חבל שלא

אגב, יש בעיה בהגדרה שלך

בהתחשב בזה שעצמך מודה שכל דאלים גבר,
ובהתחשב בזה שהרוב הדומם (בהנחה) קובע את הנכון ולא נכון לפי הליכה
של הצעקני יותר - שזה לומר תקשורת סמולנית, או הפגנה לוחמנית.

אפשר לומר שאו שהרוב הוא ממש בוחן כליות ולב (של עצמו תחילה) ומדבר ברגליים
או שאנחנו מתקרבים לפירוק אטומי .

וזה בהנחה שאתה אומר שלא יחזיק מעמד, כן?.
חוץ מזה כבר עשרות שנים המפלגות הנבחרות נוטות לייצג יותר אג'נדה ימנית
(נוטות בעיקר- אלא אם שרון וההתנתקות היו אקט ימני) .

ככה שאני חושבת שזה בעיקר ראי של שקר לדברים :)

tzachy

New member
ראי תגובתי לעיל. כמו כן

ציינת שהשילטון נמצא בידי הימין בעשרות השנים האחרונות.
מאוד ייתכן שההגדרה "ימין" של היום שונה מההגדרה של "ימין" מלפני 30 שנה.

ייתכן למשל שהימין של פעם הוא יותר לכיוון המרכז כיום.
מפלגת העבודה שהיתה פעם קונצנזוס, לטעמי לא היתה ממש שמאל (אולי היה נוח לימין לכנותה כך, כדי למצב עצמו כנגדה) אלא מרכז. מרגע שקמה מר"צ היא משכה (לדעתי שלא בטובתה) את מפלגת העבודה לכיוון שמאלני מידי שהוא לא דרכה האמיתית של מפלגת העבודה.
היום, מבחינות מסויימות, מפלגת העבודה נראית יותר מר"צ מ-מר"צ...
וזה מה שאולי יוצר וואקום שאליו נכנסות מפלגות כמו יש עתיד וכולנו. עוד ביזור כוחות ואובדן כוח של המרכז. ההפסד הוא של הרוב הדומם.

דביאן

New member
הודעה לציבור

עקב בקשות והפצרות של אנשים, בעיקר נשים, אני שמח להודיע על השקת: "הבלוג החשוך של דביאן".
יתפרסמו בו בין היתר תכנים בתחום ההכרויות, השידוכים והיחסים. הכל מאת מומחה אמיתי לתחום, שיודע בדיוק איך הדברים עובדים ולמה.

לא שאני אתנגד לקרוא

ומספיק להתהדר בהגדרה של פרמטיב, היא עדין מפגרת בסופו של היום (לא כעלבון ,אתה מעריך אמת לא ?)

אבל מה אתה ילדה בת 15 שכותבת בלוג?

אתה יותר גרוע ממני בחיי ובאמת שחוץ מלזיין לאנשים את השכל אין לי באמת צורך להשמע.

דביאן

New member
העולם כל כך התדרדר

שלהיות פרימיטיבי זה להיות מתקדם.
היום כל אחד נהיה מאן דאמר, אז למה שאני לא אפרסם את האמת שלי?
מי שירצה, יכנס. לי זה לא כל כך משנה כמה.

ת'כלס. זה משנה לך.

אגב נכנסתי , יש סוגיות עקרוניות שאתה מאיר באור יפה (ותודה לה-שם אתה מקצר בדברים).

לא יודעת אם הדרדר , זה עדין מטומטם בכל דרך לאחל לאחר גיהנום רק כי האמת שלך מחייבת אותך לזה (ושוב אני יודעת שאתה לא ממש קיללת אותי- זה יותר נובע ממה זה בהמה וכן הלאה). לחם הפנים וזה.

וגם האימרה הכי טובה של הערסים (שכזכור גם מגנב בבית כלא אפשר ללמוד משהו): "למה מי אתה בכלל".

דביאן

New member
יש חילוני לתאווה, ויש להכעיס

היתה טעות בזיהוי, חשבתי שהגעת להכעיס. ולא איחלתי גיהנום. כתבתי שעושים מהם קציצות.
אולי את משתייכת לבוהמה.

