כריש יקר
היי מורז לאן אתה חושב שאתה הולך אהה? מה זה ככה פורשים? עזוב אותך הרציניים מבינינו פשוט מתעלמים ,וחוץ מזה תודה ללאון שהלך והביא לפה בררה,ולרחל נשמה מה זה מלכלכים בדיבורסה על הפורום בתפוז אהה? טלנובלה זה בערוץ ויוה לא באינטרנט
כריש יקר אני לא לכלכתי עליכם, אני הערתי על זה, שלאחרונה יש פה מצב ממש לא נעים, כל מי שכותב פה שטויות, או כותב דברים חסרי נסיון עם כוונה טובה, משויך לדיבורסה כאילו דבורסה איזה פח זבל. אני כותבת בדבורסה וקוראת את הפורום, וקראתי גם את הפורום הזה ונהניתי , גם אם לא הכל הבנתי, עד לפני כמה ימים שממש נהיה מגעיל לקרוא פה, והערתי על כך, אם זה נקרא ללכלך אז כנראה שפתינו שונה. אז אולי תקחו עצמיכם בידיים, תפרגנו ותפרו אחד את השני, גם בין הפורומים, ותפסיקו עם השחצנות, כי חלק מהמקצועיות של אדם זה לכבד כל אדם, גם בתחילת דרכו וגם אם הוא טועה, ולא להשפיל כל מי שאומר דיעה בלי להביא גרפים וצארטים וכל מיני דברים. אגב אני אישית בעלת ידע הרבה פחות ממך בתחום הניתוח הטכני, אבל מספיק כדי לזהות את שינוי המגמה, בלי גרפים, ובלי צארטים אז כדאי לתת כבוד לכל אחד, מותר לחלוק לא להעליב ולהשפיל. ושוב מנהל פורום נכבד, יש לו את הרשות למחוק הודעות פוגעות ומעליבות חבר פורום אחר, או פורום אחר בכלל , חבל שהוא לא משתמש בזכות הזו. תצליחו .