חבל שנכשלתם

עיןהרע

New member
חבל שנכשלתם

התחלה לא טובה, אבל עכשיו יש לכם שנה וחצי להודיע לציבור מי אתם ובעזרת השם מפלגת ישראל אחרת תיכנס לכנסת עם הרבה מנדטים.
 

yoavl1

New member
רונן, מצאת בכלל את הקלפי שלך?

לך תעבוד על שגיאות הכתיב שלך לפני שאתה צוחק על אחרים. אדיוט.
 

yoavl1

New member
אתה צודק

זה מגעיל מה שכתבתי, אבל לפני שאתה צוחק על אחרים, תעשה חושבים טוב טוב. יש פה חבר'ה שהאמינו בדרך מסויימת, אז מה אם זו לא הדרך שלך? אתה מדושן עונג כאילו שינוי זה המפלגה שהקמת במו יידך. בסדר, זכיתם להישג מרשים, לצערי, ועכשיו אתה רואה כמה שזה שווה. זה הכל.
 

אלדד27

New member
גם אתה וגם רונן חוטאים באותו דבר.

שניכם מגדפים אחד את השני, שניכם צוחקים אחד על השני, שניכם מתיימרים לדעת מה יהיה עם שינוי ובכלל. חכו. יש מגעים קואליציוניים. יש הרבה התבטאויות שנזרקות לאוויר כדי לחמם את האווירה. מדובר במשחק פוקר מתוחכם. אני מציע לכל "יודעי העתיד" למיניהם להמתין ולראות מה יקרה. הייתי אומר מה יקרה לדעתי, אבל דעתי מתחלפת מדי יום. יום אחד אני חושב שהעבודה תתפרק ותצטרף, יום אחרי אני חושב ששינוי תהיה באופוזיציה. לא ברור לי מאיפה הביטחון של שניכם שאוב. בכל מקרה, לפחות אחד מכם טועה, וסביר להניח ששניכם טועים. רונן מדושן עונג ובצדק כי שינוי זכתה בהישג היסטורי, ועכשיו יש לנו תקווה שהיא תתקן את עוולות העבודה, תבטל את חוק טל ותגרום למדינה שלנו להיראות מעט יותר שפויה. מפלגת העבודה מלקקת את הפצעים ועוד נראה מה ייצא ממנה בבחירות הבאות. הכל תלוי בעבודתה בכנסת הנוכחית. משום מה נדמה לי שבמפלגת העבודה סבורים שאם הם באופוזיציה, אין להם מה לחפש בכנסת ובפעילות פרלמנטרית. העבודה היא לא שינוי שחוקקה 33 חוקים מהאופוזיציה, או מרצ שחוקקה מספר דומה כשהייתה באופוזיציה. נראה.
 

© Tweety ©

New member
תמיד יש פעם הבאה

ואני בטוחה שעם חזית של נוער מגובשת נצליח להכנס בבחירות הבאות. בבחירותה אלו נלחמנו מעטים מול רבים,היינו קבוצה מאוד קטנה של אנשים שהגיעה כמעט לכל חור בארץ. העובדה שהבחירות הוקדמו,והעתירה לשינוי לבג"ץ למנוע את ההתמודדות שלנו לא זרעו אור על ההתמודדות שלנו. אבל כמו שאמרתי תמיד יש פעם הבאה ובנתיים אני מזמינה אותך להצטרף אלינו ולעזור לנו להתחיל לעשות גם מבחוץ ישראל אחרת.
 
למעלה