אין לי כבר כוח , אז אקצר את היריעה

להכעיס- ככלל, זה מיני גיהנום שולטים בו , עדיף להמנע.

זה עדין גס, הקציצות וכל זה. לא שאכפת לי (על מי אני עובדת קצת אכפת לי, מה לעשות)

ובהתחשב בפריזמה הכי יפת נפש שלי והכי נכונה לכאן -
תאווה , תאווה בעיקר.

דביאן

New member
אין מה לעשות, כל אחד משלם ביציאה

בכל אחד יש צד בהמי טבעי שמושך לתאוות. להתנגד לתאוות זה לא טבעי, ולכן זה קשה (זה לא אני אומר, זה כתוב במסילת ישרים).
עצם העובדה שאת כותבת פה דברים כאלה, כבר מראה שיש לך מידות טובות ופוטנציאל להיות צדיקה בעתיד.

King Midas

New member
הפרדה הרמטית

בין נשים וגברים, בטוח תפתור את המצב האבסורדי והאכזרי שבו גבר מגורש ע"י אישתו ואחרי זה גם נפרד מכספו, רכושו וביתו.

דביאן

New member
אתה יודע מה האבסורד?

שאין בתורה מושג של גרוש. יש רק גרושה. כי הבעל מגרשה מביתו.
רק במדינה העקומה הזאת זה התהפך, ובמקום שהבעל יגרש את אשתו, היא מגרשת אותו.

פתולוגיה פירושה

לאשר מפלצת בשם רעיון מחייב.
אצלי זה הגיע לכדי רצח חיה (אם כי מסיבות הומאניות דווקא) כדי לדעת שאני יכולה להדרש להרג בשביל לאכול בשר,
אצל אחר זה להגיד לאחר בהמה וקציצות בגיהנום .

כל אלה סוגים של פתולוגיה מתקדמת באדם בשם משהו,
הם מחייבים אותו לטירוף מערכתי מסוים שיכול או סותר רעיון אחר
שמתחייב או קיים במקביל לו .

גילוי עריות,
זכות יצור חי להתקיים,
קשרי הורים וילדים
כבוד הזולת ולא תעמוד על דם רעך.

אתה בשלב הפתולוגי , מן הראוי שתדע.

לא יודעת אם יחסמו אותי בגלל זה

במקרה למשל שלי הייתה יונה שפצעה שוב ושוב עד זוב דם את הכלבה של בן הזוג שלי, ניסינו וסרקנו את הרשת בכל דרך להפטר ממנה בדרך הומאנית,
גם לא ניתן היה להרחיק אותה מהכלבה ובפעם האחרונה חרף כל מה שניסינו היא פשוט תקפה אותה וכמעט הוציאה לה עין.

הבעיה הייתה שאחרי שיחה עם אדם שנפטר מיונים וגם ניסיון היה ברור שבפעם הבאה הכלבה עלולה לאבד עין , או לחילופין שהיונה (ורצוי שתקראו על שיטות בהן משתמשים "אנשי המקצוע") האלה עלולה וזה כבר כמעט קרה לפגוע לצמיתות בכלבה.

בן הזוג שלי לא יכול להרוג חיה, אז אני עשיתי את זה... אני לא רציתי שהיא תפרפר בדוקרנים חלילה ותמות מוות איטי של סבל ואי אפשר לעבור דירה לכמה חודשים עד שהיא תרגע (ובאמת ניסינו כל שיטה הומאנית שישנה, דברים נוצצים, חומרים , דוקרני פלסטיק וכן הלאה והפציעות בכלבה נמשכו).

היתה גם פעם שאימצתי גורי חתולים וחוץ מזה שהייתה לי חתולה מקסימה ויפה שגידלתי אחיה היה חולה מאוד וגסס אז לקחנו אותו לוטרינר וכבר לא היה מה לעשות אז אישרתי שיתנו לו זריקה להמתת חסד.

בכל מקרה ככה בעל כורחי למדתי למה אני כן יכולה להרוג חיה , ולכן גם אין לי שאלה בנוגע לזה בכל מה שקשור לאכילת בשר של חיה. אם אני מסוגלת להרוג כשזה לא מחייב (לכאורה) אז אני גם מסוגלת לאכול את זה למרות כל הסבל שכרוך בקיומה.

