חבל....

מר שולץ

New member
הקיץ עבר

ושוב חזרו אלינו חבורת המפגרים של ytv לבלבל את המוח 1.לאון המתרומם 2.תמיר קמחי הפלצן 3.אריק משעלי הערס בקשר לבנות - הן יכולות ללכת לה... ואל תגידו "אתה לא חייב להסתכל"- אני משלם כסף טוב בשביל הזבל הזה! תחזור הפורנוגרפיה ללווין!

faith2

New member
חבל....

אהבתי את הצוות השני של וואי בלילה מורן, רותם ואפרת...טוב אז נשארנו עם מורן שהיא אחלה !!! אבל גם מורן עזבה??!!! חבל מאוד!! התוכנית אתמול לא הייתה משהו............................. אווףףף........ אגב היי אני רותם

faith2

New member
אתה גם משלם.....

כסף לתרופות לטימטום שלך, ואתה לא חייב להשתמש בהם?! חלאס אם אתה לא אוהב אל תראה!

dor302

New member
אני מבקש לדבר יפה

מי שיש לו בעיה עם התוכנית מוזמן להיכנס לפורום ולדבר עליה בצורה יפה ולא להעליב את צוות המנחים!!! ובקשר לתגובות: אפשר להיתייחס יותר בנימוס....

מר שולץ

New member
טוב...

על תרופות הטמטום שלי משלמת המדינה ולא אני, כך שהרבה אין לי מה להתלונן. אבל על "Y בלילה" יש לי בטן מלאה(ונתייחס לזה באופן מכובד): התוכנית משודרת בפורמט לעוס למדי. לקחת חבורת סמי-מפורסמים ולדחוס את כולם לתוך תוכנית חסרת תוכן לחלוטין וחסרת הומור שכל עיסוקה הוא לעשות כבוד לחצאי מפורסמים אחרים (כגון צינוביץ´, קימחי (שדפק את הקמפיין של עלה ירוק) ודומיהם). הפרומואים של התכנית יותר מושקעים מהתוכנית עצמה, שלא לדבר על הלופים האין סופיים. אם אני כבר משלם על ההפקה של התכנית אז שלפחות יעשו פרקים חדשים, למרות שבכל מקרה ההבדלים בינהם הם זניחים עד לא קיימים. מעבר לתוכנית עצמה כל הזמן מראים בערוץ הזה כל מיני שטויות שסובבות סביב המנחים(כגון הדרוג של...) ומסביב לצמד עופריה של גברת אייזנשטיין. ישנה פינה בתוכנית בה נותנים הדוגמנחים יעוץ למתקשרים, אך מיד דואגים להסיר כל אחריות (פלילית ומוסרית) מעל עצמם - לפחות שיעמדו מאחורי המילים שלהם. לסיכום, מדובר בתוכנית רדודה ושטחית, חסרה בהומור ובעניין. ובנימה אישית יותר, faith2 אני במקומך לא הייתי ממהר להכנס למלחמה. נתראה בבית המשפט

*GormE*

New member
נראה לי שמר שולץ

לא ממש גומר, אז את האגרסיות הוא שומר לפה אני חושבת שכדאי לך ללכת לטפל בזה.

למעלה