חבל על הזמן

סייקו 5

New member
חבל על הזמן

אני מרגיש בודד בעולם כל כך מלא וכל כך עשיר ויש כל כך הרבה מה לעשות פה אבל למה גבר ואישה לא יכולים להתחבר הרבנים אומרים כי הגבר מתקשר עם האונה הימנית והאישה עם השמאלית .אז מה עושים איך אפשר לחבר ולהתחבר אנחנו מקשים על עצמינו ואין אחד בעולם שאינו זקוק לתמיכה חיבוק או מילה טובה ,אז מה עושים כדי שנהנה מחיבור ומאהבה אז עברנו תקופה קשה הצגרשנו ,למה לסחוב את המטען על הגבאז כמו שאמרתי חבל על הזמן תנסו לחבר כי הזמן צועד לרעתנו חבל

אין כמו הרבנים

נראה לי זה אמר הרב איפרגן. אבל זו לא חוכמה כי הוא הרנטגן. או שכבר השתדרג ויש לו MRI

t o t a l

New member
מת על הרבנים האלו

אונה ימינית ואונה שמאלית. מהנדסי טילים הם נהיו לי. גברים ונשים אכן שונים הם. זה לא חיסרון. זה יתרון עצום. ומזל שנשים הם לא כמו הגברים. ומזל שגברים הם לא כמו נשים] מציע לך לא ליחס את הקושי שלך להתחבר להבדל בין המינים, כי אם לקשיים בתוך עצמך ואלי גם לבחירות שלך. בהצלחה.

Ima Adama

New member
לא מזמן שמעתי

רב שהציע לזוג הצעיר שהיא צריכה לכבד אותו והוא צריך להקשיב לה. נישמע כנוסחת פלא, כי שניהם זה אותו הדבר. רק קצת אמוןןןןן.... נסה בהצלחה

ערסlight

New member
החיבור

פעם גבר בא הבייתה ומוצא את אשתו עם גבר זר במיטה כשהראש של הגבר על ציצ של האשה. הבעל [המופתע] שואל מה [לעזעזל] קורה פה. המאהב, שקולט עם מי יש לו עסק מסביר שזה לא ככה, הוא פשוט מאזין לרדיו. הבעל מגלה סימני ספקנות. הנה תנסה, מזמין אותו המאהב, שים את האוזן שלך על הציצ השני ותשמע גם אתה. הבעל מנסה. מקשיב... מקשיב... ומודה שהוא לא שומע כלום. המאהב צוחק... בטח [איך לא חשבתי על זה]... אתה הרי לא מחובר.

למעלה