל מה לעשות, האינטרנט פתוח לכולם.גם לזאב וגם לשוקו. ואני לא אצליח לחנך כאן אף אחד. לכן אני מרים ידיים.ספל השוקו ניצח.הוא והקללה בה הוא גאה. כל החברים הוותיקים בפורום עוזבים לאט- לאט. אבל יש מישהו אחד בן 9 שכל הזמן שואל שאלות. מה?אורן, התכוונת אלי?מה אורן אתה עוזב בגללי? מה, יואל , עזב, מה גם הוא בגללי? גם כל שאר הוותיקים נשארו כאן בקושי. אני מאוד אוהב טניס ושמחתי למצוא כאן חברים מאוד טובים לנשק. ונניח שאותו ילד בן 9 . נעלב ממני. מה לעשות בגיל 9 כשנעלבים אז מקללים ולא רק מקללים אלא מתגאים בקללה ומוסיפים אותה לחתימה. יואל- תמרה כבר עזב מזמן.

chany

New member
לא לא לא לא אלון. יש תרופה למכה

לא להיתייחס לילד הזה ולכל אחד שיקלל בפורום. אתה תיכתוב את מה שאתה רוצה, על אנה ועל ציפי. ולא להגיב לשום הודעה של שי. ותומכיו. ואתה לא היחיד שאומר על שי את המילים האלה. עוד כמה חברי פורום שלא אציין את שמם אמרו עליו את אותם מילים. פרחח קטן ועלוב. ילד לא מחונך. במקום שיפתח ערוץ הילדים והיפ הופ הוא ניכנס לכאן ומקלל אחרים. לכן אל תשים לך אליו אלון יקר. מה שבא לך תכתוב. ואולי תנהל אתה את הפורום ותיזרוק את מי שמקלל?

Niminator

New member
לא להאמין לצביעות

לכי תשלחי את החברים שלך למקום אחר, אחר כך תשפטי אנשים כאן. מילא לשנוא את שי, שבאמת הגזים, אבל מה אני או חולה על אגאסי עשו שאת צריכה להביא את כל הכנופיית טרולים שלך לכאן? קשה לי להאמין שאז את אפילו מנסה להאשים אחרים. צר לי שאני מוכרח להאשים מישהו, אבל זה הטבע שלי. לא היה אף ריב בפורום עד שאת התחלת עם השטויות חני, והריבים לא יסתיימו עד שתעזבי. אני יודע שלא תעזבי, את כמו מסטיק שנדבק לנעל ולא יורד. ואני כבר מצפה לתגובות האינטילגנטיות והפוגעות של החברים שלך.

symptoms

New member
אני מאוד מקווה ../images/Emo59.gif

שזה לא אומר שאתה עוזב את הפורום. כי אם לזה התכוונת זה יהיה אחד הדברים הכי עצובים שקרו לפורום הזה, שפעם באמת היה נפלא. רעות

chany

New member
אם אלון עוזב. אני גם לא פה יותר

רק הוא יכול להוציא אותי מהפורום.

לא אלון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo185.gif

אגב-נווה בן 10. לא
אל תעזוב למדתי ת'לקח מעכשיו אהיה ילד טוב..
אם אתה תעזוב כולם (וגם אני) נעזוב!.
אלון אני מצטער שקראתי לך אבא מסריח,או שקיללתי אותך אני פשוט מצטער!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
.
.

chany

New member
הוא לא יתייחס אליך שי עד שאתה גם

מיתנצל שקיללךת אותי. ותבטיח שלא תקלל יותר את אף אחד

chany

New member
כן, שי. הכל כבר מאחור. אבל תדע לך

אני יודעת כמה הפורום הזה חשוב לאלון, שבו הוא יכול לפרגן לאנה וציפי, אחרי יום העבודה הארוך, וכמו כן לעוד כמה חברי פורום שאוהבים טניס, זה לא חדש, שכולם יודעים שאני ושאני מודה שאני לא כל כך טובה בטניס. אבל מה לעשות שאני גרה באותו ביניין של חובבי הטניס? אמרתי שוב ואני אחזור. מי שלא רוצה שלא יפתח את התגובות שאני כותבת. אני לא מפריעה לאף אחד. יש לי יחסים טובים מאוד עם חברי הפורום, במיוחד עם אלון, עם אורן, עם הילי שכולם יודעים שהם לא סבלו אותי פעם והיום מאוד אוהבים אותי, כי הם למדו להכיר אותי, שזאת חני. ובשביל שלום פורום אני לא אתייחס לנמרוד ומישאלות ליבו. אני מקוה שי שמהיום חשבו טוב טוב כמו שגם רעותי הציעה לך, על מה שאתה כותב. אחרי שכמה חברי פורום עזבו את הפורום. אני בשביל אלון וחברי הפורום האחרים, לא אתן בשום פנים ואופן לפורום להיתדרדר מפני שאני יודעת איזה כיף שאנה מנצחת, ושאלון יכול לפרגן לה.(גם האחרים) לכן לא אתייחס למילים של נמרוד. ואליו. בקרוב יו אס והפורום צריך לפרוח. ולגבי מה שאהיה אתמול. אני לא הבאתי אף אחד לפורום, חברי הטובים שאוהבים אותי מאוד מפורום האירוויזיון, עוקבים אחרי בופורומים שאני כותבת, והם בניגוד לילדים אחרים לא יתנו שירדו עלי, תלמדו מהם.

אלון222

New member
ולסיכום

חבל שרק אחרי היומיים המגעילים האלה, יחזור לכאן השקט. חני די שיקפה את המצב בהודעה שלה. אני מקבל את ההתנצלות שלך.ואין צורך להמשיך ולהיזכר בזה בחתימה שלך. לגבי יואל..עוד לא הבנתי את הקטע שלך.אבל לא נכנס לזה.

יאללה! ממשיכים!../images/Emo185.gif

אלון,אתה יודע למה אין דירוגים WTA ואת המוק' של הU.S...?

בקשר למוקדמות ה-U.S

ההגרלות צריכות לצאת בלילה בגלל הפרשי השעות שלנו עם ארה"ב לגבי דירוגי הנשים באמת לא ידוע למה הם עוד לא פורסמו

למעלה