אתה הצדקת בפורום אחר את גואל רצון ואמרת שאדם שאנס את ילדיו הוא אדם שזכאי לפני בית דין.

זוהי משמעותה של פתולוגיה בהכי אישי.

דביאן

New member
מי קבע שהוא אנס? עוכרת דין?

לא יודע מה הראיות נגדו, לא אתפלא אם הוא זכאי ורצו להתנקם בו. בתי המשפט עקומים.
אני כן יודע שבמגזר הבדואי חיים ככה ואף אחד לא מתערב. רק משלמים להם קצבאות.
&nbsp

אתה באמת לא מבין כלום הא?

ומי קבע?
בית המשפט.

30 שנים , מה דעתך - הוא קיבל אותם כי גידל חבצלות בגינה?
בית המשפט קבע שההוכחות מכריעות שאנס את בנותיו.

גם אחרי שהיה ערעור בית המשפט העליון קבע שזה כך והוסיף -
שהוא ממתיק את עונשו בגין העובדה שנשותיו בניגוד חמור לילדיו למשל
הכירו את החברה הנורמטיבית.

הוא עצמו אמר על עצמו שלו היה נאלץ לברור ולהכריע בסוגיותו היה תולה את עצמו.

מה אתה חושב?

דביאן

New member
בית המשת"פ, לא בית המשפט

לא מאמין להם.
ואני רוצה לראות איך עוצרים גם את הגואלים הבדואים.

נקודה טובה (לא הבדואים - ההדרשות להכללה)

אין לי מושג מה קורה אצל בדואים , אבל נניח לרגע שזה ככה.
אתה תהיה מהראשונים לקום עליהם?

אנשים גם פועלים במקום ובזמן שהנורמטיביות- בדיוק זו מאפשרת.
זה ההסבר גם להבנה העמוקה שנעוצה בצמד המילים "חברה נורמטיבית",
כאשר אנחנו כחברה חיים במקום שמאפשר ודורש ערכים אחרים - אנחנו דורשים שיתקיימו כאלה, אחרת זה מאיים על הסדר שלנו, זה מאיים על הילדים שלנו - לא פחות ממה שהמתקדמים מאיימים על ילדיך / ילדיך העתידיים.

וזה מאשר לנו כקהילה להרחיב את תחום סמכותנו וערכנו על האחר שבחר לחיות בקרבנו , לא במדבר, לא בנורמטיבי אחר.

ועוד יותר טיפשי מזה לטעון שבשם קידוש השיוויון הקדוש , שהוא לא קדוש ואינו קיים - עלינו לקבל אונס צעירות או להפך מחשבה שילדה בת 9 מתירנית בשם שיוויון תיאורטי כזה.

אתה מבין? בדיוק מכיוון שאינני נדרשת לאכוף ולדרוש ערך מוחלט, אמת מוחלטת אני בעיני עצמי בוחרת התנהלות שהיא יותר מוסרית מכך, מוסרית מהבטן - שבה כשהתימוכין של אותו משת"פ בית משפט מראה לי ומוכיח לי שאדם אנס את בתו , ניצל כספית נשים ונשא עשרות נשים שלא לפני רבנות והסמכה כנשים-
זה פסול.

זה בדיוק זה.העיוות.

ליהודונים אסור להתקיים ולהתרבות

דרוזים זה כבר סיפור אחר
גוי באמונתו יחיה

אין לי מה לומר חוץ מראה ערך

לא אמרת כלום והשוויון אינו קדוש.

עוול באחד (לדעתך) לא מקדש עוול באחר (לדעתך).
לא אמרתי שנכון לדעתי שנניח אם יש פוליגמיה (מה שלא מזיז לי באופן אישי- אלא אונס ילדותיו מזיז) אצל הבדואים וזה חוק מדינה זה מתיר זאת.

אבל זה לא מתיר זאת אצל האחר - בנניח חברה נורמטיבית.

באמת למה הגבת את התגובה הזו ? מה היא לכל הרוחות מחדשת?

למעלה